Leo Messi
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Most már neki van a legtöbb győzelme a liga történelmében, az sem mindegy, hogy kit előzött meg.
Non Spanish players with most games WON in La Liga:
Messi (ARG) : 277
Dani Alves (BRA) : 276
Donato (BRA) : 235

Non Spanish players with most games WON in La Liga:
Messi (ARG) : 277
Dani Alves (BRA) : 276
Donato (BRA) : 235
Kedvetlennek tűnt a meccs nagy részében, a vége már rendben volt. Reméljük kicsit megrázza magát a következő meccseken, és minden rendben lesz.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Remélem ez a győztes gól már adni neki erőt, mert nagyon furán mozgott az elmúlt három meccsen. Néha azt mutatta a testbeszéde, hogy nem érdekli, néha pedig, hogy nagyon kell a győzelem.
Nem volt nagy formában, de megint meglőtte a fontos gólját. Utána azért már futott is, viszont előtte nagyon sétálósra vette. Nagyon kell nekünk, hogy megint játékba lendüljön...
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Látszik egyébként, hogy nagyon örlődnek mindannyian. A gólja után valóban beleadott mindent, tetszett.
Nero, attól még, hogy Messi, meg lehet szólni. Jelenleg önmaga árnyéka, de ez nyilván változni fog. És a szánalmas valóban erős jelző.
Nero, attól még, hogy Messi, meg lehet szólni. Jelenleg önmaga árnyéka, de ez nyilván változni fog. És a szánalmas valóban erős jelző.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Valóban nem nagyon erőltette meg magát, de a gólja után meg látványosan sprintelt mindenhova. Kellett ez a pöci.

