Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, holnap lesz, gondolom szokásosan délben.Nero. írta:Ma kivételesen egész jó de azért várom vissza Busquetst.
Sorsolás holnap?
Akkor azt a bármit már el is vesztettedNero. írta:Hát ez igen érdekes. Mascherano a VKP poszton, elefánt a porcelánboltban, bàrmibe fogadok hogy már sz elso félórában besargul.
Mindegy, nincs kifogás tovább kell menni ha más nem egy dontetlennel.

Én azt érzem Vidal és Rakitic esetében is,hogy most hatalmas bizonyítási vágy ég bennük,ezt ki kell használni,ezért én mind kettőjüket a kezdőbe várom.palesz77 írta:Az a durva, hogy a kozeppalya nagyon mas nem is lehet. Max meg Arda valaki helyett, de a tobbiek elfogytak sajna. Kivancsi leszek nagyon, engem is Vidal erdekel leginkabb, vagy ma, vagy vasarnap mindekepp kezdetnem.

A Hercules elleni kupa visszavágón lőtte az 5. gólunkat a hétbőlNero. írta:Nagyjából elfogadhatatlan lenne innen kiesni, de valószínűleg nem is fogunk. Az elsőt nekünk kell lőni és baj nem lehet.
Nálam a Rakitic-Gomes-Denis kp menne elől meg Suarezt pihentetném és Alcacernek adnék lehetőséget. Még mindig nincs gólja?
Szegény Digne nem sok passzt kapott.palesz77 írta:Na, végre szembejött velem.Tromort77 írta:Remélem majd Palesz a meccs után jön a szokásos passz térképével.
Na, végre szembejött velem.Tromort77 írta:Remélem majd Palesz a meccs után jön a szokásos passz térképével.
Igazán én úgy gondolom, hogy jobban kontroláltuk a pályát mikor náluk volt a labda. Az első félidőben helyzetig sem jutottak el. Aztán a mf-ben úgy éreztem, hogy le akarjuk zárni a párharcot és egy kissé kevesebbet adtunk a védekezésre, ekkor volt 2 lehetősége a Realnak, igaz nekünk is. LE jól oldotta meg a taktikát, visszább jöttünk és engedtük támadni őket, de a széleket jól zártuk le, így nem igen mentek semmire. Ritkán támadtunk 6-7 emberrel, így mindig volt biztosítás hátúl. Én azt mondom, így lehetett megverni őket. Okos és jó taktikával, alkalmazkodva(végre) az ellenfél taktikájához.recrea írta:Azért az messze volt az egyértelmű tizitől, volt kontakt, de nehogy már minden hulló játékosnak tizit adjunk, 10ből 10szer továbbmész abban a szituban. Ettől még katasztrófa volt az egész, paródia volt a második félidő, a meccsel vallatni lehetne. A Soci meg sokkal tompább volt, mint eddig, kár, h kontrából nem zártuk le a továbbjutást.