Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem bántásból, de ezt most komolyan gondoltad?Bob_Marley írta:
A középszerezés lett úgy látszik az új szó.Válogatott emberekről beszélünk, volt csapataik húzóerőiről, de azok, középszerek.....
1; Pique-Umtiti alapból kiesik a terhelések miatt, s pont hogy jó, hogy ilyenkor betudunk dobni egy Mathieut.palesz77 írta:Még ha Masch vagy Alba helyett játszana azt mondom, de egy Piqué és Umtiti pihen, ezért játszik ő. Ők meg azért pont hogy jobbak ezekben amit te írsz a bagósnál, szóval ez most nem túl nyerő érv szerintem Matyi mellett.Bob_Marley írta:pl Mathieu szerepeltetése nagyon is jó ötlet egy olyan csapat ellen mint a Granada, ahol vannak jól fejelő emberek. Elől befog pattanni majd, hátul kell rendbe tenni a dolgokat.
Szerintem nyerni fogunk, de ez akkor lenne igaz, ha ugyanolyan játékerőt képviselő játékosaink lennének, de pont ez a gond, hogy nem. És most lehet megint elég ötlettelen lesz a játék, mert megint mindenki pihen, és a második vonalunk ha egyszerre játszik, azt megsínyli általában a játék. Szóval pont nem lényegtelen, hogy ki játszik és ki nem, az egész szezonunk erről szól igazából..Granada ellen ha nem tudunk nyerni most, teljesen lényegtelen ki játszik vagy sem.
Ennek nézz utána, mert nem igaz. Mathieuvel Bilabo-Alaves-Leganes-Atletico csak pl a legutóbbi.Umtitivel nyerünk, Matyival nem.
Tény.
Umtitivel nyerünk, Matyival nem.Bob_Marley írta: Engem meg nem ezek érdekelnek, hogy jaj Istenem játszik-e ez meg az. Nyerünk vagy sem.
.
Még ha Masch vagy Alba helyett játszana azt mondom, de egy Piqué és Umtiti pihen, ezért játszik ő. Ők meg azért pont hogy jobbak ezekben amit te írsz a bagósnál, szóval ez most nem túl nyerő érv szerintem Matyi mellett.Bob_Marley írta:pl Mathieu szerepeltetése nagyon is jó ötlet egy olyan csapat ellen mint a Granada, ahol vannak jól fejelő emberek. Elől befog pattanni majd, hátul kell rendbe tenni a dolgokat.
Szerintem nyerni fogunk, de ez akkor lenne igaz, ha ugyanolyan játékerőt képviselő játékosaink lennének, de pont ez a gond, hogy nem. És most lehet megint elég ötlettelen lesz a játék, mert megint mindenki pihen, és a második vonalunk ha egyszerre játszik, azt megsínyli általában a játék. Szóval pont nem lényegtelen, hogy ki játszik és ki nem, az egész szezonunk erről szól igazából..Granada ellen ha nem tudunk nyerni most, teljesen lényegtelen ki játszik vagy sem.
Sajnos ezen a szinten ők már középszerek, Sevilla-Valencia kezdő szintű emberek, velük kevésbé tudjuk megteremteni a különbséget.A középszerezés lett úgy látszik az új szó.Válogatott emberekről beszélünk, volt csapataik húzóerőiről, de azok, középszerek.....
Messi elkalandozásait is próbájuk megoldani (hogy lehetne zéró), ebből következően az összerakott játék se zéró. Az eredmények meg nem azt mutatják, hogy zéró lenne minden, mint leírod. El se kezdődött a meccs, de már elégedetlenkedünk.Stalkyard írta:Akkor egy pontvesztés is rendben lesz gondolom, hiszen válogatott forduló után amúgy se megy, meg még sok is van hátra...Bob_Marley írta:Alap kezdőhöz képest három cserélés van, teljesen rendben van ez így szerintem.![]()
Szerintem egy AG-Busi-Rakitic kp nagyon nincs rendben. Főleg mikor nincs Messi. Neymart ki fogják venni, és ezzel meghalt a támadójátékunk.
Robi fél éve nincs rendben a jhv poszton. Matyő nincs rendben egy Barca kezdőben.
