csababarca írta:Veb, ismersz. Tudod hogy nem így van, amit állítasz rólam.
Idén írtam szeptemberben, hogy MOST ebben a szezonban prioritás nálam. Az okait lentebb írtam, plusz tudom hogy ez kell az aranylabdához.
És engem érdekel az is, hogy nehogy 5-5re kihozzák Cét Messihez, mert nem fair így sem, hogy pont az utóbbi években odaadogatták a portugálnak a bogyót, holott pont az utóbbi 2-3 év volt az, amikor nagyon nagyra nyílt az olló közöttük.
Én most idén (!!!) ezért akarok bl-t.
Amúgy én is bajnokságot preferálom, csak a "trendek" miatt, amik az aranylabdánál vannak, a bl számít. Sajnálom, de így van.
Nekem fontos Messi, látom az első pályára lépése óta, vagyok olyan önző ember, hogy figyelembe veszem ezt is, mikor ilyeneket írok, hogy mi a fontos, mi nem.
(mivel felkértél, hogy írjak többet, ezért reagálok most

)
Biztos csak véletlen, hogy egy napon születtünk és a gondolkodásunk is közel áll egymáshoz, de ez a része mindegy.
Amivel messzemenőkig egyetértek, hogy a mostani szezon számomra legfontosabb célja, hogy a Real ne nyerjen BL-t! Ez nem ellenszurkolás, sokkal inkább a csapatunk nimbuszának megőrzése miatt van így.
Miért?
1, ahogy te is leírtad, hogy a BL-címvédés és az utóbbi évek teljesítménye után ez az "egalizálás" (mégha en bloc nézzük nem is lesz egál) elhomályosíthatja a PEP-team dominanciáját, amelyet jelenleg is próbálnak rendesen a hülyeségekkel jópáran megtenni (övrebő, arsenal elleni "csalás" stb...), de ez lenne az az esemény, amely egyszerűen túl sokat nyomna a latba és ezt én magam se tudnám megemészteni! pláne nem a tavalyi mák-szériájuk után! (nagyvonalúan elfelejtik a lesgólt a döntőben és továbbra is övrebőznek, mintha "szeretett" politikusaink emútnyócévét hallgatnánk, tehát terelnek...)
2, Messi. Nem tudok jobbat mondani, mint azt, hogy szellemileg sérült az, aki összehasonlítja őt Cével és győztesnek hozza ki a luzitánt... (már elnézést ezért!)
Ha a nem számszerűsíthető faktorokat nézzük, közel sincsenek ugyanazon a szinten és nem is voltak soha. Ha csak a számok számítanának, Xavi sose lett volna zseniként nyilvántartva, de még klasszisként is nehezen)
Egyszerűen nem lehet, hogy ugyanannyi aranybogyóval vonuljanak vissza, nincs igazság, ha ez megtörténik! (mondjuk Cé EB-címe is kb annyira igazságtalan, mint a tavalyi bl-győzelmük, de úgyis megkapom, hogy elfogult vagyok...)
Szóval: Azzal, hogy nem akarom/akarjuk, hogy BL-t nyerjenek, azzal pont a saját csapatunk renoméját akarjuk megőrizni, és nem a Real ellen szurkolunk... Szóval nyerjük meg mi, az a biztos!
Jöhetnek a kövek, úgyis ritkán írok