Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindegy hogy ott lesz e a Classicon vagy nem. Ha meg is nyernénk, úgy is utána kikapnánk valmai kiesőtől. Még szerencse hogy nálunk minden mindig benne van a meccs jegyzőkönyvében. Utólag is lehet vegzálni. Egyébként meg Neymar fogja be száját. Jöjjön le és kuss. Ezt olyan nehéz felfognia?visca el barca írta:a szövetség tuti elintézi, hogy a real ellen se játszhasson.
a la liga oldalán nem tudom jó ez az infó, de nekem úgy rémlik, hogy a meccsen egyből a pőirosat mutatta fel az real zacskós csíra neki. az is megérne egy misét. cipőkötés sárga - messit camacho legalább 5x felrúgta izomból, még sárgát se kapott.
Az hogy folyamatosan felülne azt vitatnám. A tegnapit kivéve pont azt éreztem nála, hogy a "törődést" tavasszal jobban tűri és kevesebbet reklamál meg törleszt. Most a gyenge játéka párosult a faragással és eldurrant az agya. Jobban kell ezekre figyelnie az biztos, mert a csapatát súlytja ezekkel. Ismerve a szövetséget 2-3 mecsre tiltják majd el.Barcaforever írta:Ha a világ legjobbja akar lenni, akkor fejben ideje lenne felnőni, így sohase fogja elérni Messi szintjét, ha megmarad ilyen forró fejűnek és felül folyamatosan az inzultálásnak. Igen fociztam, tudom amikor piszkálnak, szidják a jó édest, de egy olyan szintén, mint Neki ezt tudni kéne kezelni. Vmi volt Vele ma, totál lassú volt, hatalmas karikás szemekkel....
igen, tudom. de a kiállítás tényével nem vitatkoznék.geridoss írta:
A meccsre nem volt kihatással, viszont nagyon is fontos, mert 2. sárga az 1 meccs eltiltás, egyből piros meg általában 2-3.
A meccsre nem volt kihatással, viszont nagyon is fontos, mert 2. sárga az 1 meccs eltiltás, egyből piros meg általában 2-3.csababarca írta: a másodikon nincs mit vitatkozni, a kiállítás ténye egyértelmű, most hogy második sárgával küldik ki,vagy egyből pirossal, pont nem volt érdekes a meccsre nézve.
első sárga nem volt jogos. okés. de attól még megkapta.pep71 írta: miért volt jogos? sárgás belépő volt. első sárgája pedig vicc kategória..bekötötte a cipőjét 0-0 nál tehet azt sem lehet mondani, hogy húzta volna az időt...egyébként meg, hogy játszik-e a Real ellen már mind1, bajnokságnak lőttek.
miért volt jogos? sárgás belépő volt. első sárgája pedig vicc kategória..bekötötte a cipőjét 0-0 nál tehet azt sem lehet mondani, hogy húzta volna az időt...egyébként meg, hogy játszik-e a Real ellen már mind1, bajnokságnak lőttek.csababarca írta:cukkolták, és bejött. jogos volt a kiállítás, felült nekik.
amúgy is használhatatlan volt.
kíváncsi vagyok kap e két meccset, sanszos.
Így van és annak ellenére hogy egy bohóckodó kisgyereknek tűnik szíve is van és tud küzdeni.Bob_Marley írta:Megkockáztatom a legjobb játékosunk, Messi képes eltűnni, de a brazil sokat melózik, nekem nagyon tetszik. És hála a jó Istennek a flikk-flakk is kevesebb, szintet lépett és megérett fejben.