Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Annyi vereségük van, mint a Chelseanek pl, de ezek a folytonos egy pontok hazai pályán nagyon kevesek. Hiába veretlenek régóta, ezt be kellett volna húzniuk, főleg, hogy van egy Liverpool-Arsenal.LG írta:A MU-nak ilyen meccseken megy el a szezonja...bravúr volt ezt is nem megnyerni.

Pogba pedig a végén megnyerhette volna ahogy látom, de a kapu torkában elég érdekesen találta el a labdát..LG írta:A MU-nak ilyen meccseken megy el a szezonja...bravúr volt ezt is nem megnyerni.
Egyértelmű, hogy több van bennük, Kante elvesztése komoly érvágág volt, de még igy is simán top 10-es kéne lenniük keret alapján. A kettős terhelés is sok lehet neki, és talán reálisan felismerték, hogy idén a bajnokságban nem érhetnek a top 6-ba, igy inkább Európára kell koncentrálni, amivel alapvetően nem is lett volna gond, ha nem olyan szintén gyengék a PL-ben, hogy még a kiesés szele is megcsapja őket egy kicsit. A BL-ben viszont a jobb arcukat mutatják, a Sevillától egyáltalán nem lenne szégyen kiesni, de 2-1-ről simán meg is fordíthatják otthon, főleg, hogy az andalúzok jóval gyengébbek idegenben, mint odahaza.Nero. írta:A Leicester jól lesimázza a Poolt, lehet hogy ebben a keretben jóval több volt mint a 17. hely...
Az utóbbi véleménnyel tökéletesen egyet értek. Azt kötve hiszem, hogy a Chelsea szurkolók egyöntetűen Fabregast követelnék Matic helyére, nagyon fontos láncszem ő a csapatban, még ha nem is annyira látványos a játéka.BarcafanTomee írta:Mondjuk szerintem Matic sokkal fontosabb játékosa a Chelseanek mint Cesc. Kanté mellett Matic az egyik legfontosabb játékosuk, nagyon kellenek ők ehhez a rendszerhez. Nem véletlen szerette Mourinho is nagyon a szerbet. Kicsit le is van ő becsülve szerintem és nincs annyira elismerve. Fabregas meg nagyon hasonlít Özilhet, egyik sem tud folyamatosan jól játszani. Mind a ketten tudnak nagyon jó fél szezonokat hozni. Özil ősze egészen kiváló volt, azóta meg észre sem lehet venni, hogy a pályán van kb. Én nagyon kedvelem Fabret, de haragszok is rá, mert úgy érzem több volt benne mint amit kihozott magából, ez az adat is egészen kiváló amit írtál.pep71 írta:Fábregas a mai meccs után 3 gólnál és 7 gólpassznál jár, ezzel több pontja van a kanadai táblázaton mint Özilnek(5g+4gp), pedig Cesc 1230 perccel kevesebbet játszott, ami 13,6 teljes meccsidő. Igaz, tudna többet, ha még rendesen lenne játszatva Matic helyett, ahogy azt minden Chelsea szurkoló várná és szeretné![]()
ez volt Cesc 300. PL-meccse és a 102. gólpasszát szerezte, ezzel beérte Lampard-ot.
Mondjuk szerintem Matic sokkal fontosabb játékosa a Chelseanek mint Cesc. Kanté mellett Matic az egyik legfontosabb játékosuk, nagyon kellenek ők ehhez a rendszerhez. Nem véletlen szerette Mourinho is nagyon a szerbet. Kicsit le is van ő becsülve szerintem és nincs annyira elismerve. Fabregas meg nagyon hasonlít Özilhet, egyik sem tud folyamatosan jól játszani. Mind a ketten tudnak nagyon jó fél szezonokat hozni. Özil ősze egészen kiváló volt, azóta meg észre sem lehet venni, hogy a pályán van kb. Én nagyon kedvelem Fabret, de haragszok is rá, mert úgy érzem több volt benne mint amit kihozott magából, ez az adat is egészen kiváló amit írtál.pep71 írta:Fábregas a mai meccs után 3 gólnál és 7 gólpassznál jár, ezzel több pontja van a kanadai táblázaton mint Özilnek(5g+4gp), pedig Cesc 1230 perccel kevesebbet játszott, ami 13,6 teljes meccsidő. Igaz, tudna többet, ha még rendesen lenne játszatva Matic helyett, ahogy azt minden Chelsea szurkoló várná és szeretné![]()
ez volt Cesc 300. PL-meccse és a 102. gólpasszát szerezte, ezzel beérte Lampard-ot.
