Nero. írta:Úgy látszik Raikkonen idén sem fogja tudni érdemben segíteni a Ferrarit. Kicsit hasonlít nekem ez a Real-Ronaldo házassághoz. A szerepeltetés és az új szerződések elsősorban a marketingnek és a múltnak szólnak.
Hamilton zsinórban 7 pole... Nekem abszolut unszimpatikus, de elképesztő mennyire tud ez a pali. Másik liga.
Kimi erőltetését nem nagyon értem, tavaly amúgy nem ment rosszul, csak balszerencsés volt, de úgy igazán semmi extra nincs benne, simán jöhetne helyére egy gyorsabb játékos, mondjuk Perez, Hülkenberg. Folyton a gumikra panaszkodik, pedig mások is ugyanolyanokat használnak. Annyi pénzért, nem tartanám meg, ha jönne valaki aki képes, eredményeket szállítani a Ferrarival rögtön népszerűvé válik.
Bottas, nem olyan rossz ő eddig, persze nem hoz klasszis formát, de csak egyszer nyerjen, megérzi a győzelem ízét és harapni fog. De egy Alonso-Hamilton páros izgalmasabb lenne. Kár, hogy féltek meglépni, mert nem hiszem, hogy anyagi akadályai lennének a dolognak, ha Fernando úgy dönt hogy megy.
Amikor nem volt ellenfele Buttonnak csak Barichello egyből 5ből 5 futamot nyert, persze azért kell az is, hogy nem rossz pilóta Hamilton, hanem top háromban benne van. Vagy top5-be