Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
MatyiG
Adminisztrátor

2017.06.10. 14:30:33

A szurkolók reakciója a szánalmas, mint ahogy a teljesítmény is, de én most nem arról beszéltem.

https://www.youtube.com/watch?v=H7w_EnkL7cA" target="_blank
Ez szerinted normális? Hatalmas szurkolók tényleg, főleg ez a "nő", aki ordibál a videóban...
Nem csak akkor kell szurkolni, mikor megy a csapatnak.

Van egy határ.

Nem a csapatot akarom védeni, mert kikapni Andorrától tényleg vicc, de ez a reakció még nagyobb szánalom. Tavaly nyáron mindenki hatalmas szurkoló volt, agyondícsérték őket, most meg megy a sárdobálás, taps.
zola8787
Director del Fútbol

2017.06.10. 14:22:53

S.Agüero írta:Nézve a videókat a tegnapi meccsről, szánalmasak ezek a "szurkolók". Egy éve letérdeltek a válogatott előtt, most meg lehordják mindennek, van szint. Úgy látszik, túl nagy divat volt tavaly Magyar-szurkolónak lenni... :)
Van igazság a kritikában, csak ez a szélsőségesség bántja a szemem.
Én aztán tavaly sem istenítettem őket, szimplán láttam fantáziát a játékunkban itt-ott. Viszont most ezen mit nem értesz? Kikaptunk egy Andorrától tétmeccsen. 2004 óta tegnap nyertek először tét meccsen, ez mi ha nem szánalmas?
Meg mondta a kommentár, hogy a legjobb eredményük a franciák, meg belgák elleni 1-0-ás vereség, érted, ezek a legjobb eredményeik :D
Futács horvát gólkirály, Nikolics tolja a gólokat, erre játszik egy Eppel (amivel semmi gond!), de nincsen más csatár behívva? Mert Sallai szélső, Balogh meg egy kalap ...

Dzsudzsák meg elsírja magát, hogy learabozzák, meg pénzért focizik, blabla, fáj az igazság? Főleg úgy, hogy igen akar, de ő elfelejtett focizni. Annó a Debrecenben jobban tolta, mint most és egy olyan ember Magyarország csapatkapitánya, aki betudja adni a labdát szélről, meg mákos a szabadrúgásoknál (gondolok itt a portugál elleni gólokra).

Szégyen, a Trónok harca jut eszembe, SHAME :D

Ezek után én úgy csinálnám, hogy kijelenteném semmilyen támogatást nem engedélyezek, vagy felállnék a Böde - Torghelle csatársorral, gólunk nem lenne több, de jobban elfáradnának az ellenfél védői.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.06.10. 12:44:48

Nézve a videókat a tegnapi meccsről, szánalmasak ezek a "szurkolók". Egy éve letérdeltek a válogatott előtt, most meg lehordják mindennek, van szint. Úgy látszik, túl nagy divat volt tavaly Magyar-szurkolónak lenni... :)
Van igazság a kritikában, csak ez a szélsőségesség bántja a szemem.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.06.10. 09:07:26

Nagy blama, nincs mit ezen szépíteni sajnos. Liechtenstein elleni ikszelt is van lejjebb......:cry:
Kép
Kép
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2017.06.10. 06:29:34

Ölik itt a pénzt az utánpótlásba is, csak hát az utánpótlás edző amellett, hogy egy szakbarbár, azt teszi be a csapatba, akinek az apucija tömi az ő zsebét (is). Megélhetési labdarúgók ezek, nem focisták. Én már 20 éve mondom azt, amit Urbán mondott: 100e ft-os fizetést adni nekik: egy gól 5e ft, győzelem 30e ft, döntetlen 10e ft. Vajon ha ennyi lenne a fizu, akkor is fociznának?
Nyilasiék elmesélték, hogy az ő idejükben 2-3e ft fizujuk volt. És hogy röhögtek rajtuk a maszek haverok, hogy amit ők kerestek anno egy hónap alatt, az nekik egy heti bérük volt.
Nem voltak szerződések, ott fociztál, ennyi a pénz.
A felnőtt fociban is lesz@rják, hogy ki hogy focizik, a menedzserek tömik a zsebüket a klubváltásokkal. Abban van a nagy lóvé. Semmi másról nem szól, mint csak arról, ki hogy tudja szétlopni magát belőle. Nálunk egy Neymar-féle zavaros igazolás ki sem derülne
Cseri
Entrenador del Barça

2017.06.10. 04:38:52

Évek óta nem követem a magyar 'focit' mióta politikai játszótér lett,azóta pláne. Én az adómból egy forintot sem fordítanék erre a trágyára,de nyilván erről nem konzultálnak. Agyon fizetett 0 km-s sztárocskák,akik a munkaerő piacon éhenhalnának,mikor veszik észre,hogy lehet ezt amatőrként is űzni,ezt a 'színvonalat' bőven lehetne produkálni. Finanszírozza,aki akarja,de ne közpénzből! Itt kellene kezdeni a valódi rezsicsökkentést.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.06.10. 02:45:26

A kosárlabdás példálozást nem éreztem korrektnek, a pénz beleölést úgy értettem mint ti.

