Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó, hogy szólsz, végre van időm ismét Pool meccset nézni, remélem mutatnak valamit végre idénpalesz77 írta:10 perc és Pool-Chelsea
Liverpool XI: Mignolet; Clyne, Lovren, Matip, Milner; Henderson, Can, Wijnaldum; Lallana, Coutinho![]()
en Roberto Firmino
Chelsea XI: Courtois; Azpilicueta, Luiz, Cahill; Moses, Kante, Matic, Alonso; Willian, Costa, Hazard
Gyengébb a győzelmi aránya mint Moyesnek volt, de mondjuk azzal a védelemmel, nem is csodálom.barca_bome írta:Üdv!
Liverpool-lal mi történt idén? Én a tavalyi évben ott lemaradtam, hogy milyen jól játszanak és mindenki mennyire szereti ott Kloppot. Most pedig azt olvasom az nso-n, hogy már repülőgépet akarnak bérelni a távozására...
Mivel fifában leigazoltam az Aston Villába, már BL-győztesnek mondhatja magát.palesz77 írta:Joe Gomez 5 evvel hosszabbitott. Drukkolok neki, szimpatikus srac nagyon.
Akkor jo, mar azt hittem inkabb lemondtal a hsz-rol.Petr írta:u.i.: Palesz, nem felejtettem ám el a Cancelo-féle írást, de az terjengősebb lesz sok mindennel kiegészítve, és most nincs rá időm.
Pedig az őszi szezonjuk milyen ígéretes volt, de egyre jobban biztosított a Chelsea első helye.Tromort77 írta:Marseille's offer for Payet stands at £25m spread over 3 years. Still not good enough for West Ham
Jurgen Klopp has a worse win ratio at Liverpool (47.7%) than David Moyes had at Manchester United (52.9%)
Most komolyan nem az ő, hanem Thiago szerződtetéséért kell majd sírnom, ha Iniesta kiválásáig nem dobbant valaki nagyot?palesz77 írta:Coutinho ujabb 5 evre irt ala, 150.000 Fontot keres igy hetente majd, a legjobban fizetett Pool jatekos lett ezzel. Nincs kivasarlasi ar a szerzodesbe foglalva.
Viszont Conte nagyon jól cserélt azt is tegyük hozzá. Nem gondoltam volna, hogy ennyire menni fog neki Angliában is.LG írta:Döcögős meccs ez a Chelseanek, de ezzel a második góllal már biztos behúzzák. Fabregas újabb gólpasszt jegyez, szépen megtalálta a beadással Cahillt. Közben ment Costának is egy komoly passz Cesctől.
Ez sajnos igy van. Es akkor ilyenkor erdemes elgondolkozni, hogy miert is szimulalnak annyit a jatekosok.csababarca írta:Tizi volt, de Sterlingnek borulnia kellett volna, ritkán fújnak be olyat,ha talpon marad a sértett.
Tizi volt, de Sterlingnek borulnia kellett volna, ritkán fújnak be olyat,ha talpon marad a sértett.LG írta: Na, most megértem Guardiolát, hogy feldúlt, Sterlinget hatalmasat taszítottak hátulról, ott járt volna a büntető, aztán egy lesgóllal egyenlítetek.