Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na látod, itt Te vagy a kisebbség, ezért "bánnak" úgy Veled itt, mint ahogy Spanyolországban a katalánokkal Francoék, Erdélyben a magyarokkal Cauchescuék, stb... érted már?cibuu írta:látom sok itt az olyan ember aki lesötétez mert Realos vagyok.tisztelet a kivétlenek(boixos).én mindig tisztelettudóan bántam itt mindnkivel(nézzétek meg a korábbi hozzászólásaimat)de ugylátszik nem mindenki ilyen kulturált.
Katalán terület is spanyolországon belül van,ezér nem értek egyet azzal hogy mér mondják hogy Catalunia is not spain.ha más emberek,attól még az is spanyolország.nincs olyan hogy katalán ország.
ugylátszik itt nem mindenki olyan intelligens hogy tiszteletbe tartsa más véleményét.
Ez így van,DE mégis..Erdély közigazgatásilag hiába Románia,az én,és sok hozzám hasonló gondolkodású ember szívében az mindig is Magyarország lesz!!Ezt csak ellenpéldaként hoztam föl..különösképpen,hogy tegnap Június 4 volt!!cibuu írta: Katalán terület is spanyolországon belül van,ezér nem értek egyet azzal hogy mér mondják hogy Catalunia is not spain.ha más emberek,attól még az is spanyolország.nincs olyan hogy katalán ország...
Hát barátom Te nem vagy 100-as.Oleguer azért mivel sokáig gondolkozott azon hogy menjen-e de közben felröppentek olyan hírek hogy ha nem megy akár el is tilthajta a spanyol szövetség...cibuu írta:Ha mondják a barszások meg a katalánok hogy catalunia is not spain,akkor mér játszanak a spanyol válogatottban a katalánok??:))bezzeg akkor spanyolok...
Spanyolországot a XV. században egységesítették politikailag: Kasztíliai Frigyes és Aragóniai Izabella házasságával. Ehhez csatolták még Navarrát, sőt eredetileg még Portugália is a tervek között szerepelt volnacibuu írta:nem,én nem azt mondom hogy csak a madrid és térsége legyen a spanyol válogatottba.hanem az hogy Catalonia más tartomány de attól még spanyolország.ugyhogy nem értem mér mondják hogy not spain.igenis spanyol.nézzétek a térképet.azon is spanyolországon található Barcelona...
az igazi válasz erre szerintem a VBcruyff írta:Ez jó kérdés... talán azért, mert a szöv. kapitány meghívja őket. Egyébként ha jól tudom Oleguer nem fog játszani, Xavi már "nagy" öregnek számít ott, mióta az U19-esekkel aranyat nyert, Puyol nélkül nem lenne egy normális védőjük, Iniesta pedig spanyol, nem katalán...cibuu írta:Ha mondják a barszások meg a katalánok hogy catalunia is not spain,akkor mér játszanak a spanyol válogatottban a katalánok??:))bezzeg akkor spanyolok...
Ez jó kérdés... talán azért, mert a szöv. kapitány meghívja őket. Egyébként ha jól tudom Oleguer nem fog játszani, Xavi már "nagy" öregnek számít ott, mióta az U19-esekkel aranyat nyert, Puyol nélkül nem lenne egy normális védőjük, Iniesta pedig spanyol, nem katalán...cibuu írta:Ha mondják a barszások meg a katalánok hogy catalunia is not spain,akkor mér játszanak a spanyol válogatottban a katalánok??:))bezzeg akkor spanyolok...
Kössz szépen!!Remélem a kezdő felállás a VB-n sem lesz másként...mármint a csatársor tekintetében!!Enrique21 írta: A spanyolok az Iker Casillas – Guerrero Antonio Lopez, Pablo Ibanez, Puyol, Sergio Ramos – Albelda, Fabregas, Senna, Luis Garcia – Torres, Villa összeállításban futottak ki a pályára. A félidőben beállt Raúl, Xabi Alonso, Xavi és Iniesta, később pedig Reyes és Joaquín is, azonban gólt így sem sikerült szereznie Luis Aragones alakulatának.
A spanyolok az Iker Casillas – Guerrero Antonio Lopez, Pablo Ibanez, Puyol, Sergio Ramos – Albelda, Fabregas, Senna, Luis Garcia – Torres, Villa összeállításban futottak ki a pályára. A félidőben beállt Raúl, Xabi Alonso, Xavi és Iniesta, később pedig Reyes és Joaquín is, azonban gólt így sem sikerült szereznie Luis Aragones alakulatának.Mardel írta:Nem tudja valaki?..Ugye Raul játszott tegnap a támadósorban??..az eredményről legalábbis ez süt le!!
Játszott,persze!0-0 maradt szóval biztos nagyon ügyes voltMardel írta:Nem tudja valaki?..Ugye Raul játszott tegnap a támadósorban??..az eredményről legalábbis ez süt le!!
Del Horno lehet, hogy kihagyja a VB-t:
Súlyosnak mondható Achilles-ínszalag sérülést szenvedett Asier Del Horno, a spanyol válogatott elsőszámú balhátvédje. A kiváló játékos az egyik edzésen sérült meg. A tegnapi mágneses rezonancián az orvosok megállapították, hogy Del Horno sérülése komoly, emiatt könnyen megeshet, hogy a világbajnokságról is lemarad. Michel Salgado sérüléséről időközben jó, illetve reménykeltő hírek érkeztek, s a jobbhátvéd minden bizonnyal 5 vagy 6 nap elteltével már teljes értékű játékos lesz.
forrás: madridista.hu