De kosárlabdát idekeverni...nem is értem.
Szolnokon leszakad az öltözőben a vakolat, nincs egy normális pálya, mire fel a hasonlat?

Mindegy, én már rég elengdtem a focit, az ebt is árnyaltabban figyeltem, pláne a kijutást.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2017.06.10. 00:39:39

Egyébként ami jogos kérdés, hogy hogy lehet az hogy a régiós országoknak mind volt/van sztárjátékosa(i). Nekünk meg nincs. Modric, Hamsik, Oblak, Alaba, Mutu, Lewandovski stb. stb...
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Normandia
Director del Fútbol

2017.06.10. 00:04:50

MessiNeymarSuarez írta:
MQuCsabi írta:Nem bele ölik a pénzt, hanem a látvány intézkedésekre. Azért az nem ugyan az.
Hát igen..Itt kezdődik a probléma...

Ha én azt mondom hogy a családra költöm a havi keresetemet, de valójában a "legősibb" szakmát űző hölgyekre(finoman fogalmazva), attól bizony nem lesznek a gyerekek sem okosabbak, sem tanultabbak, és a család sem fog jobban élni, nem elég csak mondani..
Na de abba mi a látvány?.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.06.10. 00:03:02

MQuCsabi írta:Nem bele ölik a pénzt, hanem a látvány intézkedésekre. Azért az nem ugyan az.
Hát igen..Itt kezdődik a probléma...

Ha én azt mondom hogy a családra költöm a havi keresetemet, de valójában a "legősibb" szakmát űző hölgyekre(finoman fogalmazva), attól bizony nem lesznek a gyerekek sem okosabbak, sem tanultabbak, és a család sem fog jobban élni, nem elég csak mondani..
Normandia
Director del Fútbol

2017.06.10. 00:01:08

Nem azzal van baj, hogy stadiont építenek, mert az is kell, hanem azzal, hogy az eszközökön kívül nem fordítanak az utánpótlás képzésre eleget, vagy nem akkora hangsúllyal, mint a stadionépítésre. Kb 10 - 15 évre teszem azt, amikor majd látszik valami és nem fog gondot okozni egy kijutás nemzetközi tornára.
Kicsit túlértékeljük a válogatottunkat az EB miatt, de az volt a különleges és nem az, hogy harmadikak vagyunk a csoportunkban. Vissza kell esni a valóságba. Ettől persze ez a zakó minősíthetetlen.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.06.09. 23:44:07

Nem bele ölik a pénzt, hanem a látvány intézkedésekre. Azért az nem ugyan az.
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.06.09. 23:34:51

Ez most Stork sara. Se elképzelés, semmi motiváltság és semmi szerencse. Azt hittük elég ha a mezeket kiküldjük, utána meg persze, hogy nem fog menni. Jobban kellett volna felkészíteni a csapatot és igen egy Andora ellen is.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.06.09. 23:20:34

csababarca írta:Nero, ne legyél már ostoba kérlek, nézd már meg mennyi pénzt ölnek a magyar kosárlabdába és mennyit a focira.
Meg mennyi hypeot kap egyik mennyit a másik. Hány csarnokot, pályát, akadémiát...közpénzt.

Néha egészen vérlázító dolgokat böfögsz ide be.
Andorra fociban kb mint Szváziföld kosárban. Így nézd ezt.
Attól mert kibővítik az MTK stadiont 10 000re attól még nem fognak megtanulni játszani. Itthon a korrupció melegágya a stadionépítés de felhúzhatnak bármennyit jobbak nem leszünk.
A foci meg azért kap nagyobb hypeot mert a legnépszerűbb sport. Hiába mondják hogy csak egy játék, egy Izland elleni X utàn megállt a villamos a körúton és mindenki kint volt az utcán.

10 éve Málta, ma Andorra 10 év múlva pedig majd San Marino vagy Gibraltár. Szerintem a magyar focival egy dolgot érdemes tenni, el kell engedni. Mindenki tudja hogy a klubcsapataink az augusztust se fogják megélni nemzetközi szinten, mégis majd jönnek a kiakadások a kiesèsek után.

Ha nyertünk volna se jutunk ki, de ez mar a csoport sorsolásakor is egyértelmű volt. Majd a 48 fős Katari VBn kint leszünk, megvárjuk a lészám bővítést ahogy tettük az EBvel.

