Stalkyard írta:Bob_Marley írta:Alap kezdőhöz képest három cserélés van, teljesen rendben van ez így szerintem.
Akkor egy pontvesztés is rendben lesz gondolom, hiszen válogatott forduló után amúgy se megy, meg még sok is van hátra...
Szerintem egy AG-Busi-Rakitic kp nagyon nincs rendben. Főleg mikor nincs Messi. Neymart ki fogják venni, és ezzel meghalt a támadójátékunk.
Robi fél éve nincs rendben a jhv poszton. Matyő nincs rendben egy Barca kezdőben.
Nincs rendben ez az irány ami felé idén megyünk. Vagy valaki számára tényleg tetszik ez a jövőkép, ami felé tart a csapat? Középszer játékosok tömkelege, főleg a középpályán, taktikai megújulás zéró, szép, összerakott játékrendszer zéró.
Nagyon, nagyon nincs rendben sok minden.

Messi elkalandozásait is próbájuk megoldani (hogy lehetne zéró), ebből következően az összerakott játék se zéró. Az eredmények meg nem azt mutatják, hogy zéró lenne minden, mint leírod. El se kezdődött a meccs, de már elégedetlenkedünk.
A középszerezés lett úgy látszik az új szó.

Válogatott emberekről beszélünk, volt csapataik húzóerőiről, de azok, középszerek.....
Sokkal nagyobb gond, hogy minden meccsen gólt kapunk, mert az a siker alapja, hogy a védekezés rendbe legyen és pl Mathieu szerepeltetése nagyon is jó ötlet egy olyan csapat ellen mint a Granada, ahol vannak jól fejelő emberek. Elől befog pattanni majd, hátul kell rendbe tenni a dolgokat.
Bobnak megfelel akárkik játszanak, nagyon ritkán írja, hogy nem jó a kezdő.
Mert a csapatunk képes bárkit megverni, s nem azzal foglalkozok xy játszik vagy sem, sokkal kiábrándítóbb, hogy olyan kettős mérce van játékosokkal kapcsolatban itt a fórumon, hogy hihetetlen. Néha fontosabb valakinek, hogy kedvence gólt lő-e mint az eredmény (nyilván túlzok). Engem meg nem ezek érdekelnek, hogy jaj Istenem játszik-e ez meg az. Nyerünk vagy sem.
Granada ellen ha nem tudunk nyerni most, teljesen lényegtelen ki játszik vagy sem.