Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megvolt a dominancia, az már más kérdés, hogy a kreatív játékosaink besültek.recrea írta:Nem voltunk rosszak? Valllatni lehetett ezzel a meccsek, Messi élete egyik leggyengébbje volt a mai.Messias2 írta:Nem voltunk olyan rosszak, de várható volt, hogy ez a mai elmegy.
Összességében belefér, a Madrid bőven fog még pontokat bukni.
Mi fér bele, az hogy egy kieső közeli csapattól kikap a csapat, úgy, h 2 szögletből kapják a gólt??Messias2 írta:Nem voltunk olyan rosszak, de várható volt, hogy ez a mai elmegy.
Stalkyard írta:Igazatok van, jöjjön csak Unzué, folytassuk ezt a f.shalmazt.
Nem voltunk rosszak? Valllatni lehetett ezzel a meccsek, Messi élete egyik leggyengébbje volt a mai.Messias2 írta:Nem voltunk olyan rosszak, de várható volt, hogy ez a mai elmegy.
Celta ellen annyi különbség volt a védelem összetételében, hogy Masch helyett Umtiti játszott, pedig akkor is 3 védős rendszer volt. Alba nem ment fel annyit, de a passzjátéka így is hasznos volt, remélem most is ez lesz a helyzet.crixus írta:Nekem ez sajnos nem néz ki 3-4-3-nak már csak a védőink miatt sem. Piqué és Masch mellett nincs harmadik, azt pedig nem hiszem, hogy Alba is ennyire hátra szorított szerepkörben játszana.
Nekem ez sajnos nem néz ki 3-4-3-nak már csak a védőink miatt sem. Piqué és Masch mellett nincs harmadik, azt pedig nem hiszem, hogy Alba is ennyire hátra szorított szerepkörben játszana.palesz77 írta:Remélem 3-4-3 lesz ez most is, ha nem, én baromi csalódott leszek megmondom őszintén, visszalépésnek tartanám kicsit. A győzelem meg muszáj, de hál istennek az utóbbi időben jól szokott menni a Depor ellen a csapatnak, valami 4 gól körüli a gólátlag Barca részről. Remélhetőleg most is megtartjuk ezt a jó szokást.