Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na jó,ezen én nem nevetnéksas21 írta:Ronaldinho örök életében a Barcáé lesz! Még ha visszavonul utána is itt fog "dolgozni"! Mert elég csak megnézni Henry-t is, ő is az Arsenalból fog visszavonulni! Defoe sajnos nem lesz a Barcáé, mert 1: nem engedik el, 2: nem akarjuk megszerezni! Messi szerintem fénykorában sem lesz akkora játékos mint Ronnie 1-2 év múlva, de ő is közel jár majd az igazsághoz!!! Csak a fizikuma nem az igazi (pár éve hormonkezelésekre járt, hogy nőljön![]()
![]()
)!
Valóban jól emléxel,Marquez az a bizonyos illető!Viszont azzal nem vagyok kibékülve,hogy Fred jöjjön idemuhi írta:Ha jól emléxem volt róla szó, hogy az 1ik union kívüli játékosunk megkaphatja az Eu-s útlevelet. Ha ez valóban igy történne, újabb lehetőségek adódhatnának. Pl a Lyonból Fred. Jol fejelo, technikás és elég gólerős játekos. Bár széleken még nem láttam játszani, de szvsz ott is megállná a helyét. A padozással se lenne gond mert még elég fiatal. Az értékével viszont nem vagyok tisztában
ez így van. egyszer eljön az az idő, amikor ronaldinho, vagy eto'o vagy épp messi el akar menni... és akkor hiába a 150 milla oda kell adni 20-ért... de remélem ez minél később jön el. ha azt nézzük, hogy az Isteni Rivaldot 30 évesen rúgták ki, akkor Roniéknak még legalább 4-5 éve van... Messinek meg még több...Charlie írta:A reál kipenget ennyi pénzt, és a Barca nem akarja eladni, és Messi se akar elmenni, akkor nem megy sehova.Foolkiller írta:Figy ha a real leszurkol 150 millát Messit sajnos vihetik is egybol ugyanis ez a kivasarlasi ara is ha jol tudom.
Ezek a szerződések azért vannak, hogy ne tudjanak azokhoz a játékosokhoz hozzáférni más csapatok, akiket nem akarunk eladni.
Ha meg akarnánk tőle szabadulni, vagy Messi el akarna menni, akkor kérhetnénk érte, mondjuk 20milliót. Kb. ennyi lehet a piaci értéke.
C.
A reál kipenget ennyi pénzt, és a Barca nem akarja eladni, és Messi se akar elmenni, akkor nem megy sehova.Foolkiller írta:Figy ha a real leszurkol 150 millát Messit sajnos vihetik is egybol ugyanis ez a kivasarlasi ara is ha jol tudom.
Gauchomester írta:Jaaaa, a legújabb, ezt kapjátok ki:
A REAL 150 Milliót adna Messiért![]()
![]()
![]()
![]()
www.fcbarca.com Rögtön a főoldalon
He-he a Real hiába igyekszik![]()
dickricsi írta:Szia Charlie,
Én is uaezt vettem ki a cikkből: Saviolával csökkentenénk a 24 millás kivásárlási árat. Tamudo-nak én is örülnék, sztem jól tolja. Ő mennyi idős egyébként?