Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

visca el barca írta:ha néznél monaco meccset, akkor nem írnál ilyen butaságokat. semmivel nem rosszabb csapat mint a city, ergo semmi meglepetés nem lenne benne ha ők mennének tovább.Feast4 írta:Amúgy annyira mindenki köztük én is várjuk a meglepetést a Monacotól, hogy nézzétek meg agyon fogja verni a City.
Az lenne még komoly ha az Arsenal meg a Leicester valahogy áthámozná magát.

ha néznél monaco meccset, akkor nem írnál ilyen butaságokat. semmivel nem rosszabb csapat mint a city, ergo semmi meglepetés nem lenne benne ha ők mennének tovább.Feast4 írta:Amúgy annyira mindenki köztük én is várjuk a meglepetést a Monacotól, hogy nézzétek meg agyon fogja verni a City.
Az lenne még komoly ha az Arsenal meg a Leicester valahogy áthámozná magát.

Nem hát, csak 2006 óta mi voltunk az elsők akik Európai kupameccsen legyőztük őket a Parc des Princes-ben...Messias2 írta:Én nem tartok tőlük. Hiába működik elméletben Emery játéka ellenünk, az eddigi 23 Barca elleni meccséből összesen 1-t tudott megnyerni. Ráadásul azon a meccsen Messi nem játszott, valamint a Parc des Princes nem egy Pizjuán vagy egy Mestalla.MQuCsabi írta: Egyebkent csak a forma miatt van eselye a PSGnek, de ok rendre becsokiznak azert ilyenkor. Szerintem viszonylag sima lesz ez megint.
10 jelöltet lehet max 1 szavazásba berakni, a többi meccs ezekhez képest "simának" tűnik, úgyhogy azokat szimplán kihagytam.MQuCsabi írta:Nemhianyzik meg 8 csapat? Vagy azt kov. heten rakod ki?
Én nem tartok tőlük. Hiába működik elméletben Emery játéka ellenünk, az eddigi 23 Barca elleni meccséből összesen 1-t tudott megnyerni. Ráadásul azon a meccsen Messi nem játszott, valamint a Parc des Princes nem egy Pizjuán vagy egy Mestalla.MQuCsabi írta: Egyebkent csak a forma miatt van eselye a PSGnek, de ok rendre becsokiznak azert ilyenkor. Szerintem viszonylag sima lesz ez megint.
Kash írta:City, PSG, Arsenal, Bayern, City, PSG, Arsenal, Bayern...Nem pont ebben a sorrendben, de unalmas már, hogy mindig velük akarnak minket kiveretni a BL-ből...Azért lettünk elsők, hogy farkas szemet nézzünk a németekkel meg a franciákkal? Ki érti ezt? Ez olyan, mint az EB csoportelsőség, már a nyolcaddöntőben a világelsőt kaptuk...Vicc![]()
Nem láttam mostanában a Napolit játszani, kíváncsi leszek rájuk.

Az egyértelmű, hogy a Real az egyértelmű esélyes, de a Juventust leszámítva bárki ellen az lett volna, ezért nem tartom akkora máknak ezt a sorsolást nekik.Barca333 írta:
Néhányan, nevezzük őket madridistának, szakértettek hogy a Napolni milyen erős, tehát a sorsolásuk nem nevezhető szerencsésnek.
Szerintem ez nem így van, bőven esélyesei a párharcnak, legyen a másik oldalon Mertens vagy Hamsík. Körülbelül itt ragadtunk le Hamsíknál. Most ezt félretéve tehát, a véleményem továbbra is az, hogy a Madrid sorsolása kedvező, az egyik ha nem a legegyértelműbb kimenetelnek ígérkezik ez a párharc. Továbbmegyek, szégyen lenne ha itt kiesnének.
http://www.transfermarkt.com/spieler-st ... 0&yt0=Show" target="_blankElfogadom, bár manapság minden második ezt nyilatkozza, de legyen így, sőt München szintű játékos.
Elfogadom, bár manapság minden második ezt nyilatkozza, de legyen így, sőt München szintű játékos.palesz77 írta:Barca333, duplazni se lehet, forumszabalyzatot olvasd el szerintem.
Amugy regebben olvastam nyilatkozatot tole, hogy nem akar elmenni onnan, mert olyan jol erzi magat Napolyban. Onnan vettem ezt. Azt meg, hogy hivtak masok, meg sok eves hirekbol vettem, mert anno rengeteget cikkeztek rola mas klubokkal.