Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ParancsoljSylvinho_ írta:Köszi.És van tipped, hogy honnan lehetne letölteni a számot??
Hát asszem, csak egy nem vágott éppen a témába. de végül is mindegy.Charlie írta:Hm...lionelmessi19 írta:Sziasztok
egy moderátor segítségét kérném, tegnap éjszaka küldtem még néhány hozzászólást az álmok színházába, de eltűnt! pedig tegnap még megvolt.
Megeshet hogy nem vágott a témába.Ilyeneken nem kell meglepődni![]()
C.
Hm...lionelmessi19 írta:Sziasztok
egy moderátor segítségét kérném, tegnap éjszaka küldtem még néhány hozzászólást az álmok színházába, de eltűnt! pedig tegnap még megvolt.
Hú köszi!ekkor kipróbálom majd most ezt.remélem én is hogy használni fog mert azért nem szedi túl gyorsan és azért nemhiszem hogy ameddig gépközelben leszek addig végezne de majd akkor ezt kipróbálom.KÖSSZ!krissz88 írta:Velem is volt már így és azóta nem a szünetre megyek hanem a "stop"-ra és így mindig ott folytatja ahol abbahagytam!
Remélem ez megoldja a problémád!
Drigo írta:nincs én is meglepődtem nem tudom mért flashget-tel is ott szokott maradni nem értem miért este rámentem hogy szünet utánna kikapcsoltam aztán ma megnyitottam és semmi nem értem lehet hogy én nyomtam el valamit de nem hioszem nem nyomkodtam semmit na mindegy majd legközelebb jobban figyelek de ezt akkor sem értemSylvinho_ írta:Nincs semmi a letöltésmezőben??Az nem létezik...én egy csomó dolgot töltöttem már vele, és a gépkikapcsolás után is ott volt, és tudtam folytatni a letöltést.
nincs én is meglepődtem nem tudom mért flashget-tel is ott szokott maradni nem értem miért este rámentem hogy szünet utánna kikapcsoltam aztán ma megnyitottam és semmi nem értem lehet hogy én nyomtam el valamit de nem hioszem nem nyomkodtam semmit na mindegy majd legközelebb jobban figyelek de ezt akkor sem értemSylvinho_ írta:Nincs semmi a letöltésmezőben??Az nem létezik...én egy csomó dolgot töltöttem már vele, és a gépkikapcsolás után is ott volt, és tudtam folytatni a letöltést.
Nincs semmi a letöltésmezőben??Az nem létezik...én egy csomó dolgot töltöttem már vele, és a gépkikapcsolás után is ott volt, és tudtam folytatni a letöltést.Drigo írta:azt szeretném kérdezni attól aki ismeri a Bitlord-ot h tnap elkezdtem letölteni a Barcás filmet de 20%nál leszüneteltem és kikapcsoltam a gépet most mikor beléptem nem volt ott a "műsortárban" akkor most újra kéne kezdenem a letöltést? csak mert elég lassan jött nem lenne jó ha az a 20% elveszett volna
Figinho írta:Küldjünk neki egy Laporta feliratú Barca mezt!