Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tim írta:Talán jobb lenne pályázatot kiírni, már csak azért is hogy olyan legyen moderátor aki vállalja is, ne pedig olyan akit megszavazunkMondjuk az öreg VEB nem lenne rossz.., bár kétlem hogy vállalná. A másik kérdés hogy ha pályáztatunk kik bírálnák el a jelentkezőket?
Köszönöm, de én biztos hogy nem szeretnék még felmerülni sem. Vannak itt még régi motorosok. csababarca, vebMessias2 írta:veb és Bob alkalmas lehet sztem.Slither írta:Szívesen berakok pár új moderátort ha vannak jelöltek.
Én már régóta csak 1-2 topikba nézek be, focit is csak néha néha nézek ha éppen megy a Barca.
veb és Bob alkalmas lehet sztem.Slither írta:Szívesen berakok pár új moderátort ha vannak jelöltek.
Én már régóta csak 1-2 topikba nézek be, focit is csak néha néha nézek ha éppen megy a Barca.
Nincsenek moderátorok. 1 aktív van csak, Game ritkán, a többiek legalább egy éve, vagy még régebben nem jártak erre. Illetve mintha Andris írt volna mostanában. Jómagam "civil" vagyok, csak valamilyen okból még szereplek a listán. Az oldal gyakorlatilag önjáró.visca el barca írta:jó, mondjuk moderátorok
"palesz77, PCsabi, Slither, Enrique, Andris, ozsimiki, miihii, Drigo, Tim"
ezek közül 1 fórumozik, palesz. nem tudom, hogy a többi mod jár-e még egyáltalán az oldalra, vagy itt vannak, csak nem aktívak.
Már azt hittem meghekkerték az oldalt a madridisták.visca el barca írta:nálam sem ment este/éjszakaNormandia írta:Volt itt még valakinek gondja tegnap este, mert nem tudtam feljönni az eurobarcára? Errort írt ki.
nálam sem ment este/éjszakaNormandia írta:Volt itt még valakinek gondja tegnap este, mert nem tudtam feljönni az eurobarcára? Errort írt ki.
Ha az avát külső oldali (mondjuk egy képmegosztóról) hivatkozással illeszted be (Linkelés az oldalon kívülről), szerintem nincs kapacitásbeli probléma. A mezőbe csupán a linket kell betenned, persze úgy, hogy megfelel a méretbeli követelményeknek.visca el barca írta:vmelyik mod mondja már meg, hogy miért nem enged 9kb-nál nagyobb képet betenni avának a rendszer, ha a 120*150 határt nem lépem át. egyrészt a szabályzatban sincs korlát leírva, másrészt egy csomó ember 20-30-40 kb-os képpel mászkál az oldalon. Ezt vhogy nem értem.
köszi!
Ezt a moderátorok tudják mennyi töröltek tőle, de szerintem nem sokat, nem tudom mire értjük az offolás kifejezést, én nem vettem észre, hogy nem a témához szólna hozzá, de lehet addigra törölték azt. 5 után úgyis büntetés jár érte.Tromort77 írta:Lehet csak az én szememet szúrja ennyire. De az offolása bőven elég lett volna már pár ban-ra. Én sem kitiltásról beszélek, hanem csak egy kis reguláról, mert jellemzően el tudja vinni a fórumot a hülyeség irányába.
Alapvetően szerintem nincs gond a moderálással, de nálam nagyobb bűnnek számít a hülyeség és a fórum szét trollkodása mintha valaki elejt egy káromkodást.
Van ilyen is de a 90%-a az írásainak ilyen jellegű mondatok:Nero. írta:Samper tényleg idegesítő néha, sőt o ugat itt a legjobban Enriquere szoval nekem legkevésbé se a baratom, de annyiból megvedem hogy mar nem egy olyan dolog volt amit egyedul o mondott, mindenki baromsagnak gondolta de végül bejött.
A fórum meg errol szól a különböző véleményekrol. Szívesebben olvasom Sampert mint azokat akik a semmit írják le 15 mondatban, csak sokszor fellengzős a stílusa.