Stalkyard írta:zola8787 írta:
.
Bese szerintem is jól játszott, és úgy en bloc ha a kezdő emberek szerepelnek egy jó védősort és jó csapatvédekezést ki tudunk alakítani, viszont a támadással évek óta nem tudunk mit kezdeni. Ezért nem fér be sajnos egy Nikolics, mert konkrétan nincs támadójátékunk, annyiból áll, hogy Szalaira felíveljük, ő megtartja, de tovább nagyon ennél se szoktunk jutni. Dzsudszák nulla sajnos
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy Szalai sem egy labdabiztos gyerek. Jobban járnánk szerintem ott egy Bödével.
Dzsudzsáknak meg az a legnagyobb baja, hogy egyre lejjebb adja. Jobban járt volna még azzal is, ha haza jött volna inkább focizni. Szerintem ott szúrta el, hogy a hollandoktól inkább ment volna egy kis angol klubhoz, vagy spanyol csapathoz, de még egy közepes olasz csapattal is jobban járt volna. Az araboknál milyen fejlődési lehetőség van? Konkrétan nulla.
most speciel a taktika is nagyon el volt szúrva. Hiába volt öt védő a pályán, simán átgyalogoltak rajtunk. Konkrétan azért, mert egyáltalán nem volt középpályánk. Szerintem ennél még egy
3-5-2 is jobb lett volna. Látszódott, hogy mikor ránk gyorsultak, a középpályáról indult meg még CR is.
A másik meg az, hogy egy ütközést nem mertek bevállalni, ki tudja miért.
Szalai szerintem meg harmat gyenge. Labdát sem képes megtartani, gólt sem képes rúgni, csak szökőévente.
Jobban járnánk egy kétcsatáros felállással, egy Böde-Niko párossal elől.
Dzsudzsákot is lehet szídni, de én ugyanolyan bajokat látok, mint sokszor a Barcánál is.
Elszalad a szélen, aztán kénytelen cselezni Neymar, mert nincs kinek beadni, nem jönnek a többiek. Itt is sokszor azt láttam, hogy egyszerűen nem mozgott senki a labdás ember felé, nem segített, nem kérte a labdát. Ilyenkor jöttek a cselezési próbálgatások, de három emberen képtelenség átjutni.
PEdig a labdakihozatalok elég igéretesek voltak, sokszor nagyon szépen megoldották, gyors, higgadt passzokkal. Ezt kellett volna elöl is, de ott meg nem segítették egymást.
Egy szó mint száz: szerintem kétcsatáros felállást kell vállalnunk, mert így nem jutunk sehova.
Pláne nem a felívelgetésekkel.
Borzasztóan hiányzik a csapatból valaki, akinek a játékszervezés lenne a feladata, osztogatná a labdákat.
Az meg, hogy nem jutunk ki Svájc és Portugália mellett, boritékolható volt. Nekünk ezt a selejtezőt arra kell feláldozni, hogy egy új csapatot építsünk, és ha lehet, akkor még a ranglistán előrébb lépni.