neobarca írta:Felröppent a hír, hogy Melot úgy is elcserélnk a Clippershez, hogy ellenértékbe nem kerül be a 3 nagy. Ha ez anyagilag kivitelezhető, Malonak és a Clippersnem W-W lenne. A Knicks meg boldogul ahogy tud. Én Phill érkezése óta csak rombolást látok. Sztem nem volt ésszerű döntés. Ellenben ha lelép nyáron, akkor elmondhatja, hogy Melot- előzta... Szép...
Én jelen formájában már kb csak egy megkeseredett szenilis vénembernek tartom Jacksont, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Porzingis bemákolásával már többet tett a franchise-ért, mint bárki a Knicksnél az elmúlt... mondjuk 10 évben.
Passzoljátok el Melot, vegyétek át Crawford fizuját neki úgysem megy idén a Clippersben, nektek viszont padra jó lesz.(Ha összekapja magát, később még jó áron tovább is tudjátok passzolni.) Kérjetek mellé még 1, vagy 2 első körös picket és mindenki jól jár. Van pár extra 2. körösötök a következő években, lehet célbadobálást tartani, hátha 1 bejön. Rose-t nem fizetitek péppé a nyáron, ha menni akar menjen. Noah 1-2 évig maradhat a fiatal magasok mellett, 2 év múlva meg ha még megy neki, a rövid szerződésével elpasszoljátok egy contender csapatnak egy késői első körösért.