2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Értem..Kéne beszélni Frenkivel,hátha..lionelmessi19 írta:Sztem rijkaardéknál szóba sem került, de mi azért beszélgetünk mindenféle megoldásról.Enrique21 írta:Mi ez a Crespo téma?![]()
Volt róla szó,vagy csak mint egy megoldás felmerült bennetek?
Mert ezt én se bánnám!![]()
Na meg Messi se
Sztem rijkaardéknál szóba sem került, de mi azért beszélgetünk mindenféle megoldásról.Enrique21 írta:Mi ez a Crespo téma?![]()
Volt róla szó,vagy csak mint egy megoldás felmerült bennetek?
Mert ezt én se bánnám!![]()
Na meg Messi se
Na azért ne essünk túlzásokba: forlan egy senki...Sir Maxwell írta:az eddigi jelöltekből sztem csak morientes meg talán crespo lenne elfogadható
forlan egy senki...
mu-ban nem csinált semmit, itt volt 1 jo idénye, oszt szevasz
sztem maxi lenne a legjobb etoo potlására, de hát ezt rijknek nem lehet megmagyarázni:(
Del Piero tényleg jó játékos, de olvasd, amit írtam egy kicsit lejjebb.G-Jay írta:Hali!
Hát ez elég érdekes! A BL döntö után nem sokkal én megemlitettem h szerintem Del Piero lenne a legjobb megoldás, akkor mindenki lehurrogott!
Most meg olvasgatom a hozzászólásokat, és látom h elég sokan irjátok h milyen jo lenne Del Piero! De mind1!
Jee!
Ha odaadják Forlant, akkor csak 5-8 milka lesz. Laportáék nem hülyék.antiimperialista írta:Baptistáért a 20millió, amit adni akart a klub, na az sok volt. Forlánért nem túlzás 12 millió, főleg a fentiek tükrében. De én sem látom értelmét annyit kiadni érte (vagy bárki másért).Mihu írta:Minek küszködünk mi itt ilyen Forlan szintű játékosok leigazolásával.Méghogy ő az első számú jelölt.Ki az a Forlán?Meg egyébként is.Az a 12 millió az rengeteg egy ilyen szintű játékosért.
Próbáld ki ezt, hátha jó: j.laporta@fcbarcelona.esnoname írta:Mellesleg nem tudja valaki Laporta e-mail címét...
Hát Baptistánál jobb. Meg annál is jobb, amilyennek Te tartod.Mihu írta:De azt is nézdd meg hogy milyen játékos.Nem egy nagy superspieler.Maradjunk annyiban hogy nem egy nagy játékosantiimperialista írta:Forlánért nem túlzás 12Mihu írta:Minek küszködünk mi itt ilyen Forlan szintű játékosok leigazolásával.Méghogy ő az első számú jelölt.Ki az a Forlán?Meg egyébként is.Az a 12 millió az rengeteg egy ilyen szintű játékosért.
Hát...Ha Olaszországban továbbra is fojtatódik ez abotrány, akkor sok játékos el fog onnan menni, könnyen meg lehet majd őket szerezni, mert a BL meg a LIga miatt biztos szívesen jönnének ide, mert lenne esélyük kupákat nyerni.Mihu írta:Nem.Na látod...Most jó hogy felhoztad Del Piero-t.Teljesen egyetértek veled.Hogy ez eddig nem jutott az eszembe...noname írta:Del Piero, kell nála jobb játékos Larsson helyére...A legeslegjobb megoldás lenne.Csak ebben tudjátok hogy mi a gáz?Hogy nem rajtunk múlik.Mert ha Laportának nem jut eszébe leigazolni Del Piero-t akkor nem tehetünk semmit.Küldjünk neki sok-sok e-mailt
De azt is nézdd meg hogy milyen játékos.Nem egy nagy superspieler.Maradjunk annyiban hogy nem egy nagy játékosantiimperialista írta:Forlánért nem túlzás 12Mihu írta:Minek küszködünk mi itt ilyen Forlan szintű játékosok leigazolásával.Méghogy ő az első számú jelölt.Ki az a Forlán?Meg egyébként is.Az a 12 millió az rengeteg egy ilyen szintű játékosért.
Nem.Na látod...Most jó hogy felhoztad Del Piero-t.Teljesen egyetértek veled.Hogy ez eddig nem jutott az eszembe...noname írta:Del Piero, kell nála jobb játékos Larsson helyére...