dickricsi írta:Sziasztok,
Én örülök neki, hogy a Valencia leigazolta Morientest, mert így nem kell hajtani (amúgy sem kéne, de ez a magánvéleményem) Forlánra. Sztem Gudjohnsen sokkal jobb lenne, mint ő, de Crespo-t is nagyon favorizálnám. Amúgy egyetértek azokkal akik a vérfrissítést javasolják, sztem is kb. 3 ember kéne, ketten hátra, egy előre. Védelem-erősítő tárgyalásokról még nem hallottam, csak Chivut emlegetik folyamatosan, de azt olvastam, hogy a Roma sem akarja eladni őt, de (és ez nagyobb probléma) ő sem akar eljönni onnan. Sztem nem kell rohannunk, hátha a Juve-ból legalább Zambrottát meg tudjuk szerezni....
Azulgrana para siempre!
Gudjohnsen sztem nagyon jó játékos, de nehéz lenne neki hozzászokni a spanyol focihoz. Giulyt kedvelem, de sztem el kéne adni: a cserepadot nem bírja, Messi mellett pedig nem sokat fog játszani. Saviolát visszahoznám Gyula helyére, a franciáért még elég szép pénzt is kapnánk, így pedig Giuly helyett lenne egy jóval fiatalabb és legalább olyan jó Saviolánk, és még jó néhány milla.
Középcsatárnak Maxit elfogadnám, de ha már mindenképp más kell, akkor Crespo se lenne rossz, de Ibrahimovicsnak örülnék a legjobban, de csak ha sikerül visszavenni az egójából. Ő jól cselez, fejel, elég gyors, a világ egyik legjobbja azon a poszton, ráadásul elég olcsón meg lehetne venni, de ott van még Torres is, bár ő sztem túl drága vétel lenne ahhoz, h a csrepadot koptassa, mert Etoo jobb.
A védelembe Chivu mindenképp kell, ha azt is mondják h nem adják el, sztem egy jó nagy ajánlatot nem fog a Roma visszautasítani(kb.15 milla-és meg is ér ennyit). Zambrotta és Alves se lenne rossz, de ebből a 3 védőből kettő mindenképp kéne.
Nálam a jövő évi kezdő így nézne ki:Valdes---Alves-Marquez-Puyol-Chivu---Edmilson-Xavi(Iniesta)-Deco---Roni-Etoo-Messi.
Esetleg így:Valdes---Chivu-Marquez-Puyol-Zambrotta-Edmilson-Xavi(Iniesta)-Deco-Roni-Etoo-Messi.
Ez mindkét esetben két véltoztatás a kezdőben, és sokkal jobb lenne a csapat.