Nincs rendben ez az irány ami felé idén megyünk. Vagy valaki számára tényleg tetszik ez a jövőkép, ami felé tart a csapat? Középszer játékosok tömkelege, főleg a középpályán, taktikai megújulás zéró, szép, összerakott játékrendszer zéró.
Nagyon, nagyon nincs rendben sok minden.
Mert a csapatunk képes bárkit megverni, s nem azzal foglalkozok xy játszik vagy sem, sokkal kiábrándítóbb, hogy olyan kettős mérce van játékosokkal kapcsolatban itt a fórumon, hogy hihetetlen. Néha fontosabb valakinek, hogy kedvence gólt lő-e mint az eredmény (nyilván túlzok). Engem meg nem ezek érdekelnek, hogy jaj Istenem játszik-e ez meg az. Nyerünk vagy sem.Bobnak megfelel akárkik játszanak, nagyon ritkán írja, hogy nem jó a kezdő.
jóval vitatkozol errőlS.Agüero írta:
Sokkal jobb kezdőt ki lehetett volna tenni három cseréléssel, az a gond itt.
Jó, neked egy B-kezdő is rendben lenne.Bob_Marley írta:Alap kezdőhöz képest három cserélés van, teljesen rendben van ez így szerintem.
Akkor egy pontvesztés is rendben lesz gondolom, hiszen válogatott forduló után amúgy se megy, meg még sok is van hátra...Bob_Marley írta:Alap kezdőhöz képest három cserélés van, teljesen rendben van ez így szerintem.
Nehéz dolga lesz amúgy szerintem, a jobbhátvédjük nagyon jó kondiba van, 5 védővel állnak fel alapból, 4-ből 3 csúcsnéger középpályással, lesz itt emberfogás bőven.. Ráadásul ő is elég sokat utazgatott a szünet alatt. Hál istennek képesek hibázni is rendesen, szóval nem lehetetlen küldetés, de elnézve a többieket, elég lesz őt szorosan fogniuk sajnos..Nero. írta:Nem egy világbajnok kezdő, de ha ma nincs meg a 3 pont oda a bajnokság. Neymartol elvárom hogy vezér legyen, hátul meg okosnak kell lenni.
A nagy számok alapján ideje lenne egyszer már, szóval remélem Nostradamus szólott belőled!Normandia írta:Ma fog robbantani AG, majd figyeljétek meg.
Hát ma se lesz egy nyugodt meccsnézős esténk, úgy érzem...nem kicsit mazochista Lucho. Alapból az ilyen kötelező meccseken vesztettük el a legtöbb pontot, erre amikor eleve van pár kulcs hiányzónk, még rárotál.palesz77 írta:Ter Stegen, S. Roberto, Mascherano, Mathieu, Alba, Gomes, Busquets, Rakitic, Rafinha, Suarez, Neymar
Ma fog robbantani AG, majd figyeljétek meg.palesz77 írta:Tudom, hogy csak ironizáltál, de a fele bejött így is sajnos..Stalkyard írta:...
Ter Stegen, S. Roberto, Mascherano, Mathieu, Alba, Gomes, Busquets, Rakitic, Rafinha, Suarez, Neymar
Matyi még sérülten is kezdő #legendpalesz77 írta:Tudom, hogy csak ironizáltál, de a fele bejött így is sajnos..Stalkyard írta:...
Ter Stegen, S. Roberto, Mascherano, Mathieu, Alba, Gomes, Busquets, Rakitic, Rafinha, Suarez, Neymar
Tudom, hogy csak ironizáltál, de a fele bejött így is sajnos..Stalkyard írta:...
Init mind két meccsen cserélték is, ha jól emlékszem. Ettől kezdhetne szerintem, aztán ha vezetünk lehet cserélni.palesz77 írta:Ini játszott mindkét válogatott meccsen, szerdán a Sevilla ellen játszunk, szerintem őt ma nem érdemes a kezdőbe várni. Alba is lehet, hogy kimarad emiatt szerintem, Umtiti szintén, Busit gondolom nem jegeli azért Lucho, meg Neymart se. De biztos vagyok benne, hogy megint rotálás lesz, most még indokoltan is, bár tudjuk annak javarészt mi a vége..