Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engem Lajos már akkor megvett kilóra, amikor a Bayern elleni visszavágón sarokkal oktatta az egyik csúcsBayernesteimenis1212 írta:a sokak által falábúnak titulált suarez mekkora labdát adott? zseni ez az ember, nem értem azokat akik állandóan megtalálják ha kihagy egy ziccert... (Messiről meg nem is érdemes beszélni. Ő másik szint)
Védhetne ellenünk egy meccset Zámbó Krisztián, lehet, még ő róla is elhitetnék, hogy tehetséges.MessiNeymarSuarez írta:Igazi tehetségkutatók vagyunk, Xfactor meg társai elbújhatnak mellettünkVakmacska írta:Még egy kapus, akit naggyá teszünk![]()
Olvass már lejjebb a beböfögés előtt, róla is leírtam.mess2009 írta:igen, mert Suarez szórja ?Petr írta:Neymar még mindig képtelen akciógólt lőni, hihetetlen.
Mert van valami jelentősége? Ha nyerünk a kutyát nem fogja érdekelni, hogy melyik védő hányat passzol a kapusnak.Vakmacska írta:Meg kéne számolni, h Umtiti hányat passzol, és abból mennyit a kapusnak
Komolyan ez az egyik duma amitől hülyét kapok, a másik "ellenünk rúgja élete gólját."Vakmacska írta:Még egy kapus, akit naggyá teszünk
Igazi tehetségkutatók vagyunk, Xfactor meg társai elbújhatnak mellettünkVakmacska írta:Még egy kapus, akit naggyá teszünk
mess2009 írta:igen, mert Suarez szórja ? szinte mindegyiknek megvan már a kihagyott ziccere... egyelőre jól áll a lábán a háziak védelme is jó pár szép szereléssel mentettek.Petr írta:Neymar még mindig képtelen akciógólt lőni, hihetetlen.
nekem ezúttal is feltűnik, hogy Albáról csak az nem ad be aki nem jár arra... nagyon kellene a második gól.