Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Korábban próbáltak vmi tiki-taka félét játszani, de csak szenvedtek vele, mint disznó a jégen, ez a keret nem nagyon alkalmas rá, és ezt szerintem Pep is felismerte.Zozzy 5 írta:a szezonban először nézek city meccset, úgyhogy kérdezném, hogy a játékuknak máskor sincs semmi köze a tiki takához, vagy csak ma nem tudják/akarják így tolni? rugdossák össze-vissza seggbe a labdát, meg nem mondanám, hogy Pep az edzőjük. ez a keret amúgy elég vérszegény, Kolarov, Clichy ballaszt, már Zabaleta is sztem. Touré is öreg, ez a Sterling meg egy nulla, és valszeg Sané sem fog világot váltani.
Szerintem Pep azt a keretet marhára túlbecsüllte.Gündogannal jobban ment valamennyivel de annyira nem látványosan jobban.Szerintem ebben a szezonban Pep bicskája bele is fog ebbe törni.Következő év lesz érdekes.Szerintem most a jelenleginél lényegesen nagyobb tisztogatást fog végezni, főleg hogy szerintem neki is alkalmazkodni kell a ligához.Zozzy 5 írta:a szezonban először nézek city meccset, úgyhogy kérdezném, hogy a játékuknak máskor sincs semmi köze a tiki takához, vagy csak ma nem tudják/akarják így tolni? rugdossák össze-vissza seggbe a labdát, meg nem mondanám, hogy Pep az edzőjük. ez a keret amúgy elég vérszegény, Kolarov, Clichy ballaszt, már Zabaleta is sztem. Touré is öreg, ez a Sterling meg egy nulla, és valszeg Sané sem fog világot váltani.
Ráadásul ott van Iheanacho akinek nincs másra szüksége mint játék időre, gól érzékenysége nagyon jo ráadásul olyan felépítése van a gyereknek, hogy mar most gondot tud a védőknek okozni, hat meg ha lesz rutinja is.LG írta:Én nem olvastam, de ha igaz, nem tartanám rossz üzletnek. Ebben a szezonban Agüero elég gyenge, a statisztikái nem is annyira, de játékban kevés, főleg a húzós meccseken, az igazi átütőerő pedig szerintem mindig is hiányzott belőle. Kicsit olyan, mint honfitársa, Higuain, gólerős, ugyanakkor mikor igazán robbanthatna, mindig csődöt mond. A válogatott szereplésért is főleg Higut veszi elő a fórum, pedig Kun még annyit sem tudott hozzátenni a tornákon, mint ő. Szerintem vannak olyan támadók a piacon, akik előrelépést jelentenének, ha az anyagiakat nézzük, most még Agüerot is el lehetne adni jó áron, szóval a helyettese sem árban, sem fizetésben nem terhelné meg a klubot.Normandia írta:Most olvastam, hogy Aguerot el akarja adni Pep. Fentartással fogadom, de valaki olvasott erről?
Ma ismét egy nagy rangadóval folytatódik a PL: City-Tottenham. Ősszel a Spurs otthon legyőzte Pep csapatát, és ez az ütés meg is rogyasztotta az addig remeklő manchesterieket. Most egy újabbal padlóra is küldhetnék őket, az Everton elleni zakó után katasztrofális lenne egy újabb vereség. Ugyanakkor egy győzelem nagy lökést adhatna a Citynek, ahhoz, hogy összekapják magukat. Érdemes lesz meglesni, azt hiszem.
A MU-nak lehet még nehéz dolga a Stoke otthonában, onnan azért nem olyan könnyű elhozni a 3 pontot. A Chelsea, Arsenal, Liverpool hármas otthon játszik simán verhető ellenfelekkel.
Én nem olvastam, de ha igaz, nem tartanám rossz üzletnek. Ebben a szezonban Agüero elég gyenge, a statisztikái nem is annyira, de játékban kevés, főleg a húzós meccseken, az igazi átütőerő pedig szerintem mindig is hiányzott belőle. Kicsit olyan, mint honfitársa, Higuain, gólerős, ugyanakkor mikor igazán robbanthatna, mindig csődöt mond. A válogatott szereplésért is főleg Higut veszi elő a fórum, pedig Kun még annyit sem tudott hozzátenni a tornákon, mint ő. Szerintem vannak olyan támadók a piacon, akik előrelépést jelentenének, ha az anyagiakat nézzük, most még Agüerot is el lehetne adni jó áron, szóval a helyettese sem árban, sem fizetésben nem terhelné meg a klubot.Normandia írta:Most olvastam, hogy Aguerot el akarja adni Pep. Fentartással fogadom, de valaki olvasott erről?
Valamiért szurkolok nekipalesz77 írta:Txiki elméletileg Valenciában járt Cancelo és Gaya leigazolásáról tárgyalni, lehet elhappolja előlünk a portugált..
Nem volt egy nehéz feladvány..TripleH írta:Paco+Gomes+Matyi?D.i.N.h.O írta:
Hatalmas tehetség a gyermek, nagyon sziivesen elnézegetném nálunk. Gondolkodás nélkül 2-3 játékost tudnék mondani akit a lóvé mellé csapnék, hátha a Pool eladná..
Paco+Gomes+Matyi?D.i.N.h.O írta:
Hatalmas tehetség a gyermek, nagyon sziivesen elnézegetném nálunk. Gondolkodás nélkül 2-3 játékost tudnék mondani akit a lóvé mellé csapnék, hátha a Pool eladná..
Hatalmas tehetség a gyermek, nagyon sziivesen elnézegetném nálunk. Gondolkodás nélkül 2-3 játékost tudnék mondani akit a lóvé mellé csapnék, hátha a Pool eladná..palesz77 írta:Pool meccsen jo a biro, bo 10 perc alatt nem adott meg egy Pool 11-est, meg egy 20 m-en beluli szabadot szintiszta kezezesert.
Coutinho eddig nagyon lubickol, Ini fele szerepkorben jatszik, nagyon passzol neki. Joe Gomez meg latom visszatert, orulok neki, anno nagyon igeretesnek tunt, remelem onnan folytatja.
szerk.: Es ott is a gol, Lucas szogletbol, Coutinho golpassz.
Köszi szépen.Messias2 írta:http://11tegen11.net/2014/02/10/what-is-expg/
http://11tegen11.net/2014/02/10/what-is-expg/palesz77 írta: Ezt a statot valaki elmagyarázná nekem? Mostanában látom sok helyen, de mi alapján van ez, meg mit mutat igazából?
Ezt a statot valaki elmagyarázná nekem? Mostanában látom sok helyen, de mi alapján van ez, meg mit mutat igazából?Messias2 írta:Mondjuk egy ilyen xG mutatóval Zidane megnyerte volna a meccset.
Pep eléggé szerencsétlen is, mióta elhagyta Barcelonát.