Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért ehhez is komoly felkészülés kell, hogy ilyen szinten semlegesítsenek szinte minden csapatot, lehet most nem hajtják túl magukat, de keret alapján a Chelsea se sokkal erősebb mint a Pool, de olyan csapat védekezésük van, hogy ezt brutálisan ellensúlyozzák.palesz77 írta: Egyetértek, nem ezen a meccsen jön ki a Chelsea zsenialitása azért. Olyan mint az őszi meccs, a Pool támadgat, a Chelsea ezt elég könnyen levédekezi, és ennyi a meccs, várják a hibákat. Csak abból egyelőre a Pool szolgáltat többet. Megint kell majd egy nagy bomba valakitől asszem, hogy felpörögjenek a dolgok..
Egyetértek, nem ezen a meccsen jön ki a Chelsea zsenialitása azért. Olyan mint az őszi meccs, a Pool támadgat, a Chelsea ezt elég könnyen levédekezi, és ennyi a meccs, várják a hibákat. Csak abból egyelőre a Pool szolgáltat többet. Megint kell majd egy nagy bomba valakitől asszem, hogy felpörögjenek a dolgok..Petr írta:Ez kétségtelen, bár én ma nem érzem őket átütőnek. A Pool kapitális hibáiból táplálkoznak és szerencséjükre abból van elégTripleH írta:Kicsit tekintsünk el a Pool bénázásától és említsük meg, hogy mi munkát tett ilyen rövid idő alatt Conte a csapatba... Végül is ez is egy stratégia.
A területeket jól zárják le, de addig, amíg Mané nem jön fel, nehéz megmondani, hogy mennyire effektívek hátul. Annyira nincs mozgás elől hazai oldalon, hogy nincsenek leküzdhetetlen akadály elé állítva.
Ez kétségtelen, bár én ma nem érzem őket átütőnek. A Pool kapitális hibáiból táplálkoznak és szerencséjükre abból van elégTripleH írta:Kicsit tekintsünk el a Pool bénázásától és említsük meg, hogy mi munkát tett ilyen rövid idő alatt Conte a csapatba..
Jó, hogy szólsz, végre van időm ismét Pool meccset nézni, remélem mutatnak valamit végre idénpalesz77 írta:10 perc és Pool-Chelsea
Liverpool XI: Mignolet; Clyne, Lovren, Matip, Milner; Henderson, Can, Wijnaldum; Lallana, Coutinho![]()
en Roberto Firmino
Chelsea XI: Courtois; Azpilicueta, Luiz, Cahill; Moses, Kante, Matic, Alonso; Willian, Costa, Hazard
Gyengébb a győzelmi aránya mint Moyesnek volt, de mondjuk azzal a védelemmel, nem is csodálom.barca_bome írta:Üdv!
Liverpool-lal mi történt idén? Én a tavalyi évben ott lemaradtam, hogy milyen jól játszanak és mindenki mennyire szereti ott Kloppot. Most pedig azt olvasom az nso-n, hogy már repülőgépet akarnak bérelni a távozására...