Azt már megértem hogy a kormányra bevannak rágva az emberek, csak azt nem értem hogy akkor miert lesz sima Fidesz gyozelem jövőre is?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.06.09. 23:35:42-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.06.09. 23:14:04

Nero, ne legyél már ostoba kérlek, nézd már meg mennyi pénzt ölnek a magyar kosárlabdába és mennyit a focira.
Meg mennyi hypeot kap egyik mennyit a másik. Hány csarnokot, pályát, akadémiát...közpénzt.

Néha egészen vérlázító dolgokat böfögsz ide be.
Andorra fociban kb mint Szváziföld kosárban. Így nézd ezt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.06.09. 22:53:29

Az meg amásik. Hát andorrai jobb bekk ott röhögött három percig két méterről Kleinheisler előtt, mígvárta, hogy három érintésből lestoppolja végre. Nem merte leszerelni, úgy nevetett...
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.06.09. 22:44:49

Már csak egy kérdésem van, hogy van katalánul "az éjjel soha nem érhet véget"?

Akármennyire szedett vedett csapat, ez arcpirító. :oops:

Ha már Hofi: Szúrd ki, mert pattog...
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.06.09. 22:42:31

Sehol nincs helye, csak a bányában. Hofi már megmondta. Pedig akkor Nyilasi , Törőcsik kaliberek játszottak....

Spanyol ötödből pocakos,kopasz krapek. Hogy még egy klasszikust idézzek: "hát ezt tedd el, tedd el valami humorosba."
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2017.06.09. 22:39:42

"Ilyen játékkal a magyar válogatottnak nincs is helye a Világbajnokságon." - Hajdú B. István
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.06.09. 22:28:09

Elszomorító néha pedig szánalmas is.

Eppel nem találja el a labdát, ba ne...
Balogh megcsinálja a nehezét, majd elesik ahelyett, hogy középre passzolná.
Kleinheisler odamegy párharcba, de az utolso pillanatban kifordul...

Nekem meg ettöl a gyomrom. Komolytalan.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.06.09. 22:27:56

geridoss írta:Értem én, hogy van egy szint. De azért Andorrától kikapni? Ne ez legyen már a szint, mert képességekben nem itt járunk.
Mondjuk ez egy kicsit tenyleg irrealis, de lehet hogy legkozelebb xelunk Svajcba az sem lenne realis. Ma a szokasosnal is gyengebbek.

Az EB azert kicsit mas volt, oda nagyon komolyan felkeszultunk, voltak jo formaban levo jatekosaink meg a pozitiv hangulat is megvolt.
Nagyon rég le vagyunk maradva benne minden téren, kezdve az eszközöktől, utánpótlás oktatásról és lehetne még sorolni napokig....
Ezek az U17/20 stb. tornak se adnak valos kepet amugy. Mi lett azokkal akik bronzot szereztek az U20as VBn par eve?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.06.09. 22:28:19-kor.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.06.09. 22:13:48

Nero. írta:Az a vicc hogy ha most kikapnak akkor holnap megint menni fog a cirkusz. Realizalni kene hogy ezek a gyerekek ennyire kepesek. Barmennyire is szeretjuk a focit, mi nem vagyunk jok benne. Jok vagyunk keziben, vzilabdaban, uszasban, de fociban nem. A kosar valogatott is kb. ilyen kozepmezony vilagszinten, oket miert nem kritizalja senki?
Nagyon rég le vagyunk maradva benne minden téren, kezdve az eszközöktől, utánpótlás oktatásról és lehetne még sorolni napokig....

Ennek ellenére szomorú hogy pénztárosoktól, úszómesterektől kikapunk, pláne hogy 1 éve azért elég magabiztosan játszottunk az osztrákok, portugálok ellen is.
geridoss
Director del Fútbol

2017.06.09. 22:08:28

Értem én, hogy van egy szint. De azért Andorrától kikapni? Ne ez legyen már a szint, mert képességekben nem itt járunk.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Nero.
Llegenda del Barça

2017.06.09. 21:42:09

Az a vicc hogy ha most kikapnak akkor holnap megint menni fog a cirkusz. Realizalni kene hogy ezek a gyerekek ennyire kepesek. Barmennyire is szeretjuk a focit, mi nem vagyunk jok benne. Jok vagyunk keziben, vzilabdaban, uszasban, de fociban nem. A kosar valogatott is kb. ilyen kozepmezony vilagszinten, oket miert nem kritizalja senki?
geridoss
Director del Fútbol

2017.06.09. 21:37:47

Nézi valaki? Bírja valaki? :lol:

Visca el Barca!
Válasz küldése