Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Felhoztam egy értelmes példát, Titot. Teljesen más irányt vett és segédként nyilván nem tudta megvalósítani az elképzeléseit. De edzőként meg tudta mutatni. Ha ezt nem tudod értelmezni és ugyanazt leírod azzal nem tudok mit kezdeni. Nem személyeskedni akartam, vagy megsérteni Téged.csababarca írta:
jaj, én balga, pedig azt hittem ez így működik, sokat kell még ezek szerint tanulnom.![]()
Viszont nem értjük egymást szerintem, mert nem ezekről beszéltem, egyszerűen most is adott a lehetőség előtte,hogy segítse a csapatot. Sőt adott volt, ha már az igazolásokat szóba hoztad, hogy segítse Lucho döntéseit. Ezek szerint ő is áldását adta nyáron Gomesre pl...ami aggasztó.
Mindegy, meglátjuk mi lesz.
jaj, én balga, pedig azt hittem ez így működik, sokat kell még ezek szerint tanulnom.Tromort77 írta:De nem így működik, hogy a mágnestábla felett kettővel arréb teszi az egyik kp-s embert és láss csodát minden helyre áll és ő ezt titkolgatja Lucho elől.
Másodedzőként is tehetne ellenük. Vagy nem kommunikálhat LE-vel? Vagy olyan a kapcsolatuk, hogy LE egyáltalán nem hallgat rá? Ezt nem tudom elképzelni,hogy ilyen munkaviszonyban vannak.LG írta: Az idei szezon gyengébb teljesítményében nyilván ő is benne van vmilyen szinten, ugyanakkor előny lehet, hogy közelről látja a problémákat, és vezetőedzőként tehetne ellenük.
Ebben a sztoriban az volt a kulcs, hogy Messi bevállalta azt hogy vissza megy a jobbosra. Hogy ez Enrique vagy Xavi érdeme-e azt sose tudjuk meg de lehet hogy magától egyet értett hogy ez a gépezet csak îgy működik.BarcafanTomee írta:Nem tudtam, hova tegyem, de mivel Lucho alatt álltak össze ide hozom:
MSN 326 goals under Luis Enrique:
Messi: 135 goals
Suarez: 110 goals
Neymar: 81 goals
Neymar ahhoz képest nincs is nagyon lemaradva Suareztől, hogy az idei szezonban mennyire gyéren termel. Brutál számok ezek azért.
Valami nagymellű szőke, rövid szoknyában, hosszú combokkal, tuti megtelne a lelátó.Samper írta:Kénytelenek olyat választani, aki képes megtölteni a lelátót.
Bocsi a kérdésért, de mi az a szint, amit nem tudott LE meglépni? Vagy én értem félre, vagy rosszul fogalmaztad meg?Stalkyard írta: Az Enrique-Unzué páros nem tudott szintet lépni, ahogy a többség is írja, páratlan volt a munkájuk az első két szezonban, de idén nagyon látványosan megrekedtek.
Ja hogy te alapból így állsz hozzá, ez ám a győztes pozitív mentalitás.Stalkyard írta:Gondolom kevésbé provokatívan akkor sem fogod előadni az imádatodat iránta. Nem baj, mosolyogni jó rajta, amikor besül.Nero. írta:Előre latom hogy fog füstölni a fejetek amikor kíderul hogy Unzue lesz, mar pedig o lesz..
Elég sok spanyol lap őt említi a legesélyesebbnek. Valószínűleg Unzué/Sampaoli/Valverde/Koeman lesz a befutó.Most nem tudom, hogy csak az NSO agyszüleménye vagy sem, de erősen Valverde-t emlegetik. Nem tűnik rossz opciónak ő sem, de még mindig inkább Sampaoli lenne az első nálam.
Gondolom kevésbé provokatívan akkor sem fogod előadni az imádatodat iránta. Nem baj, mosolyogni jó rajta, amikor besül.Nero. írta:Előre latom hogy fog füstölni a fejetek amikor kíderul hogy Unzue lesz, mar pedig o lesz.
Nem kéne a hollnad vonalat elővenni újra. Koeman ellen nálam nem az szól, hogy mit nem alkotott egy amúgy erős Valenciánál. Sokkal jobban zavar, hogy állandó farokméregetésben volt a denevéreknél, amit az akkori csapatkapitány- mellesleg a világ akkoriban egyik legjobb vkp-ja-Albelda, és a másik ikon, Canizares sínylett meg. Ok, magyarázat, indok nélkül tette őket parkolópályára, rommá zúzva a csapategységet. Kétségem nincs, hogy itt is alkotna hasonlót. Egyéniség itt is van bőven.palesz77 írta:Én se vagyok Koeman párti, de ezt viszont nem értem. Mindketten jók voltak az Ajaxnál, Koeman egy picit még jobb is volt ömlesztve, de ahogy látom ennek ellenére kevesebb bajnokságot nyert - gondolom akkor keményebb volt a konkurencia. De ezen kívül Koemannak voltak sikeres szezonjai is máshol, Valencia óta biztos, hogy fejlődött is valamennyit, míg De Boer az Ajaxon kívül egyedül az Internél volt, ahol ahogy olvastam nem csak azért bukott meg, mert a keret olyan volt, ő is ragaszkodott a hülyeségeihez - ismétlem, ebbe csak 70%-ig vagyok biztos. Szóval azt nem értem, hogy ha az egyik igen, a másik miért nem, mikor De Boernek még annyira sincs jó ajánlólevele, mint Koemannak.Subinho írta:Szal ha vissza akarunk kerülni a 2000-es évek elejére, amikor a BL indulásért küzdöttünk, akkor Koeman a választás. Engem egyáltalán nem győzött meg! Ha már exBarcás, akkor inkább Frank De Boer, az Ajax-al elég jól tolta.
Be is... Na mindegy érted! Semmi bajom nincs vele, de ne!visca el barca írta:ehhez képest az összes spanyol sportlap valverdét látja a legesélyesebbnekFeast4 írta:Egy dologban biztos vagyok ebből a 6 névből fog kikerülni az új edzőnk.![]()
ehhez képest az összes spanyol sportlap valverdét látja a legesélyesebbnekFeast4 írta:Egy dologban biztos vagyok ebből a 6 névből fog kikerülni az új edzőnk.
igazad van, hiszen frankie meg pep alatt kapusedző volt, tehát még csak nem is pályaedzőTromort77 írta:Ez, hogy dobájuk a pályaedző kijelentéseket meg eléggé a másik oldal, mert ez a szűklátókörűség netovábbja.
De Unzué-nak van napi szintű kapcsolata a játékosokkal. Ismeri a játékosokat, ott van velük nap mint nap. Sőt, már akkor a klubbnál volt amikor egy Messi például bemutatkozott. Ez nyilván nem garancia arra, hogy meg is tudja értetni magát a játékosokkal, de nyilvánvalóan nagyobb és több kapcsolódási pontja van mint bárkinek aki eddig szóba jött. Ez, hogy dobájuk a pályaedző kijelentéseket meg eléggé a másik oldal, mert ez a szűklátókörűség netovábbja.visca el barca írta:"nem szívessen látnék még egy Tata típusú embert aki ugyan ígéretes de a játékosok nem tudják komolyan venni."
ezt írtad. honnan tudod, hogy unzué nem ilyen, koeman meg igen? semmi valóságalapja, beültettél egy teóriát a fejedbe, de semmi konkrétummal nem tudod alátámasztani.