Luis Suárez
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Piquét se meszelték el.
Vicc is lenne, nyilatkozatért eltiltani valakit....
Akkor pl Mourinho életfogytig lenne eltiltva, vagy Piqué is, LE is...
Vicc is lenne, nyilatkozatért eltiltani valakit....

Akkor pl Mourinho életfogytig lenne eltiltva, vagy Piqué is, LE is...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Jugador del Barça
Big joke lenne ha tényleg elmeszelnék...BarcafanTomee írta:A Marca azt írja, hogy akár 2-3 meccses eltiltást is kaphat a nyilatkozata miatt. Azt mondta a meccs után, hogy csak nevetni tud a bírón meg, hogy hozzá vannak már szokva a rossz ítéletekhez.
"Rengeteg pénz költöttem piára, nőkre és gyors autókra-a többit elpazaroltam."
- Normandia
- Director del Fútbol
Igaza van. Koke eljátszotta a nagy halált, a bíró meg bevette.BarcafanTomee írta:A Marca azt írja, hogy akár 2-3 meccses eltiltást is kaphat a nyilatkozata miatt. Azt mondta a meccs után, hogy csak nevetni tud a bírón meg, hogy hozzá vannak már szokva a rossz ítéletekhez.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
A Marca azt írja, hogy akár 2-3 meccses eltiltást is kaphat a nyilatkozata miatt. Azt mondta a meccs után, hogy csak nevetni tud a bírón meg, hogy hozzá vannak már szokva a rossz ítéletekhez.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
When Luis Suárez scores, Barça don't lose. He's scored in 67 of 125 games he's played in. Record: 63W 4D.
Jobban el kéne, hogy ossza a góljait, meg Umtiti legyen mindig kezdő és akkor nem lenne gond.
Jobban el kéne, hogy ossza a góljait, meg Umtiti legyen mindig kezdő és akkor nem lenne gond.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Részben szerintem ez annak is betudható, hogy jelenleg nincs olyan játékosunk amelyik úgy igazán jól be tudná adni egy kiszemelt embernek a labdát. Elég megnézni, hogy sokszor Neymar végzi el, míg pl odaát Kroosnak majdnem minden rögzített szituációs labdája emberhez megy.Tromort77 írta:
Amúgy nézve ezt a videót, komolyan nem értem, hogy nem tudunk szögletből gólokat szerezni. Hihetetlen fizikai adottságai vannak és baromi rutinosan tud előnyt szerezni a fejpárbajoknál, hiába nem annyira magas. (Poolban is csak úgy dobálta a védőket, 3 esetből 2szer lefújták, de a harmadiknál jó eséllyel tisztán fejelhetett.) Hátul is rengetegszer ő fejeli ki a szögleteket. Nem értem ez a kapu előtt miért nem menne. Főleg, hogy van a csapatban pár ember aki tud jól beadni.
Pláne, hogy jönnek a fontosabb meccsek, döntő lehet egy-egy jól begyakorolt variáció. Lucho első szezonjában sokkal jobban ki volt ez aknázva. Akkor sem volt sok gól rögzített szituból de az a pár nagyon fontos pontokat hozott. Remélem ezen dolgozni fognak ismét a nagy rangadók előtt.
Technika megvan, de szerintem is tényleg rá kéne gyúrni az edzéseken a rögzített helyzetekre, ott van Lajos, Piqué, Umtiti, van egy pár tornyunk már azért.
Mondjuk az is vicces hogy pont a Real Madrid ellen szereztünk az elmúlt 4 meccsből 3-mon rögzített helyzetből gólt

