Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A Monaconak viszont a korábbi évekből már van BL rutinja. A Lipcsének szerintem kell majd még néhány év, hogy megszokják a kettős terhelést, és európai szinten is tényezők legyenek.TripleH írta:Ha hasonlóan jók lesznek, mint idén a Monaco, akkor örülök nekik, azért ők a bajorokat is megtudták szorongatni, ez csak jót tehet a BL-nek is.LG írta:A Lipcsének viszont egyre inkább biztos a BL helyezés, sőt, már lassan tényként kezelhetjük, hogy meglesz nekik.
Ha hasonlóan jók lesznek, mint idén a Monaco, akkor örülök nekik, azért ők a bajorokat is megtudták szorongatni, ez csak jót tehet a BL-nek is.LG írta:A Lipcsének viszont egyre inkább biztos a BL helyezés, sőt, már lassan tényként kezelhetjük, hogy meglesz nekik.
Vezeti a házi góllövőlistát 13 góllal a bajnokságban, úgy emlékszem az el-ben is van már gólja. Nagyon technikás, gyors játékosnak tűnik.TripleH írta: A szőke dán fiúról mit kell tudni? Nem nézek holland ligát.

A szőke dán fiúról mit kell tudni? Nem nézek holland ligát.palesz77 írta:Megvették Toprakot is. Ő nem tudom milyen mondjuk, de dolgoznak azon is úgy tűnik. Nyáron meg Auba helyére még megveszik Dolberget, és ki se lehet robbantani a meccseik elől..TripleH írta:Már csak a védelmükkel kéne valamit kezdeni. Igencsak jól fest a kp+támadó szekció.![]()
A hírek szerint ketten lesznek 25 millió körül..
Megvették Toprakot is. Ő nem tudom milyen mondjuk, de dolgoznak azon is úgy tűnik. Nyáron meg Auba helyére még megveszik Dolberget, és ki se lehet robbantani a meccseik elől..TripleH írta:Már csak a védelmükkel kéne valamit kezdeni. Igencsak jól fest a kp+támadó szekció.
Már csak a védelmükkel kéne valamit kezdeni. Igencsak jól fest a kp+támadó szekció.palesz77 írta:DahoudDortmund, hivatalos.
Ha marad Dembélé még egy évet, akkor ki nem hagyok egy meccset se..Brutál mennyi fiatal megy oda mostanság, bár lassan így fiókcsapat lesznek.
Az még nincs, de 1 év volt a szerződéséből, szerintem 20 millió nagyon max. Volt róla szó, hogy van egy 14 milliós kivásárlási záradék a szerződésében, ha az igaz, akkor meg a hülyének nem érte meg kb. De Gomesnél tuti nem lesz több..csababarca írta:az nagy.
árról info?
palesz77 írta:DahoudDortmund, hivatalos.
Ha marad Dembélé még egy évet, akkor ki nem hagyok egy meccset se..Brutál mennyi fiatal megy oda mostanság, bár lassan így fiókcsapat lesznek.
LG írta:Igazi szembeköpős forduló volt, Paliék verték a Dortmundot, a riválisok viszont nem tudtak nyerni.![]()
Thiagoval meg továbbra sem bírni, idén 1 szinttel a többi a kp. felett van. Én benne látom leginkább, hogy Iniesta méltó utódja lehetne. A bajorok gondolom nem nagyon szándékoznak elengedni, de talán van az a pénz...

Mekkora játékos voltMQuCsabi írta:Elvileg elsején szerdán lesz a hertha-s Marcelinho búcsú meccse. Erről tud valaki valamit?