Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem olyan rossz arc ő.S.Agüero írta:Ez a zsírfej milyen antipatikus, atya ég. CR-rel, Joséval és Ramos-szal vetekszik ebben a tekintetben.
Hát még a döntő...S.Agüero írta:Darts PL elődöntő, Wright-Taylor 10-9, ez mekkora meccs volt.![]()
Sérült.S.Agüero írta:Carvajal kint van Nadal meccsén, ha jól láttam. Lassan inkább készülnie kellene az esti meccsére, nem?Mégiscsak 2 óra múlva játszanak.
eredmenyek.com szerint 22:45Nero. írta:Mikor kezdődik a Klicsko meccs? A konkrét bunyó, nem a stúdió.
Persze hogy van különbség, de biztos vagyok benne hogy a magyar elithez is eljutnak a legújabb, legjobb cuccok a tengerentúlról. Nyilván minden sportba mást használnak, de egyébként még a sakkozók, autóversenyzők de még a sportlövők is használnak illegális szereket. De nincs is ezzel semmi baj, mert a kemény munkát meg a tehetséget nem tudja megkerülni vele.csababarca írta:Nero. írta:Tudom hogy nem akkor jött az iron lady szlogen csak arra akartam refkektálni hogy az élsportban kívétel nélkül mindenki szét van cuccozva még a 24. helyezet is.
cucc és cucc között is van különbség.
és nem csak abban hogy legális e vagy sem az adott cucc.
Nero. írta:Tudom hogy nem akkor jött az iron lady szlogen csak arra akartam refkektálni hogy az élsportban kívétel nélkül mindenki szét van cuccozva még a 24. helyezet is.