Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kb. 10-szer leírtam már, h nekem is pontosan ez a problémám. Ha kihúznák a zsebükből egy hónapig a meccsenkénti 1000 eurót, rögtön másképp figyelnének.Messias2 írta:Simeone: "I don't judge referees. They're human, they make mistakes like us. But when we make mistakes, we get punished. Referees don't"
Nagyon igaz.
S.Agüero írta:Egészen nevetséges, amit ezek a bírók megengedhetnek maguknak, és semmi retorzió ezekért. Egy kamu tizenegyes, egy kamu piros, egy meg nem adott gól, Busi sárgájáról nem is beszélve, az volt az i-re a pont.![]()
![]()
![]()
Mi ez, hogy erre fogjuk, hogy latinok? Az magában foglalja, hogy akkor nem tud meccset vezetni, vagy mi? Hozzanak akkor francia bírókat, vagy bánom is én, de rohadtul unom, hogy minden meccs erről szól, mit fújnak szét a meccsen, és nagyon is sokat befolyásolnak...
Sportszeruseg lvl 999. Azert boldog egy eleted lehet neked.Tomsa írta:Remélem azért belebetegszik ebbe az atma.
Fene a gusztusod.Bob_Marley írta:A végén kicsit izgultam, nagy szó.Nagy taslit leküldenék pár embernek, mintha kiakartunk volna esni, pedig óriási művészet lett volna. Tizit összerakni, kiállításokat összehozni. Akkor mikor jön a cseréd és sárgád van? Suarez a felezőn? Jöttek az elején, megnyomták na bumm. Megszereztük a vezetést, lecsengett és szépen csordogált is a meccs, erre az utolsó fél órában hihetetlen fegyelmezetlenségek. Na én ezért vagyok dühös, Suarez is kipontozza magát a döntőről. Meg kell tanulni nyerni, egy bajnoknak tudnia kell hogyan kell nyerni és mennyi kell hozzá hogy nyerj. Egy halál nyugodt meccsből ekkora hibákat. Ez nem is bealvás, totális ökörségek voltak.
Egy percig nem álltunk kiesésre, nagy pacsi ezért a srácoknak, itt ezen a meccsen is azt toltuk, ami kell, de az utolsó félóráért baromira mérges vagyok.
Háát, nem túl gyakori jelenség sajnos. Persze ma is mi leszünk beállítva annak akik elcsalták a meccset..Tobias88 írta:Van olyan bíró Spanyolországban aki képes érdemben elvégezni a munkáját?