- Normandia
- Director del Fútbol
Nekem még mindig a kétarcúsága ugrik be. Van hogy alapvetően kezelhető labdák mennek, pattannak el róla, mint valami falról. Aztán meg ad olyan labdákat a társaknak, hogy a szám marad tátva, vagy veri be lehetetlen helyről a nem egyszerű labdákat. Egyszerűen nem tudom, hogy mitől függ ez nála, mert meccsen belül is képes mind a két véglet bemutatására. Egyébként az utóbbi 10 év legjobb klasszikus középcsatára a barcában szerintem.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
A passzjátéka tényleg nagyon jó, nemcsak klasszikus befejező embert tud játszani, Huntelaar és Forlán mellet anno inkább elkészített (meg azért lőtt jó néhány gólt, de nem ő volt az elsőszámú gólfelelős), elég sok oldalú játékos, akár nálunk, akár általánosságban nézve a gólok mellett a gólpasszokat is termelte nagy mennyiségben.
Érdemes megnézni szezononként a mutatóit, mert látszik belőlük, hogy folyamatosan fejlődött, lépdelte a szinteket. Jelenleg szerintem az MSN második számú tagja, az elmúlt évben nálam simán veri Neymart. A brazil 15-ös éve volt nagy jó, főleg az ősze, de azóta kicsit visszaesett, Lajos viszont durván elkattant tavasszal, és bár ősszel neki is volt egy kisebb hullámvölgye, most már megint 1/1 meccs/gólpont átlag felettit hoz.
És egyre inkább úgy gondolom, hogy jelenleg Messi mögött a legjobb támadó, CR-t statisztikákban és játékban is veri mostanság, + Lajos a fontos meccseken általában gólt lő, és nem arra vár, hogy a társak mentsék a seggét.
Érdemes megnézni szezononként a mutatóit, mert látszik belőlük, hogy folyamatosan fejlődött, lépdelte a szinteket. Jelenleg szerintem az MSN második számú tagja, az elmúlt évben nálam simán veri Neymart. A brazil 15-ös éve volt nagy jó, főleg az ősze, de azóta kicsit visszaesett, Lajos viszont durván elkattant tavasszal, és bár ősszel neki is volt egy kisebb hullámvölgye, most már megint 1/1 meccs/gólpont átlag felettit hoz.
És egyre inkább úgy gondolom, hogy jelenleg Messi mögött a legjobb támadó, CR-t statisztikákban és játékban is veri mostanság, + Lajos a fontos meccseken általában gólt lő, és nem arra vár, hogy a társak mentsék a seggét.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nálam is, ha csak egy hajszálnyival-lehet ez a hajszál épp a nosztalgia-, de a kameruni a jobb. Viszont mindkettejükre jellemző a legnagyobb csatárok tulajdonsága: a 16-os területén belül egészen más futballistákká váltak, mint azon kívül. Olyan megoldásokkal találtak -találnak be, amiket mezőnyben ki sem nézett volna az ember belőlük.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nekem is talán valamivel közelebb áll Eto'o a szívemhez, de ahogy Nero is írta, a nosztalgiafaktor is benne van jó eséllyel. Én szeretem a villámléptű 9-eseket, neki meg még a mozgását is jó volt nézni, mint egy gazella olyan volt. Nem volt ő se hibátlan, bőven nem, sokszor inkább erővel mint ésszel próbálta megoldani a helyzeteket pl, de rengeteg szép emlékkel gazdagított az évek alatt. Áldom az eget, hogy 08/09-ben küzdeni akart a helyéért, és meggyőzte Pep-et, hogy maradhasson még 1 szezont, nélküle nem lett volna triplázás..
Cselezni meg szerintem se cselezett olyan hű de különlegesen, viszont ha helyzetbe kellett hozni magát, akkor ültek a megmozdulásai. Ilyen szinten egyetértek Neroval, bár ez Suáreznek is összejön sokszor. A Valencia elleni gólját sose fogom elfelejteni szerintem, kihagyott előtte azt se tudom mennyit, épphogy visszatért, erre lőtt 1 ilyen gólt rögtön kezdésnek.. De gondolok még az ilyen, ilyen, ilyen és ilyen megmozdulásaira például. Nem feltétlen kellett neki helyzet a gólhoz, megcsinálta ő magának ha kellett. De mondom, ez Suárezre is igaz, ez nagyjából egál nálam, de kicsit talán Eto'o felé billen a mérleg.
Lajosnak az ereje viszont nagyobb szerintem, bár nagyobb színész is, szóval sokszor ez nem derül ki.. De amikor néha harcol, akkor aztán megállíthatatlan. Na meg a passzjátéka az, ami a góllövés mellett a többiek fölé emeli. Abban szerintem Ibra mellett a legjobb, sok irányító nem tud olyan labdákat adni, mint a mi Lajosunk sokszor.. Kettejüket kéne egybegyúrni, akkor megkapnánk a tökéletes csatárt.
Plusz ha már ez a topic:
Adott egy aláírt mezt Mujicának edzés után a napokban. Kedves gesztus volt tőle, biztos jólesett neki.
Reméljük sokat tanul tőle a kisgyerek edzéseken, keresve se találhatna jobb mentort szerintem..
Cselezni meg szerintem se cselezett olyan hű de különlegesen, viszont ha helyzetbe kellett hozni magát, akkor ültek a megmozdulásai. Ilyen szinten egyetértek Neroval, bár ez Suáreznek is összejön sokszor. A Valencia elleni gólját sose fogom elfelejteni szerintem, kihagyott előtte azt se tudom mennyit, épphogy visszatért, erre lőtt 1 ilyen gólt rögtön kezdésnek.. De gondolok még az ilyen, ilyen, ilyen és ilyen megmozdulásaira például. Nem feltétlen kellett neki helyzet a gólhoz, megcsinálta ő magának ha kellett. De mondom, ez Suárezre is igaz, ez nagyjából egál nálam, de kicsit talán Eto'o felé billen a mérleg.
Lajosnak az ereje viszont nagyobb szerintem, bár nagyobb színész is, szóval sokszor ez nem derül ki.. De amikor néha harcol, akkor aztán megállíthatatlan. Na meg a passzjátéka az, ami a góllövés mellett a többiek fölé emeli. Abban szerintem Ibra mellett a legjobb, sok irányító nem tud olyan labdákat adni, mint a mi Lajosunk sokszor.. Kettejüket kéne egybegyúrni, akkor megkapnánk a tökéletes csatárt.

