Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.marca.com/en/football/barcel ... b45b8.htmlLG írta: Szerintem ha Nemyar nem tud szintet lépni a közeljövőben, akkor el kell gondolkozni a leigazolásán.
Adjuk elMQuCsabi írta:Fantasztikus volt ma, ahogy rendre visszaért ma szerelni.
Csak óvatosan, még a végén őt is menesztik.Messias2 írta:Jordi Mestre (Barca vp): "Neymar, many times, provokes defenders and other rival players and that’s why he gets fouled a lot"
Azért ezt picit erősnek érzem...
Volt róla szó, hogy Neymar késett edzésről és Suarezék beszélgettek vele. Én nem hiszem, hogy súrlódások lennének közöttük, tegnap Suarez góljánál is a brazil rohant oda először fülig érő szájjal.Maxi írta:Nem tudom mit mondjak ra. Teny, hogy rengeteg helyzetet ront amit szerintem edzesen csukott szemmel megold, de azt, hogy rengeteget melozik es a nagy harmas kozul o van legtobbet jatekban azt nem lehet elvenni tole. Szamomra nagyon szimpi, hogy pont ekkora hype-al maga mogott kepes a sajat alapvonalunknal szerelni.
DE, en - es ez kizarolag sajat velemeny- pont az ot korulvevo( balhe, fizetes, az allando elvarasok esatobbi esatobbi) felhajtas miatt erzek benne egy kis gorcsosseget.
Ettol fuggetlenul a hozzaallasa peldaerteku, ahhoz kepest milyen millio veszi korul, sajat maga es a media miatt is.
En tovabbra is bizok benne, de halkan ideszurom, h sztem nincs minden rendben koztuk elol...
És azt, hogy hány olyan ajtó ablak gólpasszt adott a kollégáknak, akiknek sikerült ezeket mégis kihagyni?fz9999 írta:Összeszámolta valaki hány ponttal lenne több a Barcának, ha "csak" az ajtó-ablak ziccereket berúgja??? Szerintem 2 számjegyű...
Nem leszek túl népszerű azzal amit most mondok de mindig eszembe jut valami.Adriano.LG írta:Én nem számolok utána, de a main kívül a Real elleni meccslabda fontosságát nem kell ecsetelni, a Sevilla ellen is elbohóckodott egy ziccert 1 gólos vezetésnél, szerencsére ott nem bosszult az ellenfél, de ilyeneket nem szabad. Suarezt is lehet piszkálni a kihagyott ziccerek miatt, de ők csak betalált pl. az említett 3 meccsen, és ezek pontokat értek. Ahogy Lajos topicjában írtam, nálam jelenleg magasan a brazil felett van rangsorban.fz9999 írta:Összeszámolta valaki hány ponttal lenne több a Barcának, ha "csak" az ajtó-ablak ziccereket berúgja??? Szerintem 2 számjegyű...
Még egyszer mondom, elismerem, hogy Neymar munkája hasznos, és voltak fontos gól/kulcspasszai a szezonban, DE ő elméletileg egy igazi klasszis, olyan szintű fizetést, és megbecsülést kap, akkora hype is van körülötte, mellette egy csomó cirkusz a leigazolása, és adó ügyei miatt, ezekért büntetve is lett a klub, a hírnevünk is csorbult. Na ehhez képest azért karcsú, amit nyújt szvsz, utoljára 15 őszén hozott ehhez méltó teljesítményt.
Teljesen egyetértek, Neymar a világ egyik legjobb játékosa és elvárható lenne, hogy néha akár a vállára vegye a csapatot, amikor másnak nem megy, de ettől most nagyon messze állunk. A kihagyott ziccerek számával (szerintem amelyek döntőek voltak csak fejből: Madrid ellen 1-0-nál 2x, Villarreal ellen 0-0-nál, 0-1-nél, Malaga ellen 0-0-nál meccs végén, Betis ellen 0-0-nál) arra akartam rávilágítani, hogy érzésem szerint már elég súlyosan megmutatkozik pontokban is, ez a rengeteg kihagyott ziccer.LG írta:Én nem számolok utána, de a main kívül a Real elleni meccslabda fontosságát nem kell ecsetelni, a Sevilla ellen is elbohóckodott egy ziccert 1 gólos vezetésnél, szerencsére ott nem bosszult az ellenfél, de ilyeneket nem szabad. Suarezt is lehet piszkálni a kihagyott ziccerek miatt, de ők csak betalált pl. az említett 3 meccsen, és ezek pontokat értek. Ahogy Lajos topicjában írtam, nálam jelenleg magasan a brazil felett van rangsorban.fz9999 írta:Összeszámolta valaki hány ponttal lenne több a Barcának, ha "csak" az ajtó-ablak ziccereket berúgja??? Szerintem 2 számjegyű...
Még egyszer mondom, elismerem, hogy Neymar munkája hasznos, és voltak fontos gól/kulcspasszai a szezonban, DE ő elméletileg egy igazi klasszis, olyan szintű fizetést, és megbecsülést kap, akkora hype is van körülötte, mellette egy csomó cirkusz a leigazolása, és adó ügyei miatt, ezekért büntetve is lett a klub, a hírnevünk is csorbult. Na ehhez képest azért karcsú, amit nyújt szvsz, utoljára 15 őszén hozott ehhez méltó teljesítményt.
Meccsenkent 4,87 csel atlagosan a Ligaban, 64%-os sikeresseggel. BL-ben 3,92 44%-al. Osszehasonlitaskepp, Messinek a Ligaban 3,38 57%-al, BL-ben 3,8 67%-al.DshadoW írta:Valaki tudna adni egy sikeres cselek/meccs statisztikát? Vagy egy megkísérelt cselek/sikeres cselek még jobb lenne.
Én nem számolok utána, de a main kívül a Real elleni meccslabda fontosságát nem kell ecsetelni, a Sevilla ellen is elbohóckodott egy ziccert 1 gólos vezetésnél, szerencsére ott nem bosszult az ellenfél, de ilyeneket nem szabad. Suarezt is lehet piszkálni a kihagyott ziccerek miatt, de ők csak betalált pl. az említett 3 meccsen, és ezek pontokat értek. Ahogy Lajos topicjában írtam, nálam jelenleg magasan a brazil felett van rangsorban.fz9999 írta:Összeszámolta valaki hány ponttal lenne több a Barcának, ha "csak" az ajtó-ablak ziccereket berúgja??? Szerintem 2 számjegyű...
Pontosan. Dicséretes, hogy küzd, de most már sokba kerül a bénasága a kapu előtt. Brazil elődjei a csapatnál kicsit jobban tudták, mikor kell passzolni, mikor még egyet cselezni, mikor lőni, és nem álltak neki homosexuálni kulcsszituációkban.visca el barca írta:0-0-nál azért ma is sikerült egy ajtó-ablakot belerúgni a kapusba. olyan hullagyenge befejezései vannak idén hogy rossz nézni.
Ok.S.Agüero írta:Igen, és nincsen.Normandia írta:Skacok lehet hülye a kérdés, de gólbíró nincsen a spanyol ligában?