Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Néha nem tudom, hogy a fórumtársakkal ugyan azt a meccset nézzük e.Kovbal88 írta: Hát pont hogy nem, de legalább elég volt.
4 szögletünket láttam egyik se volt veszélyes, közelbe nem volt Barca játékos, mintha az lett volna a terv, hogy a Granada öngólt fejeljen.
Jobboldali játékunk nem volt, a bal is csak annyi, hogy Neymar egyedül próbálkozott.
Viszont tetszett Suarez játéka ezek a lefordulásai nagyon jók lehetne rá építeni.
Rakitic is jó volt. Kedvenc ünnepelt sztárom Gomes, legalább játékba került.
Sevilla ellen meglátjuk, mit tudunk... de nyerni kell, mert több hibalehetőség nem fér bele. Aztán már csak a Realt kell verni és ők se hibázhatnak.
szereztünk már gólt szögletből, de ami most megy, hogy mégcsak nem is veszélyes, na az gázgamerpapa írta:Soha az életben nem voltunk veszélyesek a szögleteket tekintveKovbal88 írta: 4 szögletünket láttam egyik se volt veszélyes, közelbe nem volt Barca játékos, mintha az lett volna a terv, hogy a Granada öngólt fejeljen.
rikko írta:Paco gól , Alena bemutatkozott![]()
Gomes 0... Matyi minimum 2 gólt hozott volna, ha ma nem béna az ellenfél...
Rakitic , Neymar nagyon focizott és úgy néz ki , hogy Busquets is kezdi összeszedni magát.
Nálam Neymar volt a MOM.
Soha az életben nem voltunk veszélyesek a szögleteket tekintveKovbal88 írta: 4 szögletünket láttam egyik se volt veszélyes, közelbe nem volt Barca játékos, mintha az lett volna a terv, hogy a Granada öngólt fejeljen.
Hát pont hogy nem, de legalább elég volt.visca el barca írta:jól játszottunk tegnap
Igen, ha nem tudunk nyerni, akkor meg nem jó döntés, ez ilyen.kristop írta:en bob mellett allok ebben a kerdesben
ha a messi, umtiti, pique, iniesta negyest pihentetni tudjuk es meg nyerunk is, akkor marpedig jo dontes mathieu, paco, andre gomes szintu arcokkal felallni. kemeny menet lesz ez az aprilis.
Mert ők gibraltári válogatottak. Egy kifejezésből egyiket kiválasztottad majd megpróbáltad kifigurázni.Stalkyard írta:Nem bántásból, de ezt most komolyan gondoltad?Bob_Marley írta:
A középszerezés lett úgy látszik az új szó.Válogatott emberekről beszélünk, volt csapataik húzóerőiről, de azok, középszerek.....
Szóval egy gibraltári válogatott, aki a helyi bajnokcsapat húzóembere, az nálad nem középszer?![]()
Ezt most komoly érvként hoztad fel AG, Matyi, Digne és Paco mellett?