Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te meg elsz fonok?Enrique írta:Javítomvisca el barca írta:vasárnap nem 4-től játszunk mint ahogy itt van a jobboldalt, hanem 8-tól, meg a madrid is.
Megtisztelővisca el barca írta:Tamás, kiváncsi lennék Te, mint aki nap mint a nap a híreket bújja ezerrel kit látnál edzőnek. Elég egy név, meg egy-két mondat. Csak úgy kíváncsiságból
A cikk címe miatt az ulr-be belekerült 1 % jel ami nem igazán szerencsés.soadroli írta:nekem is ezt írja a Lucho-s nyilatkozatnál:
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache/2.2.22 Server at http://www.eurobarca.hu" target="_blank Port 80
Erre csak én nem emlékszem?Pacca írta:Sziasztok,
tavaly, vagy tavaly előtt nagyon tetszettek a BL egyenes kieséses szakaszában készített "interjúk" az ellenfelek hasonló honlapjainak szerkesztőivel.
Jó volt olvasni, hogy mit gondolnak a mi és az ők kedvenc csapataikról, rendszeresen olvastam az eurabarca-t és az aktuális ellenfél portálját is.
Idén is terveztek ilyet?
köszönöm
Pacca
Köszi a bókotvisca el barca írta:jók ezek az edzős írások
tuchellel kapcsolatban azonban lenne egy megjegyzésem, ami vagy elkerülte Tamás figyelmét, vagy nem tartotta fontosnak, hogy megemlítse. próbáltam utána nézni, de nem nagyon találtam és ez így csak egy erős tipp: legjobb tudomásom szerint egy fikarcnyit sem beszél spanyolul, így pedig nem hinném, hogy idejönne. ha jól emlékszem vagy tito vagy tata előtt/után sok helyen írták, hogy feltétlen olyat keresnek aki beszél spanyolul. tuchel nem ilyen. sőt, próbálok kutakodni egy kicsit az elmúlt cirka 20 évben amióta szurkolok a csapatnak, hirtelen csak antic meg rijkaard ugrik be akik alapból nem spanyol ajkúak. antic viszont előttünk volt többek között játékos és edző zaragozaban, aztán volt a realnal is meg az atleticonál is edző mielőtt idejött, szóval ő tuti, hogy folyékonyan beszélt. frankieről fogalmam sincs