2017.02.20. 17:51:06
Ennyire gyengén,ötlettelen játékot produkáló barcát régen láttam!Nem tudom mi lesz a csapattal
mi lesz a sorsa LE-nek mi lesz a jövőnk, ha minden így fog folytatódni! Itt a jelek régóta sorakoznak: az edző a kötelező közhelyeken kívül semmit nem tud mondani.Sajnos tenni is csak középszerű:felszámolta lassan a "barca stílust"(egyesek örültek, hogy itt a Messiás),helyette nem jött semmi, talán a hosszú passzok néha,ha Messi átnyomta Ney-nek, a sok pontatlan kísérlet, eladott labda ,fusztráció a barcahívőknek...
Itt nem Gomes a probléma! Ő egy jó játékos!A rendszer idegen, amit a pályán csinál az egész csapat!Vagyis az, hogy elképzelés nélkül játszik szinte mindenki!Nincs előrevivő taktika,tesséklássék lassú letámadáska(nem mindenki vesz részt benne!!)
Úgy érzem néha hogy a csapat tagjainak külön külön van valami elgondolása, de csapatrészek között már nincs...Hogyan létezik, hogy a világsztár Ney az egész meccsen egyetlen egy labdát nem ad a felfutkározó Dinnyénknek? (helyette befelé cselez leadja talán a 4-5-ös gyűrűbe fogott Messinek, vagy elveszti közben, vagy belebonyolódik valami kínos cselbe és elesik,netán fellökik rúgják vagy nem és elesik...)de a vége biztos labdavesztés!
Hátul passzolgat a két ballábas belső védőnk, előrepasszolnának azonnal jön a visszapassz, mindenki áll, LE ül magábaroskadtan rémes!! Jó támadás után vezetünk, talán felélénkül a csapat, megtörik a jég? Á!! LE csak ül még csak el sem mosolyintja magát hogy örülne jó lesz ez gyerünk így tovább- fog ez menni-- semmi csak ül néz maga elé--- döbbenetes!
A vasálarcos csak ballábas kedvence továbbra is a kreativitás ellenszereként téblábol a pályán,és egyenlítenek az alsóház legényei-az edzői beavatkozás a meccs végefelé kezd végre megtörténni! Ez az ember tényleg azt hiszi, hogy Ini helyett játszhat Facia Negra?Helyettesítheti?Vagy Gomes játszik vagy Denis az ugyanaz?
A meccset laikus de futballszerető társammal néztük. Azt kérdezte: mi van ezekkel? Ez nem csapat! ez semmi! jobb az ellenfél!!
Nem tudtam megcáfolni...