Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem sem volt az, azért ilyeneket nem szoktak lefújni.MQuCsabi írta:Osasuna-Sevillat nezi valaki? Lokes volt a Sevilla harmadik golja? En nem lattam szabalytalannak.
Én is nagyon meglepődtem. Még szerencse, hogy a hideg miatt nem mentem tipszmikszelni, hazaiba húztam volna meg 2,5 gólnál többre.MessiNeymarSuarez írta:Na ez a nemsemmi, Villarreal-Valencia 0-2![]()
Hátha kezdenek éledezni
Az, hogy a támadók is védekeznek, egy külön adalék, ami segíti a kontrát is, mert együtt indul meg a támadás, mert az ellenfél védelme is magasabban helyezkedik, ha nem a 16osnál kempelnek a támadók. Amúgy ez a világ haladása is érdekes dolog, mert régen is volt mind a 2 típusra példa, Makelele, Gattuso és ott volt pl a másik oldalon, Vieira, Essien. Szerintem mindig lesznek vkpsok és tökéletes BTB-k is. Ez a szépsége a focinak, hogy mind a 2-nek van helye egy megfelelő csapatban.Bob_Marley írta:
Kanté jó példa, de az megint más, hogy elől a támadók is kiveszik a részüket a védekezésből, a RM-nál ez nem így van.
Egyébként ez igaz is meg nem is, ha 2 olyan játékos van mellette mint Modric és Kroos, akkor őket alaposan tudja tehermentesíteni, ám ha nekik sem megy éppen, akkor viszont felesleges. De mondjuk ott van Kanté, aki a világon a legtöbb labdát szerzi és úgy megtud vele indulni, hogy nem akad meg a támadás, ez kettőjük között hatalmas különbség.csababarca írta: De mindegy, nálam az ilyen játékosok felett már eljárt az idő, túl egysíkú, nem erre megy a labdarúgás.
mióta visszaerőltette Zidane a csapatba, azóta akadoznak.Bob_Marley írta:Egyik se tud annyit hozzátenni hátra mint Casemiro, óriási balgaság lenne őt kivenni, még ha most hibázott is meg a Depor ellen is. Nem tudsz annyit előre nyerni mint hátra fele vesztesz. Legtöbbet szereli az ember, 1-1ben bárkit levesz.
Egyik se tud annyit hozzátenni hátra mint Casemiro, óriási balgaság lenne őt kivenni, még ha most hibázott is meg a Depor ellen is. Nem tudsz annyit előre nyerni mint hátra fele vesztesz. Legtöbbet szereli az ember, 1-1ben bárkit levesz.palesz77 írta:Akkor meg nagy kegyesen igazolta is amit mondtam, jolvan.Tuti oda igazolnek a nyaron a helyukbe, bar lehet egy ifivel meg is oldhatjak, Llorente ha minden igaz nagyon jol jatszik az Alavesben, es o vedekezes mellett tamadasepitesben is ertekelheto.
Nekem van a hűtőbenMessiNeymarSuarez írta:Na mivan, lehet felmondott Zidane szakácsa és kifogyott a mákosguba?
Casepalesz77 írta:A 2. golelott Casemiro vagy Danilo volt akot szereltek? Nem lattam jol, messzirol meg eleg egyformak..
MessiNeymarSuarez írta:"Hallo, Bruce Springsteen!
Van kedved koncertet adni a Bernabeuban május 27-én?"
![]()
Hát igen, egy Cr Isco csere érdekesen venné ki magát, pedig tökéletesen érthető lenne. Casemiro amúgy nagyon jó játékos, ha labdaszerzésről van szó és annak továbbjuttatásáról Kroos Modric kettősig. De itt meg is áll a tudása, ilyen kiscsapatok ellen teljesen felesleges őt játszatni. Busquets-nél ez pont fordítva van. Nagy csapatok ellen tud hátulütő az lenni, hogy kevés labdát szerez a védelem előtt.palesz77 írta:Mondjuk Zidane helyeben elgondolkoznek, hogy amikor Modric es Kroos mellett Isco is jatszott, vagy esetleg Kovacic is meg, mennyivel jobban ment a jatek. CR -1 ember mezonyben, de Casemironak sincs semmi haszna ma kb. Ennek ellenere tovabbjutnak majd szerintem, de olyan jatekosokkal nem csoda, ha docog a gepezet, akikkel nem lehet azt a focit jatszatni, amit Zidane alapbol szeretne.