Sokan írják az N'zonzi, Kanté, Matuidi féle csúcsnéger vonalat, mint a jövő. Én megmondom őszintén nem szeretném, ha ilyen középpályánk lenne. Az tiszta sor, hogy olyan játékos kell, aki sok labdát szerez, párharcokat nyer, elég kemény, stb. De én nem állnék meg ennyinél, én akkor már olyat hoznék, mint Verratti, Dahoud - meg még sokan mások, csak két név ellenünk a közelmúltból -, aki nem "csak" azért jó, mert kegyetlen mezőnymunkája van, előre meg elfogadható, hanem előre is elit. Dahoud mondjuk még nem az, de ellenünk is amit játszott, most meg amit Verratti lerakott, én ilyen "munkást" szeretnék itt látni. Szerintem a jövő legelitebb középpályásai ilyenek lesznek, nem a Matiudi féle arcok, ők "csak" a második vonal. Én viszont azt szeretném, ha itt a legjobbak futkosnának középen, akik mindkét irányba rengeteget tudnak adni a csapatnak. De ez saját vélemény csak persze.
optimus írta:Unzue kinevezését sem értem egyáltalán, ott áll az az ember mögött aki belevezette a csapatot a földbe, akiben nem bíznak a játékosok, akik taktikailag nem mutat semmit, milyen pluszt tudna adni edzőként amit másodedzőként nem, amivel ebből a gödörből kirángatna minket?
Kicsit off az én gondolatmenetemben, de pont így gondolom én is. Remélem nem is ő jön majd, ha Lucho megy.