Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Feast4
Director del Fútbol

2017.02.20. 20:19:51

S.Agüero írta:
Feast4 írta:Igazából nem.Csak ennyiszer láttuk középpályást a legjobbnak.5x...
Miért ötször?
Busquets 2x Rakitic 2x Iniesta egyszer.A többiek cds második harmadik helyek.

Alena kupameccsét nem nézve.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.20. 20:13:30

Feast4 írta:
MQuCsabi írta:Tehát össz meccsből 11szer nyert a kp meccset nekünk.
Igazából nem.Csak ennyiszer láttuk középpályást a legjobbnak.5x...
Miért ötször?
Feast4
Director del Fútbol

2017.02.20. 20:02:12

MQuCsabi írta:Tehát össz meccsből 11szer nyert a kp meccset nekünk.
Igazából nem.Csak ennyiszer láttuk középpályást a legjobbnak.5x...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.02.20. 19:04:27

Tehát össz meccsből 11szer nyert a kp meccset nekünk.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.02.20. 18:36:38

Feast4 írta:Meg tudjuk nézni azt mikor szavaztunk meg középpályást a meccs legjobbjának utoljára?Egyáltalán hányszor volt idén középpályás a meccs legjobbja nálunk?
Na. Meccseket nem tudok írni sajna, mert egy idő után elcsúsztam, de elvileg csak 2 meccs hiányzik - sajna nem tudom melyikek, ezért az elcsúszás, ezért sorry, lehet a szavazást is befolyásolja minimálisan.

Rakitic: 2 meccsen ELSŐ, 1 meccsen MÁSODIK, összesen 45 szavazat a szezon alatt
Busi: 2 meccsen ELSŐ, 1 meccsen MÁSODIK, 1 meccsen HARMADIK, összesen 44 szavazat
Iniesta: 1 meccsen ELSŐ, 1 meccsen MÁSODIK, 1 meccsen HARMADIK, összesen 33 szavazat
Denis: 3 meccsen MÁSODIK, 32 szavazat összesen
Gomes: 1 meccsen MÁSODIK, 3 meccsen HARMADIK, 18 szavazat összesen
Rafinha: 1 meccsen ELSŐ, 1 meccsen MÁSODIK, 1 meccsen HARMADIK, 24 szavazat összesen
Alena: 1 meccsen ELSŐ, 9 szavazat összesen

Rakitic az 5. forduló óta összesen kapott 6 szavazatot, Busi és Ini meg az eddigi szezon közepe felé kapták a legtöbbet, többiek elvétve, változatos az, hogy ki hogy.

Összpontszámban Messi vezet 328 szavazattal, Neymar második 156-al, Umtiti és MAtS meg megosztva harmadikak 78-al.
barlacy
Jugador del Barça

2017.02.20. 17:51:06

Ennyire gyengén,ötlettelen játékot produkáló barcát régen láttam!Nem tudom mi lesz a csapattal
mi lesz a sorsa LE-nek mi lesz a jövőnk, ha minden így fog folytatódni! Itt a jelek régóta sorakoznak: az edző a kötelező közhelyeken kívül semmit nem tud mondani.Sajnos tenni is csak középszerű:felszámolta lassan a "barca stílust"(egyesek örültek, hogy itt a Messiás),helyette nem jött semmi, talán a hosszú passzok néha,ha Messi átnyomta Ney-nek, a sok pontatlan kísérlet, eladott labda ,fusztráció a barcahívőknek...
Itt nem Gomes a probléma! Ő egy jó játékos!A rendszer idegen, amit a pályán csinál az egész csapat!Vagyis az, hogy elképzelés nélkül játszik szinte mindenki!Nincs előrevivő taktika,tesséklássék lassú letámadáska(nem mindenki vesz részt benne!!)
Úgy érzem néha hogy a csapat tagjainak külön külön van valami elgondolása, de csapatrészek között már nincs...Hogyan létezik, hogy a világsztár Ney az egész meccsen egyetlen egy labdát nem ad a felfutkározó Dinnyénknek? (helyette befelé cselez leadja talán a 4-5-ös gyűrűbe fogott Messinek, vagy elveszti közben, vagy belebonyolódik valami kínos cselbe és elesik,netán fellökik rúgják vagy nem és elesik...)de a vége biztos labdavesztés!
Hátul passzolgat a két ballábas belső védőnk, előrepasszolnának azonnal jön a visszapassz, mindenki áll, LE ül magábaroskadtan rémes!! Jó támadás után vezetünk, talán felélénkül a csapat, megtörik a jég? Á!! LE csak ül még csak el sem mosolyintja magát hogy örülne jó lesz ez gyerünk így tovább- fog ez menni-- semmi csak ül néz maga elé--- döbbenetes!
A vasálarcos csak ballábas kedvence továbbra is a kreativitás ellenszereként téblábol a pályán,és egyenlítenek az alsóház legényei-az edzői beavatkozás a meccs végefelé kezd végre megtörténni! Ez az ember tényleg azt hiszi, hogy Ini helyett játszhat Facia Negra?Helyettesítheti?Vagy Gomes játszik vagy Denis az ugyanaz?

