Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze az utóbbi egy évben ez már jellemző a játékára, mármint h hátrébb vontan indul, osztogat. És szerencsére ezt is többnyire világklasszis módjára teszi, később ha a sebessége komolyabban megkopik még mindig nagy hasznára lehet a csapatnak. A gól érzékenységéről meg nem is beszélve..Vakmacska írta:Nekem tűnik csak úgy, h Messi inkább kp-n játszik?
Neymar tizije meg. Ekkora hülyeséget. Ketten voltak rajta, teljesen felesleges volt.
Nem baj, 1-0 ide
Bizony...Robcsyy írta:Messi újfent bizonyítja, hogy egy diktátor. Másodjára erőlteti ra a 11est Neymarra...
nagyatyesz írta:egy streamet dobna valaki, mert nekem akadozik
Aranycipőt akar nekiRobcsyy írta:Messi újfent bizonyítja, hogy egy diktátor. Másodjára erőlteti ra a 11est Neymarra...
Túl hideg van, mozogni kell.MessiNeymarSuarez írta:Naaa, nem is tudom Luchot mikor láttam mostanság nem padon lni meccs közben...
Hát nem fogja meccs után örömében csapkodni a térdét. Rohadt idegesítő csatárként, ha nem tudsz gólt lőni, és igazából magyarázat sincs ráVakmacska írta:Mit élhet át Paco, h még Vidal is betalált, ő meg még nem