Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

En amikor kint voltam, az online vasarolt jegyemet kinyomtattam, nem volt semmi baj vele, tokeletesen mukodott. En autot nem berelnek, foleg az altalad leirtakhoz, a varos eleg jol le van fedve a tomegkozlekedesi ezkozokkel, leginkabb a metrokkal.Barca_10 írta:Sziasztok. Április 4.-én utazom Barcelonába,5.-én a Sevilla elleni hazai meccsel egybekötve. Kérdésem az lenne,hogy a jegyet már megvásároltam online,így csak-mint alattam is írták-ki kell nyomtatnom és bemehetek vele? Illetve milyen távolságok vannak Barcelonában teszem azt a tengerpart,a Szentély,és a főbb látványosságok között? Megéri autót berelni arra a pár napra?
Most még csak a VIP jegyeket értékesítik.Szerintem 1-2 napon belül megnyitják a sima jegyekre is.Mondjuk ahova jegyet szeretnél,valószínű drágább lesz mint 140 euró.baconka írta:Sziasztok! Március 15-22-ig Barcelonában leszünk a feleségemmel. Szeretnénk elmenni a Barca-Valencia meccsre. Írtátok, hogy a meccs előtt szokott lenni jegy, amikor a bérletesek visszamondják. Most azonban azt látom a Barca honlapján, hogy elég magas áron van 350 EUR-tól. Szerintetek van rá esély, hogy március 14-ig lesz jobb áron az fcbarcelona.com-on, vagy már csak a személyes vétel marad? Esetleg van valakinek tapasztalata a Futballariummal kapcsolatban, tán ők is tudnak jegyet szerezni? Alapvetően a hosszú oldal közepére keresnék a legfelső karéj alatt egy szektorral, kb 140 EUR körül. Segítségeteket előre is köszönöm!
Aznap is tudsz majd jegyet venni a pénztárnál, ez 100%.baconka írta:Sziasztok! Március 15-22-ig Barcelonában leszünk a feleségemmel. Szeretnénk elmenni a Barca-Valencia meccsre. Írtátok, hogy a meccs előtt szokott lenni jegy, amikor a bérletesek visszamondják. Most azonban azt látom a Barca honlapján, hogy elég magas áron van 350 EUR-tól. Szerintetek van rá esély, hogy március 14-ig lesz jobb áron az fcbarcelona.com-on, vagy már csak a személyes vétel marad? Esetleg van valakinek tapasztalata a Futballariummal kapcsolatban, tán ők is tudnak jegyet szerezni? Alapvetően a hosszú oldal közepére keresnék a legfelső karéj alatt egy szektorral, kb 140 EUR körül. Segítségeteket előre is köszönöm!
Koszi most megnyugodtam csak fura volt hogy a jegy az A4-es papiron vanntibi67 írta:Elég,csak ha át akarnád cserélni hivatalos jegyre,annak a cseréjéhez kellene az a kártya amivel a vásárlás történt.tyityo írta:Sziasztok.Egy kis segitsegre lenne szuksegem.A baratnomtol valentin napra kaptam egy 3 napos kis kiruccanast Barcelonaba persze a holnapi celta vigo-i mecsre is megyunk.Vagyis nem biztos ugyanis a jegyeket a baratnom fonoke vette az fcbarcelona.com odalrol es ahogyan olvasom ott a helyszinen kell a dombor nyomott kartya szama, amivel kilett fizetve a jegy. Na most ez nekunk nincs meg viszont kilettek nyomtatva a jegyek A4.-es papirra. A kerdes hogy eleg ami kilett nyomtatva jegy?
Elég,csak ha át akarnád cserélni hivatalos jegyre,annak a cseréjéhez kellene az a kártya amivel a vásárlás történt.tyityo írta:Sziasztok.Egy kis segitsegre lenne szuksegem.A baratnomtol valentin napra kaptam egy 3 napos kis kiruccanast Barcelonaba persze a holnapi celta vigo-i mecsre is megyunk.Vagyis nem biztos ugyanis a jegyeket a baratnom fonoke vette az fcbarcelona.com odalrol es ahogyan olvasom ott a helyszinen kell a dombor nyomott kartya szama, amivel kilett fizetve a jegy. Na most ez nekunk nincs meg viszont kilettek nyomtatva a jegyek A4.-es papirra. A kerdes hogy eleg ami kilett nyomtatva jegy?
Én is szívesen meghallgatnám az élménybeszámolód!S.Agüero írta:+1!Nyiri81 írta:Érdekelne valakit egy 5 napról szóló beszámoló Barcelonáról és 2 haza meccs megnézéséről? Ha igen, akkor írok egy hosszabb leírást. Mit érdemes megnézni, hogy érdemes utazni, tömegközlekedés, szálloda, stb.
+1!Nyiri81 írta:Érdekelne valakit egy 5 napról szóló beszámoló Barcelonáról és 2 haza meccs megnézéséről? Ha igen, akkor írok egy hosszabb leírást. Mit érdemes megnézni, hogy érdemes utazni, tömegközlekedés, szálloda, stb.
Köszönöm!ntibi67 írta:Most voltam kint hétvégén,vannak tavalyi mezek.CCJoco írta:Sziasztok!
Idén áprilisban megyek ötödszörre Barcelonaba, és bárhogy töröm a fejem nem emlékszem, hogy a nagy megastore-ban volt e lehetőség tavalyi mezt venni...![]()
Engem a tavalyi 3. számú türkiz kék mez érdekelne, ha már kint járok, feliratoztatnám is, de a Barca online store-ja csak a nike honlapjára vezet, ahol az újdonságok vannak.
Valaki tudja, vagy emlékszik hogy kapható e tavalyi, vagy csak idei mezeket tartanak már ott?
(főleg hogy közeleg a 2017/18as mez kiadása...)
Most voltam kint hétvégén,vannak tavalyi mezek.CCJoco írta:Sziasztok!
Idén áprilisban megyek ötödszörre Barcelonaba, és bárhogy töröm a fejem nem emlékszem, hogy a nagy megastore-ban volt e lehetőség tavalyi mezt venni...![]()
Engem a tavalyi 3. számú türkiz kék mez érdekelne, ha már kint járok, feliratoztatnám is, de a Barca online store-ja csak a nike honlapjára vezet, ahol az újdonságok vannak.
Valaki tudja, vagy emlékszik hogy kapható e tavalyi, vagy csak idei mezeket tartanak már ott?
(főleg hogy közeleg a 2017/18as mez kiadása...)