A meccset laikus de futballszerető társammal néztük. Azt kérdezte: mi van ezekkel? Ez nem csapat! ez semmi! jobb az ellenfél!!

Nem tudtam megcáfolni...
markionni
Capitá del Barça

2017.02.20. 17:50:34

Rivaldo11 írta:
markionni írta: Brutálisan magasan van a ló amin ülsz, egy kis tisztelet lehet nem ártana néha. :oops:
Tiszteletre ne intsen olyan real szurkoló, aki idejön meccs után az amúgy is ideges szurkolói hsz-ek közül csemegézni, majd oktatgatni. Igenis ótvar a ti játékotok is, csak épp ti nyertek vele. Mélységesen egyetértek Nero hsz-ével, odaát taps van ilyenkor, meg a "90percig küzdés" mese. Ez itt kevés, de ez neked nem kell, hogy fájjon.
Nem csemegezni jottem, de szamomra akkor is erthetetlen, hogy a Barcelona hullamvolgyben van es rossz meccset jatszik, es te nekiallsz pocskondiazni az izlesunket. Miert kell ez? Hogy jon ide a Real? Miert nem tud mindenki magaval torodni es nagyobb tiszlettel lenni a masik oldal irant? (Irom ezt mindket felre) Raadasul nem ismersz de elmondom, hogy ezt egy olyan szurkolonak irod, aki akkor az ezredfordulo idejen szeretett bele a csapata jatekaba, abba a jatekba amivel velemeny szerint csak a Barca ket korszaka(Pep,2015) tudta felvenni a versenyt, ugyhogy igenis latom a csapatom hibait es szeretem a szep focit. Nem ertem miert vagy ilyen lekezelo, de mindegy, Magyarorszagon sajnos nincs kulturaja egymas elismeresenek.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.20. 17:32:28

zeli39 írta:
Feast4 írta:Meg tudjuk nézni azt mikor szavaztunk meg középpályást a meccs legjobbjának utoljára?Egyáltalán hányszor volt idén középpályás a meccs legjobbja nálunk?
Talán Rakiticnek volt egy ilyen meccse ősszel és Busquetsnek a Sociedad elleni idegenbeli kupa meccse
Busi a clasicon még szerintem.
zola8787
Director del Fútbol

2017.02.20. 17:24:24

Legendinho írta:
Új emberek, új impulzusok, akik energiát, pozitivitást és tenni akarást hoznak
https://www.youtube.com/watch?v=S5lpxLIhOXk

1:39 :D
ntibi67
Capitá del Barça

2017.02.20. 16:26:11

Bob_Marley írta:Bérköltséget írt és nem bevételt. A fizetési sapka jelentős részét valóban ők viszik el, 80% szerintem is túlzás, de aránytalanul sok.
Most ezt nem egészen értem..
Én írtam árbevételt 800 és az árbevétel max 70%-t elérhető bérköltséget 550 is
Zeli leírta hogy az MSN bruttó bére 106,5 ami a bérköltség szűk 20%-a
Na ezért tettem megjegyzést a 80%-os írásra
Legendinho
Jugador del Barça

2017.02.20. 16:03:51

Samper írta:
Nero. írta:Nem, de abban igaza van hogy egyértelműen brutál magas a fizetésük és így nagyon nehéz lesz nyáron jó játékosokat venni. Foleg hogy a legutóbbi nyaron is eltapsoltunk egy csomót feleslegesen amiből biztos hogy megint mínuszba jövünk ki ha el kell adni embereket.
Ha a csapat rosszul játszik és motiválatlan, azon hogy az istenben lehet azzal segíteni, ha nyáron jó játékosokat veszünk?
Új emberek, új impulzusok, akik energiát, pozitivitást és tenni akarást hoznak, ami "ráragad" a többiekre is. Arról nem beszélve, hogy pl jön egy olyan ember, aki stabilitást hoz egy csapatrészbe, és ettől az eredmények is jönnek majd, ami magával hozza a további sikert, és úgymond megjön a kedvük a játékosoknak.