Pontosan! Pedro és Fabregas is menni akartak, mert nem fogadták el a csapaton belül szerepkörüket. Alves szintén saját akaratából ment el. Tehát egyiket sincs értelme visszasírni. Tartsuk tiszteletben a döntésüket, és örüljünk, hogy az új csapataikban jól megy nekik.BarcafanTomee írta: Pláne, hogy menni akart, mert nem volt helye a kezdőben, meg valljuk be nem is játszott jól. Most sikerült megújulnia, fekszik neki a szerepe. Cesc-et is lerágtuk már, nem tudtuk igazán kiaknázni a + az ő meg Sanchez árából jött Suarez. Szóval kár visszasírni bárkit. Még ha szerettük is őket. De már nagyon szét offoljuk a topikot.
Jaj, Istenem, úgy írod, mintha Pedro helyére hoztuk volna Pacot, illetve Cesc helyére meg Gomest.pep71 írta:Én nem szerettem Pedro-t, de beljebb lennénk mint Paco-val és akkor Fabre-t ne is hasonlítsuk Gomes-hez...S.Agüero írta:Mondjuk Pedroval sem lennénk semennyire sem beljebb.
Pláne, hogy menni akart, mert nem volt helye a kezdőben, meg valljuk be nem is játszott jól. Most sikerült megújulnia, fekszik neki a szerepe. Cesc-et is lerágtuk már, nem tudtuk igazán kiaknázni a + az ő meg Sanchez árából jött Suarez. Szóval kár visszasírni bárkit. Még ha szerettük is őket. De már nagyon szét offoljuk a topikot.S.Agüero írta:Mondjuk Pedroval sem lennénk semennyire sem beljebb.
Én nem szerettem Pedro-t, de beljebb lennénk mint Paco-val és akkor Fabre-t ne is hasonlítsuk Gomes-hez...S.Agüero írta:Mondjuk Pedroval sem lennénk semennyire sem beljebb.
Igen most rendezik majd a ligakupa döntőjét. Man UTD - Southampton.Nero. írta:Holnap ligakupa meccset jatszik a United. Pedig meg neztem volna most oket en is.LG írta:Azt hiszem lemaradtam vmiről. A manchesteri rangadót miért halasztják el?
Holnap ligakupa meccset jatszik a United. Pedig meg neztem volna most oket en is.LG írta:Azt hiszem lemaradtam vmiről. A manchesteri rangadót miért halasztják el?
Ezt értem, csak az nem tartom szerencsésnek, hogy pont a visszavágó előtt váltanak edzőt. Tették volna a párharc megkezdése előtt, vagy a visszavágó után, akár eredménytől függetlenül is. De majd meglátjuk, ha továbbmennek a Sevilla ellen, akkor onnantól tárgytalan a dolog, de ha kiesnek, azért majd elő lehet venni a vezetőséget (persze lehet, hogy az olasszal is kiestek volna, de a szurkolókat az pont nem fogja érdekelni)visca el barca írta:
jah, csak közben meg kiesnek a PL-ből
jah, csak közben meg kiesnek a PL-bőlLG írta:Ezt én sem értem. Egyáltalán nincsenek rossz pozícióban a Sevilla ellen.Nero. írta:Ranierit kivágták ez most komoly? Legalább a visszavágót várták volna meg.

Ezt én sem értem. Egyáltalán nincsenek rossz pozícióban a Sevilla ellen.Nero. írta:Ranierit kivágták ez most komoly? Legalább a visszavágót várták volna meg.
2011–12 Manchester City - 2009–2013 Roberto Mancinipalesz77 írta:Leicester's win % in the Premier League since the start of last season:
With N'Golo Kante = 62.1%
Without N'Golo Kante = 19.2%
Az meg tényleg igaz, hogy 2011 óta nem volt edző, aki bajnoki győzelem után is a klubnál maradt a következő év végén is?