Frekventált helyekre,mint pl a hosszú oldal alsó karéj 16-os környéke nehezebb egymás melletti jegyeket kapni,de ha találsz egymáshoz közelít van lehetőség cserélni a helyszínen.Egymás mellettiket,könnyebben találsz a kapu mögötti középső szektorban.Onnan is élvezhető a meccs.Egy hátulütője van ha esik az eső.Én 129 vagy a 137 szektort ajánlom a 15. sortól felfelé.Most oda 82,50 a jegy.Barca__15 írta:Sziasztok!
Február közepén a családdal megyünk pár napra Barcelonába és természetesen meccsre is készülünk. Február 18-án, vagy 19-én (még nem hivatalos) játszik a csapat a Leganés ellen.
Régebben mikor olvasgattam a fórumot többen írták, hogy a bérletesek miatt a meccs előtti napokban, vagy 1-2 hétben érdemes megvenni a jegyeket, mert akkor szabadul fel sok.
Kérdezném azokat, akik járatosak a témában, hogy ez manapság is így működik? Ha már kimegyünk meccsre, jó lenne az alasó vagy a középső szinten oldalt ülni, nem pedig a kakasülőn, de a honlapon a jegyeket nézve jelenleg nem láttam olyat, hogy tudnék akármelyik szektorba is 3 egymás mellé szóló jegyet venni.
Tehát nézegessem folyamatosan a jegyeket, vagy ráérek még vele?
Előre is köszi a segítséget!

Ryanair. Hétfőn vettem, oda vissza két jegyet. 02.04-02.08. Így volt 58.csababarca írta:
Hol vetted a jegyeket ilyen olcsóért?