Plusz ha már ez a topic:
Adott egy aláírt mezt Mujicának edzés után a napokban. Kedves gesztus volt tőle, biztos jólesett neki.

- csababarca
Ügyesebb volt, róla nem pattant el átlag másfél méterre a labda, az igaz.
De jól cselezéstől messze volt.
https://www.youtube.com/watch?v=9N9Tu2jY8ZU" target="_blank
én erre emlékszem jobban, pedig itt még Mallorcás volt.
Az áldozat ugyanaz.

De jól cselezéstől messze volt.
https://www.youtube.com/watch?v=9N9Tu2jY8ZU" target="_blank
én erre emlékszem jobban, pedig itt még Mallorcás volt.
Az áldozat ugyanaz.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Igen foleg abban volt jó de azért Suareznél jóval ügyesebb volt a labdával.
https://m.youtube.com/watch?v=dNbIuDup9jo" target="_blank
Fu itt mit rá vert az öreg Károly Robira
https://m.youtube.com/watch?v=dNbIuDup9jo" target="_blank
Fu itt mit rá vert az öreg Károly Robira

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MatyiG
- Adminisztrátor
Real ellen ő fejelt gólt egy ilyen rögzített után, azelőtt meg Piqué szögletből asszem.Tromort77 írta:Amúgy nézve ezt a videót, komolyan nem értem, hogy nem tudunk szögletből gólokat szerezni. Hihetetlen fizikai adottságai vannak és baromi rutinosan tud előnyt szerezni a fejpárbajoknál, hiába nem annyira magas. (Poolban is csak úgy dobálta a védőket, 3 esetből 2szer lefújták, de a harmadiknál jó eséllyel tisztán fejelhetett.) Hátul is rengetegszer ő fejeli ki a szögleteket. Nem értem ez a kapu előtt miért nem menne. Főleg, hogy van a csapatban pár ember aki tud jól beadni.
Pláne, hogy jönnek a fontosabb meccsek, döntő lehet egy-egy jól begyakorolt variáció. Lucho első szezonjában sokkal jobban ki volt ez aknázva. Akkor sem volt sok gól rögzített szituból de az a pár nagyon fontos pontokat hozott. Remélem ezen dolgozni fognak ismét a nagy rangadók előtt.

