Bob_Marley írta:Én azért ennyire drámain nem fognám fel a helyzetet, főleg hogy a rangadókon egész évben jó eredményeket értünk el. Kisebb meccseken elmentek pontok a bajnokságban eddig, de sok új játékos is érkezett és nem szoktunk még talán úgy össze. Én is mérges voltam a tegnapi utolsó félóráért, de ha nincs SR kiállítása állítom szépen csendben lecsorgott volna a meccs, minden erre is utalt. De ugye nincsen ha, de ezt akkor összességére is leírhatjuk, mert a tények azok, hogy kupadöntősök vagyunk.
LE-nél a múlt résszel egyetértek, hogy azt nem lehet felhozni releváns érvként, de én azt látom, hogy simán változtatni próbál a csapaton, sokkal több a hosszú labda, vissza állunk ezért nem is feltétlen a labdabirtoklást kéne nézni. Pont az Atletico ennek a nagy mestere, hogy lehet labda nélkül is kontrollálni egy meccset.
Nem akarom homokba dugni a fejem, mert valóban hektikus a csapat, de azért a számok meg csak azt mutatják, hogy ott vagyunk mindenhol és mint írtam a nagy meccseket rendre lehoztuk, ezért bőven bízok még a bajnokságban meg a szezon finisében, aztán kiderül mi lesz. Szerintem a csapat képes megfordítani a bajnokság helyzetét.
Én ezt nem fogom fel drámaként, de a gyengeségeinket látni kell és azok ebben a szezonban vannak bőven. Azok javítása az edzői stáb dolga. Lehet, hogy ezzel a játékkal is kupát, kupákat nyerünk, bár úgy lenne, de ezt most nemigen tudom elképzelni. Max a CDR-t. Aztán nem bánnám, ha tévednék és végre valamit mutatnának a srácok a BL-ben is. Szerintem a bajnokságot el kellene engedni. Nem valószínű, hogy a Madrid ennyiszer fog botlani és mi egyszer sem, de ne így legyen.
Visszaálláshoz annyit, hogy nem önszántunkból állunk vissza, hanem rákényszerítenek minket, ezt nekem ne is magyarázd be, mert nem hiszem. A hosszú indítások és előrevágott labdák ennek következménye, mivel a labdát nem tudjuk kihozni. Mivel van egy MSN-ünk ezért a zsenijükből adódik, hogy ezekből gólt is lőhetünk, de ez nem felépített stratégia, hanem kényszer szülte megoldások. Irigylem a célratörő felfogásod, hogy legyünk túl a meccsen, mindegy hogyan, csak nyerjünk. Nekem ettől több kell. Lehet az én hibám, hogy elképzelést, taktikát, netalán még szép megoldásokat is párosítanék hozzá.