Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Valaha volt legnagyobb.ferninho írta:Federer megnyeri, nem kérdés, Roger oda fog csapni Nadalnak.
És ez focimeccs? Vagy mi köze ennek ehhez?neobarca írta:Csak Faderer! Nadal madridos...
Nem a svájcin fog múlni, Nadal pattogtatja a labdát percekig.S.Agüero írta:Basszus, tényleg, délig tuti, hogy nem végeznek. Asszem, ebből kapcsolgatások lesznek.
Mondjuk én ebbe biztos is vagyok, legalábbis a legmagasabb szinten. De minden sportra igaz ez, Nadal se cuccol különbül szerintem mint mások.csababarca írta:Ennyi erővel elég sok teniszező doppingol, pl Djokovic, azt még izzadni se láttam.
Nem kedvelem a játékát, ennyi.S.Agüero írta:Biztonsági hányadék játék.Nem sokan képesek ilyen kevés hibával játszani. Talán Djoko és Murray.
"Pici" elfogultságot érzek.
Hát, nem tudom. Nekem sokszor tök olyan érzésem van vele kapcsolatban, mintha CR-t látnám teniszezni.csababarca írta:Madridista? Ennek mi köze van a teniszhez?
Csaló? Ez meg?
jólMessias2 írta:Hú de utálom ezt a madridista csalót. Sajnos jól játszik.
én rég láttam nadalt játszani, de ami feltűnt, hogy erőteljesen kopaszodikferninho írta:Na Dimitrov, húzzál bele azt kalapáld el a spanyolt baszki.
Na erről ennyit, innen nem fog visszajönni.