Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Elkepeszto volt.. Szetverte a spanyolt.Messias2 írta:Fed megint agyonverte a spanyolt, most az egyik leglassabb kemény pályás tornán 1 óra 8 perc alatt.
Ráadásul Djoko kiesett, úgy hogy reális esélye lehet egy újabb torna győzelemre.
a győztes pedig Djokóval játszhat ha a szerb is továbbjut és még csak aztán jönne az elődöntő, durva sorsolás jött össze Indian Wellsben.S.Agüero írta:Újabb Nadal-Federer lesz holnap hajnalban.
iPodom vanNero. írta:OFF: Ilyen iphonos smilet hogy teszel be?ntibi67 írta:Remélem sokan nézték a békéscsabai röplabdás lányok fantasztikus győzelmét.
Egy büszke Csabai szúrkoló
OFF: Ilyen iphonos smilet hogy teszel be?ntibi67 írta:Remélem sokan nézték a békéscsabai röplabdás lányok fantasztikus győzelmét.
Grat nekik. Középiskolában űztem ezt a sportot is, sajnálom, hogy kevesebbet adják a tévében.ntibi67 írta:Remélem sokan nézték a békéscsabai röplabdás lányok fantasztikus győzelmét.
Láthattunk pár példát erre a mai meccsen szerintem.Messias2 írta:Attól függ, hogy az a 20 ütés milyen.S.Agüero írta:Nekem egy 20 ütéses labdamenet színvonalasabb, mint egy 5-6 ütéses egy nyerővel a végén, de ez szubjektív.
Valszeg mi is le tudnánk játszani egy hosszú labdamenetet.
Attól függ, hogy az a 20 ütés milyen.S.Agüero írta:Nekem egy 20 ütéses labdamenet színvonalasabb, mint egy 5-6 ütéses egy nyerővel a végén, de ez szubjektív.
Színvonal szempontjából írtam.nincs is olyan hangulata sose egy Federer-Djokonak.
Csak nem mind1, hogy hogyan ütöd vissza a labdát.S.Agüero írta:Az a lényeg, hogy pályára üsd a labdát. És le is írtad, hogy sokat hibázott a svájci.
Kétszer annyi nyerőt ütött Fed. Nadal végig a svájci hibáiból élt, nem is törekedett másra.S.Agüero írta: Jaj, hagyjuk már ezt, hogy passzív, biztonsági tenisz. Akkor egy nyerője nem lenne a meccsen.![]()
Nem fogja behozni.Federernek grat, nagy meccs volt, de azért még lehet, hogy behozza Nadal GS-ekben.![]()
Azért kérdőjeles az a valaha volt legnagyobb, mert mégis jóval kevesebbet nyert Nadal ellen, bár most ezen szépített.
Egyetértek, hogy nem egy szimpatikus figura, de nálam ez nem is szempont. Tudásra azért szerintem igenis nagyon magas szinten van, s csak ez számít.visca el barca írta:én meg remélem nem. egy totál unszimpatikus figura, aki sem tudásban sem emberségben a közelébe nem ér federernek.Bob_Marley írta:Djoko még behozhatja, s remélem be is hozza.
én meg remélem nem. egy totál unszimpatikus figura, aki sem tudásban sem emberségben a közelébe nem ér federernek.Bob_Marley írta:Djoko még behozhatja, s remélem be is hozza.
Jaj, hagyjuk már ezt, hogy passzív, biztonsági tenisz. Akkor egy nyerője nem lenne a meccsen.Messias2 írta:EZ AZ!!!!!! Hatalmas tenisz, szép volt FED!![]()
![]()
![]()
GOAT
Szerencsére nem nyert a passzív, biztonsági tenisz.