2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Előbb nyelném le ezt, mint CR 5. lasztiját. Pláne hogy ha az utóbbi két évet nézzük, vagy hármat, akkor Ramos veri CRt fociban is. Most meg már a pontokat is ő hozza.S.Agüero írta:Ha így folytatja Ramos és CR, akkor az előbbi Aranylabdájára nagyobb esély lesz...
Hát mondjuk, ebben a szezonban ő is teszi érte a legtöbbet. Biztos megunta, hogy csak gólokra adják a bogyót..S.Agüero írta:Ha így folytatja Ramos és CR, akkor az előbbi Aranylabdájára nagyobb esély lesz...
Szerintem meccs előtt kecskét áldoz, üti az oszlopot és üvölti, hogy Tompót akarom...MQuCsabi írta:Ramosnak mi van a bütykeivel? Megverte az asszonyt és tiszta vér vahy piros tetkót csináltatott?
Pontosan, azért nem véletlen dolgokról van szó, két igen nagy klasszis hozza össze ezeket nekik. Ramos meg egyre inkább halad azon az úton, hogy legnagyobb Real legandák közé emelkedjen.TripleH írta:Egyébként Ramos tényleg igazi vezér, de beteg az is, hogy Kroos mindig megtalálja a labdával.
Atmának is sikerült 2014-ben, igaz azt a madridisták egy része egészen pontosan szánalmasnak titulálták, hogy csak pontrúgásokkal megy, de ez most részlet kérdés.S.Agüero írta:Nem hiszem el, hogy ezzel lehet nyerni BL-t, Ligát.![]()
Szégyen az ellenfelekre nézve tényleg.
James - Lucas csere volt, most jön be Benzema szerintem Morata helyett, uh szerintem nem.Nero. írta:Nem tudom nézni, van sansz hogy kihúzzák? Nagyon kéne.
"Túl sok a vak."S.Agüero írta:Navas, az szép.