Stalkyard írta:Mascherano írta:
Kontakt megvolt nyaknál,vádlinál is. Suarez rájátszott,de egyértelmű tizi szerintem.
Ez a lényeg. Hogy finomítsak kicsit, nem minden kétséget kizáró, vegytiszta büntető, de bőven fújható.
A kedvencem az, amikor azt a kritikát kapjuk, hogy milyen sok büntetőt kapunk ( mondjuk azt még nem sikerült megértenem, hogy ez önmagában miért bűn, mivel a túlnyomó többsége abszolút jogos is), aminek van egy nagyon egyszerű oka. Nincs jelenleg olyan csapat, aki ennyi támadó mozgást csinálna a tizenhatoson belül, mint a mi hármasunk, rengeteg kis játék, belőtt labda folyik ott a meccseinken, aminek már csak a nagy stámok törvénye alapján is rengetek büntető a vége. Az csak hab a tortán, hogy egy Messi és Neymar van ráadásul elől, akik zsebkendőnyi területen képesek olyan támadó mozgásokat, cseleket csinálni, hogy képtelenség szabályosan szerelni őket. De főleg utóbbira jellemző ez, sokszor azt látom, hogy a védők szándékon kívül is felvágják ha úgy van, mert annyira képtelenség lekövetni a mozdulatait.
De az Övrebö-s uefalonás szállóigéken szocializálódott hazai "fodbal" szakértő társadalom ebből csak azt látja, hogy csalunk és kamu az összes. 
Legnagyobb kedvencem amikor hisztiznek hogy" jajj annyi tizit kaptatok már, hányat akartok még?", mintha előre ki lenne osztva hogy X darab tizit kaphat valaki egy szezonban...
Vagy hogy gondolják, ne fújják be azt ha kettérúgják Messit, csak azért mert az előző meccsen is volt Barca tizi?
Meg amikor azon a staton rinyáltak hogy kemény 2 tizivel többet kaptunk a szezonban, de azt nem nézik hogy abból hány volt jogos, és hány nem, illetve azt hogy hány jogos tizi maradt el.
Amúgy kapu előtt nem voltunk annyira veszélyesek, nem jöttek sorra a nagyobbnál nagyobb helyzetek, de olyan szinten felszántották a pályát kivétel nélkül, és annyira akarták a bekapott gólig, hogy úgy éreztem hogy ha a 2 csapat szertárosai játszanák le a meccset akkor a mi szertárosaink sokkal jobban akarnák a továbbjutást.
Így felé nőni egy PSG-nek nem semmi, viszont ehhez természetesen kellett a PSG idiótasága is, és az hogy megijedjenek.
Ezért is veszélyes sokszor a magabiztosnak tűnő előny, elég pl a RM meccseire gondolni, ha pl 2-0-ra megy az ellenfél...Onnantól már az ellenfélnek van veszítenivalója, a RM meg teljes erőbedobással megpróbál fordítani, mert nem veszítenek semmit, aztán vagy bekapnak még 1-et, vagy lőnek 3-mat.
6-odjára nézem a teljes meccset, még mindig nem tudom felfogni,hihetetlen...
Nagyon gondolkoztam hogy hogyafenébe tudnának rúgni 4 gólt egy PSG-nek, pláne úgy hogy ne kapjanak be..
gyuszicco:
http://www.m4sport.hu/bl-video/uefa-baj ... elona-psg/" target="_blank
Itt van jó minőségben, felvezetővel együtt.