Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én egyszer már megjegyeztem, hogy talán Szalait kellene egy ktk poszton használni, vagy berakni mellé egy másik csatárt, aki az ilyen előre vágott labdáknál ott van mellette. Szalai megkapja, leveszi, és próbálja a másikat megjátszani. De ha már ketten vannak ott, már azzal is megosztják a védelmet, nem 3 védő jut szerencsétlenre.Feast4 írta:Az a baj Szálaival, hogy nagyon sokszor védekező középpályás feladatkört lát el mivel nem jut hozzá labda ezért visszamegy és szerezni próbál.Gólt ő csak akkor fog lőni ha valaki odateszi elé a bogyót.Na ez az ami szombaton konkrétan egyszer se sikerült.Kontrázni nem tudunk vele mert ahhoz túl lassú és darabos innentől kezdve beesett az eső.
Az a baj, hogy ahhoz hogy valami legyen kéne két játékos aki tud beadni, meg kéne egy csatárt aki gyors erős és tud helyezkedni, meg kéne a fiatal Gera...Mivel egyik sincs a boltban így gáz.
Szerintem az a legnagyobb baj, hogy Szalai sem egy labdabiztos gyerek. Jobban járnánk szerintem ott egy Bödével.Stalkyard írta:Bese szerintem is jól játszott, és úgy en bloc ha a kezdő emberek szerepelnek egy jó védősort és jó csapatvédekezést ki tudunk alakítani, viszont a támadással évek óta nem tudunk mit kezdeni. Ezért nem fér be sajnos egy Nikolics, mert konkrétan nincs támadójátékunk, annyiból áll, hogy Szalaira felíveljük, ő megtartja, de tovább nagyon ennél se szoktunk jutni. Dzsudszák nulla sajnoszola8787 írta: .
Szégyen az egész amit az egész retkes trollfoci művel. Gyakorlatilag azáltal hogy aztmondják h TROLLfoci és humoroldal minden felelősséget lesöpörnek magukról. Ha eladni kell a cuccaikat, vagy összejön valami akkor komoly vállalkozás meg minden királyság, de amikor tolják portugáliában a cristiano homosexualt, és utána leverünk 1 ilyen teljesítményt akkor meg jön a "hát mi humoroldal vagyunk hehe <:-))"Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0231058740
Ne haragudjatok gyerekek, de ez a primitív mentalitás plusz a vállalhatlan játék színvonal számomra egyszerre nevetséges, szánalmas és persze baromi arcpirító is.
Rigmusokat énekeltek a szurkolók. Hát ez tényleg borzalmas.
nem sokra megy az állítólagos eszével, ha a teste már nem bírja.Bob_Marley írta:Gera helyettesét nehéz megtalálni, ha észben továbbra is ő a legjobbunk. Már nagyon nem bírja szegény, Fradi meccseken is látni, de elszomorító, hogy a Fradi is Gerától és Hajnaltól függ.
Trollfoci 2.0..
Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0231058740
Ne haragudjatok gyerekek, de ez a primitív mentalitás plusz a vállalhatlan játék színvonal számomra egyszerre nevetséges, szánalmas és persze baromi arcpirító is.
Bese szerintem is jól játszott, és úgy en bloc ha a kezdő emberek szerepelnek egy jó védősort és jó csapatvédekezést ki tudunk alakítani, viszont a támadással évek óta nem tudunk mit kezdeni. Ezért nem fér be sajnos egy Nikolics, mert konkrétan nincs támadójátékunk, annyiból áll, hogy Szalaira felíveljük, ő megtartja, de tovább nagyon ennél se szoktunk jutni. Pontrúgások és távoli lövések amik gólveszélyt hordoznak egyedül. Hiába stabilizálódik a csapat mezőnyben és hátrafelé, ez így kevés lesz hosszútávon. Legalább gyors szélsőkkel egy beadásokra épülő taktikát ki lehetne építeni, de ahogy mondod, Dzsudszák nulla sajnos, mellette Lovrencsics is, meg úgy mindenki. Szóval nehéz ez így..zola8787 írta:
Támadásunk lényegében nincsen. Dzsudzsák egy hatalmas nagy emberhátvány, de hát ő ugyanaz a magyaroknál, mint Messi meg CR spanyol honban, még törött lábbal is kezdő lenne.
Igaz csak az első félidőt láttam, de ez a Bese gyerek nem tűnt ügyetlennek.