Persze ez ennél összetettebb, de pl ez is lehet egy válasz a kérdésedre.
Bartomeu, OUT NOW!
Samper
Director del Fútbol

2017.02.20. 15:57:37

Nero. írta:Nem, de abban igaza van hogy egyértelműen brutál magas a fizetésük és így nagyon nehéz lesz nyáron jó játékosokat venni. Foleg hogy a legutóbbi nyaron is eltapsoltunk egy csomót feleslegesen amiből biztos hogy megint mínuszba jövünk ki ha el kell adni embereket.
Ha a csapat rosszul játszik és motiválatlan, azon hogy az istenben lehet azzal segíteni, ha nyáron jó játékosokat veszünk?
Feast4
Director del Fútbol

2017.02.20. 15:37:34

palesz77 írta:
Estefelé megírom, otthon meg tudom nézni.
Köszi!Kíváncsi leszek rá.Szerintem lehet a 0 középpálya problémáját kicsit érzékeltetni fogja.Egyáltalán azt mikor kezdődhetett.A sok új játékossal vagy esetleg régebben.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.20. 15:16:13

Bérköltséget írt és nem bevételt. A fizetési sapka jelentős részét valóban ők viszik el, 80% szerintem is túlzás, de aránytalanul sok.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.20. 15:13:34

Nem, de abban igaza van hogy egyértelműen brutál magas a fizetésük és így nagyon nehéz lesz nyáron jó játékosokat venni. Foleg hogy a legutóbbi nyaron is eltapsoltunk egy csomót feleslegesen amiből biztos hogy megint mínuszba jövünk ki ha el kell adni embereket.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
ntibi67
Capitá del Barça

2017.02.20. 15:08:57

knor írta:Addig amíg az MSN elviszi a bérköltség 80%-t nincs miről bedzélni. A maradékból nem lehet jó csapatot csinálni, egyszerűen nincs pénz. És ameddig alibizve védekeznek átfutnak rajtunk. Persze pihentetni nem lehet őket, mert megsértődnek. Messi az "isten" de ezért lehet rá haragudni.

Edzőt sem könnyen találunk majd. Nagyon sok a baj.(gyenge keret, elöl a három szent tehén, vldelem kuka, kp. szintén)
Imádom az ilyen "oda dobok egy számot" írásokat!
Tavaly közel 800 millió euró volt a Barca árbevétele
Ebből a belső szabályzás max 70%-ot enged bérköltségnek,ami kb 550 millió lehet
Na már most ha szerinted az MSN viszi el a bérköltség 80%-t,akkor az 440 millió.
Tehát szerinted ők hárman ennyit visznek el a klubtól évente?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.02.20. 14:54:09

markionni írta:
Rivaldo11 írta:Lehet, hogy a végén ez egy nagyon fontos 3pontnak bizonyul majd, de én nem real szurkoló vagyok, nekem az ilyen győzelmektől felfordul a gyomrom.
Ez egy szánalmas produkció volt, aluémúltuk a psg elleni gyalázatot is. Teljesen szét van esve a csapat.
Brutálisan magasan van a ló amin ülsz, egy kis tisztelet lehet nem ártana néha. :oops:
Tiszteletre ne intsen olyan real szurkoló, aki idejön meccs után az amúgy is ideges szurkolói hsz-ek közül csemegézni, majd oktatgatni. Igenis ótvar a ti játékotok is, csak épp ti nyertek vele. Mélységesen egyetértek Nero hsz-ével, odaát taps van ilyenkor, meg a "90percig küzdés" mese. Ez itt kevés, de ez neked nem kell, hogy fájjon.
Rivaldo-A Legnagyobb.
palesz77

2017.02.20. 14:52:59

Estefelé megírom, otthon meg tudom nézni.
Feast4
Director del Fútbol

2017.02.20. 14:27:06

Meg tudjuk nézni azt mikor szavaztunk meg középpályást a meccs legjobbjának utoljára?Egyáltalán hányszor volt idén középpályás a meccs legjobbja nálunk?
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2017.02.20. 10:42:57

Igen, nagyon látványos, ahogy meccsről meccsre egyre ritkábban hozzák játékba.
Csak akkor kerül hozzá a labda, ha éppen szerel, vagy ha már nincs kinek passzolni.