Miért?MQuCsabi írta:Szánalmas, amit művel.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Ezt a csorbát pedig csakis akkor fogja tudni az idei csapat kiküszöbölni, ha győznek. Az mindegy, hogy szépen, vagy sem, de győzzenek. Ha elhozzák a 3 pontot a Calderon-ból - mindegy milyen játékkal - és megrázzák magukat a Sporting ellen, akkor a nyakamat teszem rá, hogy azon a meccsen a 2. gólnál az egész publikum újra ünnepli majd őket. Ha viszont ugyanazzal a semmilyen, akarat- és ötletgyenge játékkal kapunk ki Madridban, akkor újra fütyülés lesz és jogosan.BarcafanTomee írta:Messi didn't celebrate his 2nd goal against Leganes because he didn't like the whistles from the fans. [Mundo Deportivo]
Ebben is lehet valami. Ha a helyébe képzelem magam én is eltudnám képzelni, hogy nem fogadom kifejezett örömmel ezt az ajándék győzelmet. Katasztrófális hete volt a csapatnak, nem ilyen játékhoz szoktak, sokkal többre képesek de nem megy a dolog és még a szurkolók is fújolnak. Minek is örülne Messi, Piqué vagy Lucho Unzuéval?
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Messi didn't celebrate his 2nd goal against Leganes because he didn't like the whistles from the fans. [Mundo Deportivo]
Ebben is lehet valami. Ha a helyébe képzelem magam én is eltudnám képzelni, hogy nem fogadom kifejezett örömmel ezt az ajándék győzelmet. Katasztrófális hete volt a csapatnak, nem ilyen játékhoz szoktak, sokkal többre képesek de nem megy a dolog és még a szurkolók is fújolnak. Minek is örülne Messi, Piqué vagy Lucho Unzuéval?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Tényleg az a baj, hogy egyre több meccs után hangzik el, hogy" jó volt az ellenfél, de nekünk volt egy Messink, ezért győztünk"westerngom írta:de pedig ez szinte mindig így történik az utóbbi időben, remélem soha nem öregszik meg és hagyja el a csapatot.LG írta:A két gólján kívül szerintem kifejezetten gyengén játszott, főleg magához képest. De nem is lehet elvárni, hogy mindig ő mentse meg a seggünket.
Különben bele sem merek gondolni hogy hova zuhannánk nélküle, ha év végén nem hosszabbítanánk vele és eligazolna. Persze - persze volt is és lesz is Barca Messi nélkül, de most feneketlen űr tátongana a helyén.
Már rég elkellet volna kezdeni a csapatot fiatalítani a kulcsjátékosok tekintetében de csak középszert hoztunk.
Rossz belegondolni hogy mi lesz utána...Kikopik Iniesta, Messi, Neymart meg úgyis elüldözik..
Kik lesznek helyettük? Gomesék Pacoval? szép lesz...
- westerngom
- Entrenador del Barça
de pedig ez szinte mindig így történik az utóbbi időben, remélem soha nem öregszik meg és hagyja el a csapatot.LG írta:A két gólján kívül szerintem kifejezetten gyengén játszott, főleg magához képest. De nem is lehet elvárni, hogy mindig ő mentse meg a seggünket.
Különben bele sem merek gondolni hogy hova zuhannánk nélküle, ha év végén nem hosszabbítanánk vele és eligazolna. Persze - persze volt is és lesz is Barca Messi nélkül, de most feneketlen űr tátongana a helyén.
Már rég elkellet volna kezdeni a csapatot fiatalítani a kulcsjátékosok tekintetében de csak középszert hoztunk.
A két gólján kívül szerintem kifejezetten gyengén játszott, főleg magához képest. De nem is lehet elvárni, hogy mindig ő mentse meg a seggünket.
- Normandia
- Director del Fútbol
Egyedül rajta látom a fáradtság jeleit, de így is képes gólt, gólokat lőni. Nem játszik jól, a cselek sem jönnek be.ktm írta:Nem sűrűn szokta így lőni a büntetőt.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Nem sűrűn szokta így lőni a büntetőt.
-
- Entrenador del Barça
Szerintem talán ő az - és nem csak a neve miatt - , akit idén a legkevesebb kritika érhet. Fontos gólok, gólpasszok, visszajár középpályára irányítani, és nem egy-két alkalomra emlékszem, mikor a saját 16osunknál szerelt, vagy sprintelt vissza védekezni. Szerdán viszont iszonyat volt ő is! Abban viszont bízom, hogy a visszavágón megmutatja az igazi arcát, mert az kb 1 gólt és 3-4 gólpasszt (ha belövik) érhet! Szóval ha neki megy, és a ziccerek jó részét kihasználjuk akkor szerintem közel lesz a 4 rúgott gól, vagy akár meg is lehet. A probléma a kapott gólokkal lesz inkább...
A "sétálós üzemmód" meg az elhúzódó szerződéshosszabbítás oka ugyanaz lehet. De hogy mi, azt nem kötik az orrunkra. Talán utólag majd kiderül.
Szerintem nagyon sokat kivett az egész csapatból az a 6 kupameccs.Már az Atl.m.elleni visszavágón nagyon látszott a fáradság.És még ráadásul kifogtunk egy szenzációsan játszó PSG-t.
Szerintem a kupát el kellet volna engedni a magasabb célok érdekében.
Szerintem a kupát el kellet volna engedni a magasabb célok érdekében.
Nem tudom eldönteni mikor és miért van - ahogy írtam - sétálós üzemmódban Messi, (ezt korábban is lehetett tapasztalni). Én nem fáradtsággal magyaráznám, inkább aznapi hangulattal, ami ugyan nagyon furcsa egy profi sportolónál, de talán emberileg egy ilyen hosszú és abszolút sikeres pályafutás közben néha elmegy. Most legutóbb viszont nagyon rossz időpontban történt.MessiNeymarSuarez írta:Ideje lenne neki is pihenni 1-2 meccs erejéig, mert ő is nagyon enervált...
Azt nem tudom mi lenne és ki tudná megértetni Vele, hogy könnyebb meccseken ráférne egy kis pihenés. Mndenhol az hírlik, hogy állandóan játszani akar - de ha egyszer nagyon nincs kedve?

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ideje lenne neki is pihenni 1-2 meccs erejéig, mert ő is nagyon enervált...
- Normandia
- Director del Fútbol
Csak össze kell hasonlítani a Bayern elleni Messivel. Bizony semmit sem csinált védekezésben, igaz Suarez sem. Ezt így a csapat ezzel kp-val nem bírja el.corol írta:Sajna Messi a sétálós üzemmódot választotta a PSG ellen, az elejétől kezdve. Rég láttam ennyire enerváltnak.
Olyan edző kell, aki életet lehel belé, mert nagyon enerváltnak tünt.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Sajna Messi a sétálós üzemmódot választotta a PSG ellen, az elejétől kezdve. Rég láttam ennyire enerváltnak.
Messi az Messi. Most mégsem az ő szerződéshosszabbítást tartom az alapkérdésnek.