kedves noname!
először is henry aláírt az arsenalhoz, így már nem téma, hogy jön-e...
belletti nem igaz, hogy 5-ből 1x ér vissza. mostanában csak úgy sprintel vissza. láttad a legutóbbi meccseken??? s az sem igaz, h alves jobb. azt írod: úgy tud támadni, mint bell és úgy védekezni mint oli. hát oli sehogy nem tud...

vagyis próbálkozik, de lefutják és 1 az 1-ben rendszerint megverik...
középre chivu, gallas? gallas megy a milanba, chivu meg nem hinném, h ugyanaz a szinvonal...
bommel sztem nem fog elmenni, de ha igen, nem fog jönni van der vaart, mert már a bayern is vitte volna de nem akar eljönni hamburgból.
denilson nem kell ide. szépen gyelezget, de többet szórakozik, mint hasznos. kb. mint ibrahimovics. haszontalak és szükségtelen...
giulyt miért küldenéd el??? sztem nagyon jó ahol van! és saviola - bár szeretem nagyon - nem hinném, hogy nagyobb hasznára lenne a csapatnak!
miért akarod elküldeni bellettit, giot, sylvinhot. előbbi BL-t szerzett nekünk, utóbbi 2 meg megoldja a dolgokat bal oldalon...
ez az álomcsapat nem álomcsapat, mert a mostani keretünk erősebb és jobb!!!
sztem írd le ide a mostani keretünket és max. larsson és gabri helyére írjál vkit. azaz egy klasszis, tapasztalt csatárt és egy (bár tudom gabri nem az) ugyanilyen kvalitású védőt. és ennyi! itt az álomcsapat. amely megnyerte idén a ligát és a BL-t