- csababarca
Mondjuk én rá sem úgy emlékszem,hogy jól cselező volt..inkább a kezdősebessége volt brutális, tolt egyet a labdán, és 5 méteren 2t vert még a gyorsnak számító védőkre is.Nero. írta:
Nalam Eto'o>Suarez persze elismerem hogy az idő sok mindent megszépít, ráadásul a bolond csoki hatalmas kedvencem volt és amúgy is jobban szeretem az ügyesebb, jól cselező csatárokat Samu pedig kifejezetten az volt.
Amúgy nézve ezt a videót, komolyan nem értem, hogy nem tudunk szögletből gólokat szerezni. Hihetetlen fizikai adottságai vannak és baromi rutinosan tud előnyt szerezni a fejpárbajoknál, hiába nem annyira magas. (Poolban is csak úgy dobálta a védőket, 3 esetből 2szer lefújták, de a harmadiknál jó eséllyel tisztán fejelhetett.) Hátul is rengetegszer ő fejeli ki a szögleteket. Nem értem ez a kapu előtt miért nem menne. Főleg, hogy van a csapatban pár ember aki tud jól beadni.
Tegyük hozza hogy a bajnoki cím akkor mar megvolt. Karma vissza adta neki a Levante utáni cabronozást, Forlán két mesterhármassal elvette előle az aranycipőt.MQuCsabi írta:Akkor még a szabadokat is Etooval lovettek... persze, hogy nem jott ossze neki a cim.

Nalam Eto'o>Suarez persze elismerem hogy az idő sok mindent megszépít, ráadásul a bolond csoki hatalmas kedvencem volt és amúgy is jobban szeretem az ügyesebb, jól cselező csatárokat Samu pedig kifejezetten az volt.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Imádom a Palit !!! A legnagyobb király
Még mindig rémálmaim vannak arról az időszakról amikor gólkirályt akartak belőle csinálni és egyszerűen mindent kihagyott heteken át.csababarca írta:mondjuk Eto'o is hajlamos volt ezekre, helyzetkihasználás nála is meredek volt.

- csababarca
Az a durva hogy mennyit rúghatna még, ha az egyszerűket is megoldaná...mondjuk Eto'o is hajlamos volt ezekre, helyzetkihasználás nála is meredek volt.
De nagyot nyertünk Lajossal az biztos, mondjuk személy szerint Ajaxos kora óta szajkóztam, hogy ő kellene nekünk. De előbb utóbb csak itt kötött ki.
De nagyot nyertünk Lajossal az biztos, mondjuk személy szerint Ajaxos kora óta szajkóztam, hogy ő kellene nekünk. De előbb utóbb csak itt kötött ki.
Eto'o-ban az volt a jó, hogy olyan szinten érezte a játékot Dinhoval, mint mondjuk most az MSN, egyszerűen szinte mindig úgy helyezkedett, hogy a brazil a lehető legjobb tudja őt megjátszani és kapura is nagyon jó volt, meg ő se az a típus volt, akit minden huzat felborított.LG írta: Nálam Etooval nagyjából egál, a kameruni gyengébb statokat hozott, de csapatszinten is kevesebbet lőttünk, nem is voltunk annyival a mezőny fölött, mint most, és annak a csapatnak legalább olyan fontos tagja volt, mint most Suarez, és ő is rendre betalált a fontos meccseken. Villa és Henry már túl voltak a fénykorukon, mikor érkeztek, ráadásul Messi akkori szerepköre, meg hogy a szélen kellett többnyire játszaniuk korlátozta azért őket.
Annó a Pool-ban is ilyen stílusban focizott? Igaz nem láttam sok angol meccsét, de amibe belekukkantottam, abban kegyetlen nagy cseleket tolt és inkább a trükközés dominált, mint a cp.