Régen Pep idejében lehetett bátran nyúlni a fiatalokhoz, mert a csapat pozitív volt, lelkesek, és a gyengébb tudású játékosokat húzták magukkal.
Most pont fordítva van: a gyengék lehúzzák a jobbakat, akik szerintem már teherként tekintenek egy AG-re, és közben látják, hogy LE erőlteti a srácot, mikor egy lúzer. Na persze ez biztos kihat a játékára is, tuti érzi ezt ő is, és így még bénább lesz, mert rágörcsöl.
palesz77

2017.02.20. 10:16:47

Leganes elleni passztérkép. Jól körbepasszolgatták a srácok Gomest.. :roll: Valaki twitteren írta, hogy olyan, mintha rondoztak volna, és Gomes lett volna a cica, hát van benne valami ez alapján.
visca el barca írta:ui: LE topicjába betettem egy képet az egyenlítő gól utánról...érdemes nézegetni...
Ezt élőbe látni, hát elég vicces volt. Konkrétan felröhögtem kínomban rajta.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.20. 09:53:09

nos, férfiasan bevallom, én a 87. percben kikapcsoltam a tévét és lefeküdtem aludni, így csak ma reggel láttam, hogy végül is nyertünk. látom messi gólja után nem volt túl sok öröm az arcán (ahogy piquén is ez látszódott), úgy én sem mondhatom el magamról, hogy yeah happy monday. biztos le leszek ugatva, de jobb lett volna az X, akkor nem áltatnám magam tovább feleslegesen, hogy még meglehet a bajnokság. vasárnap ezzel a játékkal, az atletico úgy el ver minket a huzat, senkinek ne legyenek kétségei. sajnos az idejét nem tudom, hogy mikor volt mostanában olyan évünk, hogy február végén unalomba fulladt az idényünk és lényegében már csak egy meccset, a kupadöntőt várom igazán.

mindent elmond a jelenlegi barcáról, hogy egy leganes ellen MATS lett a meccs legjobbja, én is rányomtam.

ui: LE topicjába betettem egy képet az egyenlítő gól utánról...érdemes nézegetni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
markionni
Capitá del Barça

2017.02.20. 08:39:17

Barcaforever írta:
markionni írta:
Rivaldo11 írta:Lehet, hogy a végén ez egy nagyon fontos 3pontnak bizonyul majd, de én nem real szurkoló vagyok, nekem az ilyen győzelmektől felfordul a gyomrom.
Ez egy szánalmas produkció volt, aluémúltuk a psg elleni gyalázatot is. Teljesen szét van esve a csapat.
Brutálisan magasan van a ló amin ülsz, egy kis tisztelet lehet nem ártana néha. :oops:
Miért is? 0 elképzelés, 0 hit, 0 taktika... Szerinted véletlen volt Messi vagy Piqué fapofája??? Bármiben le merem fogadni, hogy ez Lucho utolsó szezonja...
Én a Real Madrid szurkolóiról szóló részről beszéltem. Hullámvölgyben van a Barca és arról beszél, hogy a Real Madrid szurkolói befogadják a sz.r focit is. Kisebbségi komplexus tökéletes példája. Lehet, ha a csapat és a vezetőség, a szurkolói kevesebbet foglalkoznának a Madriddal, több idő jutna a saját problémák kezelésére.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.20. 08:32:16

http://hungarobarca.blog.hu/2017/02/19/ ... _vezeto_ut" target="_blank

Elég korrekt cikk, akit érdekel mindenképp érdemes elolvasni, elég sok igazság van benne.
Barcaforever
Director del Fútbol

2017.02.20. 07:55:18

markionni írta:
Miért is? 0 elképzelés, 0 hit, 0 taktika... Szerinted véletlen volt Messi vagy Piqué fapofája??? Bármiben le merem fogadni, hogy ez Lucho utolsó szezonja...
Kép
Válasz küldése