csababarca írta:Nero. írta:Nyilván nem szurkolok a hazám válogatottja ellen, de nem mondom hogy nem mosolyognám meg ha jól elkennék a szánkat CRék. Olvasgatva a trollfocit, nso stb. a magyarok már megint nem mutatnak semmi tiszteletet meg alázatot. Nem nagyon értem miért ekkora az arc a semmire...
Amugy a két keret közt értékben kb. 400 millio euró különbség van, hendi Portugál.
trollfoci a legnagyobb szenny itthon, nevetségesek.
Ne már srácok. Nem vagyok fanatikus trollfoci szerelmes, de az egy VICCRE épülő humor oldal. Nehogy már a trollfoci legyen a mérvadó.
Hol voltak amúgy ezek a "semmi tisztelet" meg hasonló kijelentések? Persze nem Rekop Gyuritól érdekelne, hanem edzőktől, játékosoktól. Én pont az ellenkezőjét olvastam Storck-tól, hogy jön a kifogás, de basszus egy portugál válogatott ellen minek ez, ők a jobbak ez nem kérdés, ha megszorongatjuk őket az nekünk hatalmas dolog lenne.
Inkább az a baj, hogy a nagyszerű eb szereplés óta sokan azt hiszik, hogy mi már a nagyok között vagyunk, a nagy fenéket. Kiesett Fiola meg Guzmics, így a védelem már romokban (mondjuk Bese tudja majd pótolni, a néger gyereket nem ismerem, azt sem tudom milyen poszton tolja, bár néger, biztosan jobb, mint a fehér ember

)
Persze hajrá magyarok, lepjük meg őket ismét!