2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem órán, nézzétek vissza a meccset..csababarca írta: nekem is beugrottak ezek, amit ott elvett tőlünk az élet, azt ma visszakaptu, extázis.
Óraterveket kellene írkálnom, de nem tudom csinálni,, remegek
nekem is beugrottak ezek, amit ott elvett tőlünk az élet, azt ma visszakaptu, extázis.Nero. írta:Az élet vissza adott valamit az Inter és a Chelsea elleni kiesés után.
Bizony az se volt piti. Egy meccs van amit még ennél is jobban megjegyeztem az életemben. 2010-11-es szezon Real Madrid - Barca BL elődöntő. Tovább jutottunk és Messi idegnbe rúgott 2-őt! Utána meg a folytatást szerintem mindenki ismeri! Legjobb szezon volt, komolyan mondom!MQuCsabi írta:Mind a kettőnél bőgtemInié nagyobb volt, de ez volt a keményebb, mert le voltunk sajnálva , onnan álltunk fel.
Egyik ismerősöm szerint 1500-zas szorzó...Nem értek ehhez szal ha hülyeség megadom a címét és személyesen elbeszélgetsz vele.Robcsyy írta:17rol indult, de meccs elott lement 7-8 körülire.krosz31 írta:Srácok ez csodás volt..bevallom amikor felrugták Stegent és Neymar oda állt én már feladtam de az egész csapat rám cáfolt ma este!
Azt hiszem joggal mondhatjuk, kiszurkoltuk!!!![]()
![]()
UI: Fogadott valaki a továbbjutásra? Milyen odds volt a meccs előtt?
Engem az érdekelne live-ban mennyi lehetett a 85. percben...
De attól ez még igaz, hogy most mi rádobtunk még 10 lapáttal:) látom, írod is zárójelben.Messias2 írta:Csababarca, Te szoktad mondogatni, hogy a Real fejben nagyon erős, és szinte lehetetlen megverni. (Egyébkent jogosan)
Azért ilyet még ők sem tudnak. 7 perc alatt 3 gól. Beteg.
17rol indult, de meccs elott lement 7-8 körülire.krosz31 írta:Srácok ez csodás volt..bevallom amikor felrugták Stegent és Neymar oda állt én már feladtam de az egész csapat rám cáfolt ma este!
Azt hiszem joggal mondhatjuk, kiszurkoltuk!!!![]()
![]()
OFFkrosz31 írta:
És az első?visca el barca írta:megnéztem a második tizit vagy 10x, teljesen kamu volt. évekig hallgahatjuk
annyira nem, csak megjegyeztem. az sem zavart volna ha 3 kamu pirossal meg 6 kamu tizivel jutunk továbbTripleH írta:Érdekel?visca el barca írta:megnéztem a második tizit vagy 10x, teljesen kamu volt. évekig hallgahatjuk
Szard le! Bármit mondanak én csak jobban imádom ezt a klubot. Gyenge próbálkozások csak a sok-sok irigytől akik eddig is makogtak de nagyjából ennyi közük marad a ma esti történelmi fordiitáshoz!! Hihetetlen mekkora küzdelem volt.visca el barca írta:megnéztem a második tizit vagy 10x, teljesen kamu volt. évekig hallgahatjuk
Két kérdésem van. Mit vártál tőlük, és mi a fenének foglalkozol velük egy ilyen este után?hdavid írta:Hihetetlen hogy már jönnek a bandával meg a birozassal.... Cavanit meg dimariat is biztos lefizettek hogy ne lőjek be a ziccereket