Jol lat a palyan, technikas, gyorsan hoz dontest, batran passzol vonalak kozott, eleg jol birja a nyomast, miert ne jatszana itt jol? Raadasul jatszott mar tobb mint 10 meccset, BL-ben debutalt, mindig hozta a szintet.. Tenyleg nem ertem, hogy az eddig latottak alapjan miert ne tudna nalunk jol jatszani?

Ha meg nem probaltuk volna ki, azt mondom jogos, de lathattuk mar itt. Nem azt mondom, hogy egy Clasicon nyujtana maxot, nyilvan nem, 22 eves, elso felnott szezonja ez. De a Barca focit erzi, ezt bizonyitotta mar, es mostanaban is ezt teszi, bar tarsa nem nagyon van hozza.
Busira meg ha kicsereljuk, nyilvan romlanank valamilyen szinten. De nalam ez nem elvaras egy elso szezonos jatekostol, hogy az elotte levo emberre ha kicsereljuk, azt a szintet hozza. Busi is azert lett ilyen, mert sokat volt jatszatva. Ha Samper manapsag olyan jatekot nyujtana, mint Busi az Atma ellen anno, a szurkolok keresztre feszitenek kb - 1 hete neztem meg a meccset, azert mondom. Neki is kellett, hogy Pep szinte nyomas nelkul jatszassa, elnezze a hibait, es bizzon benne teljes mertekben. Luchonal ilyen nincs, nem fog beepulni egyhamar, ha marad se..
Busival valo osszehasonlitas meg nem neked szolt kulon, hanem a Busi light jelzokre. Van amiben rosszabb, van amiben jobb Sergional, ugyhogy nem egy light valtozata szerintem, eleg mas. Mas pluszokat tud nyujtani Busi nekunk mint Samper tudna, ugyhogy ha kap elhetoseget, valamiben meg Busi plusz lehetne. Erre celzok csak ezzel.
Samper meg szerintem ha be is epul, csak 3-4 ev mulva. Most meg 1 szezont lehet kolcsonbe tolt, lehet visszajon, majd kiderul. Onnantol ha kap lehetoseget, szerintem a tehetsege adott ahhoz, hogy itt elerjen valamit. Lehet azert amit te is irsz, hogy uj Xavikat akarunk latni, de en pl Alenaban nem latom azt a pluszt, amit benne igen. Pedig jelen allas szerint kozelebb van a csapathoz, megis.. Benne latom azt, ami ehhez a poszthoz kell. Lehet soha nem jon ki teljesen, lehet itt nem kap hozza eleg lehetosehet, lehet nincs is meg benne igazabol.. De szerintem attol meg, hogy 22 evesen nincs itt, vagy meg nem epult be, nem feltetlen jelenti azt, hogy itt nem is lesz jovoje.