Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lajossal nem érdemes birkózni, csak veszthet az ellen.MessiNeymarSuarez írta:Lajos az agresszív vaddisznó...![]()
Nem ismeri a kegyelmet, jól lerohanta az Eibarost, és kicentizve berúgnta a rövidbe, grat...![]()
OFFICIAL: Midfielder Sergio Busquets has sprained ligaments in his right ankle. More tests tomorrow will confirm the injury's extent. [FCB]MessiNeymarSuarez írta:"Busquets sérülése nem súlyos, valószínűleg nem kell majd emiatt meccset kihagynia [catradio]"
Az Gomes volt akit unboxingoltak, nem?MQuCsabi írta:SR annyira fontos, hogy torott bokaval is jatszott. Az szep
Ugyanaz.Petr írta:Mióta nem az 1-0 és a pörgetés?Bob_Marley írta:De tudják a katalán srácok, hogy 2:0 volt a vágyam.
Múltkor vki tolt egy statot (bár nagyon nem szeretem őket) h Lewa (meg a többi top csatár)sem használja ki jobban a helyzeteit. Viszont hihetetlenül tud az ember. Technikás, gyönyörű asszisztokat ad, erős....A múltheti gólja is....MessiNeymarSuarez írta:Engem Lajos már akkor megvett kilóra, amikor a Bayern elleni visszavágón sarokkal oktatta az egyik csúcsBayernesteimenis1212 írta:a sokak által falábúnak titulált suarez mekkora labdát adott? zseni ez az ember, nem értem azokat akik állandóan megtalálják ha kihagy egy ziccert... (Messiről meg nem is érdemes beszélni. Ő másik szint)![]()
![]()
Nameg amikor első Barcás meccsén Neymarnak szép assistot adott a Clasicon.
Amúgy meg tipikusan a végletek embere, 1v1-ben kihagyja, aztán rá 20 percre meg lehetetlen helyzetet lő be![]()
Közben majdnem sikerült felhoznunk őket, szerencsére most a helyén volt a szemük a játékvezetőknek.
Beütött volna, ha Messi gólörömnél felemeli a mezét, és " parancsolj Bob_Marley" felirat lett volna katalánul/spanyolul ?Bob_Marley írta:Szünet van.
De hátrányban a Marseille....![]()
De tudják a katalán srácok, hogy 2:0 volt a vágyam.
Mondtam, hogy jól asszimilálódott.palesz77 írta:Rakiticnek valaki szolhatna, hogy kapuskirugas utan nincs megtiltva, hogy elorefele passzoljon. Allitom eddig az osszesnel vagy MAtS-nak tette vissza, vagy egy kh-nek a szelre.