Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Örülök hogy ezzel nem csak így vagyok, konkrétan ahányszor belegondolok örömkönnyezek, a gólnál meg konkrétan zokogtam, mikor már emberemlékezet óta nem sírtam, hihetetlen.Nero. írta:Elnezest mindnekitol amiert ennyire hitetlen voltam. Nem szoktam tuldramatizalni de ezen most szoszserint elsirtam magam. Buszke vagyok, de nem tudom elmondnai hogy mennyire![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hiába, aki szaki az szaki...Barca333 írta:Végső soron Várhídi 0 %-ot adott a PSG-nek, és igaza lett. Remélem nem kért bocsánatot az odavágó után
Figyelj, elmagyarázom neked, hogy Suarez miért a fejéhez nyult, majd miért a nyakához majd aztis, hogy miért nem a lábához.Igen erre gondoltam. De ha kicsit megnezitek a pszichologiajat a dolgoknak:
akkor Suarez aki nyilvan szeretett volna eladni egy tizit akkor miert a mellkasat fogja az eset utan ha olysn nagy kontakt volt a labuknal? Kerdezhetnem ugyis miert hitte azt hogy arra a kis nyakerintesre nagyobb esellyel kap tizit mint egy allitolagos beleterdelesre? Elarulom, mert nem tortent ilyen.
Igen erre gondoltam. De ha kicsit megnezitek a pszichologiajat a dolgoknak:ALEXDP írta:Ha elmagyarázod nekem a linkelt videodon látható történet pontosan miért piros és szabad kifelé?markionni írta:Jo akkor hagyjatok, de azert nem veletlen hogy mondjuk a Bayern mostani tovsbbjutasanal az egesz vilsg gratulat es aradozott roluk, mig nektek egy 6-1nel is magyarazkodni kell es a vilag nagyresze bizony hany a jatekvezetestol.
Esetleg arra gondolsz hogy sárga műesésért?
Ki szerint kell magyarázkodni? Szerinted? Az nem érdekel. Más real szimpatizáns szerint? Szintén nem érdekel.markionni írta:Jo akkor hagyjatok, de azert nem veletlen hogy mondjuk a Bayern mostani tovsbbjutasanal az egesz vilsg gratulat es aradozott roluk, mig nektek egy 6-1nel is magyarazkodni kell es a vilag nagyresze bizony hany a jatekvezetestol.
Fél szemmel néztem egy horvát streamet is (jó a kommentár), és ott a meccs utáni beszélgetésben az egyik vendég egy volt játékvezető (valami nagy arc volt anno az öreg), aki mondta, hogy jött valami új szabály, hogy amennyiben a játékos úgy ér kézzel a labdához, hogy az elkerülhetetlen (érstd rálövik közelről, vagy úgy pattan a labda a kézhez, hogy nem a keze követi a labdát/nem akar kézzel a labdához érni, vagy elcsúszik és miután elcsúszik nem direkt akar kézzel a labdához érni a játékvezetőknek továbbot kell alkalmazni. Namost Masche és a PSG játékos esete is ilyen volt, Masche ráesett gyakorlatilag kézzel, a PSG játékos kezére meg rápattant a labda, úgyhogy nincs miről beszélni.Bob_Marley írta:Isten ad, Isten elvesz.LG írta: Szerintem meg nem kicsi hátszelet kaptunk a játékvezetőtől, ami nálam be is árnyékolja az estét.Ezért mondom ezek kiegyenlítik magukat az évek során. Nem hiszem, hogy hátszelet kaptunk, de az biztos, hogy voltak olyan nagyon kényes szituációk, amikből talán jól jöttünk ki. Szerintem Mascherano kezezése instant tizenegyes, megakadályozta, hogy második hullámba visszamenjen a labda. És hiába előtte Neymar esete is az lett volna, a 20-ik perc körül egyenlíthetnek mondanom sem kell mennyire más a szitu. Előnyszabályokat meg pl nem mi kaptuk jól, szóval lehetne ezt elemezni, de én ezért is mondom mindig, hogy nem a bírókkal kell foglalkozni akkor se ha úgy tűnik mi voltunk hátrányban. Viszont a te részeddel meg nem értek egyet, mert a győzelmet sose kell megmagyarázni. Nem jó fiúk meg rossz fiúk csatája soha a foci. Nyerni kell és ennyi.
De ez kit érdekel most? Jó oké a hatereket igen, ők minden gólunkban találnának valami olyat amivel megmagyarázzák, hogy kamu, miközben mind2 tizi jogos volt, Robi pedig nem volt lesen, egyvonalban volt a védőkkel, az utolsó előtti pillanatban ugrott ki.markionni írta:Jo akkor hagyjatok, de azert nem veletlen hogy mondjuk a Bayern mostani tovsbbjutasanal az egesz vilsg gratulat es aradozott roluk, mig nektek egy 6-1nel is magyarazkodni kell es a vilag nagyresze bizony hany a jatekvezetestol.
Ha elmagyarázod nekem a linkelt videodon látható történet pontosan miért piros és szabad kifelé?markionni írta:Jo akkor hagyjatok, de azert nem veletlen hogy mondjuk a Bayern mostani tovsbbjutasanal az egesz vilsg gratulat es aradozott roluk, mig nektek egy 6-1nel is magyarazkodni kell es a vilag nagyresze bizony hany a jatekvezetestol.
Ki magyarázkodik? És kinek kell? Savanyú a szőlő, aztán jönnek megint a kifogások. És igen, mindkét oldal ezt csinálja, tudok róla.markionni írta:Jo akkor hagyjatok, de azert nem veletlen hogy mondjuk a Bayern mostani tovsbbjutasanal az egesz vilsg gratulat es aradozott roluk, mig nektek egy 6-1nel is magyarazkodni kell es a vilag nagyresze bizony hany a jatekvezetestol.
Egy 10-2-n mit magyarázzanak? Még ha hét gólt is kapott a Bayern ajándékba a játékvezetőtől (ami nyilvánvalóan így volt ugye... se), akkor továbbmentek volna. Nálunk 1 utolsó perces gól döntött, persze, hogy jönnek a haterek. De tudod mit? Kit érdekel. Engem abszolút nem.markionni írta:Jo akkor hagyjatok, de azert nem veletlen hogy mondjuk a Bayern mostani tovsbbjutasanal az egesz vilsg gratulat es aradozott roluk, mig nektek egy 6-1nel is magyarazkodni kell es a vilag nagyresze bizony hany a jatekvezetestol.