Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
RC= Roberto Carlossub_bass írta:Rajmó, ezt hol olvastad? És ki az az RC???
A Milán is ugy tom, benne volt a botrányban, ha nem is annyira mint a Juve, a másik meg h a cselzi valoszínuleg tobbet fizet és azér jobb csapat is, sztem ennyi elég.totelcamp írta:Srácok nem lehet az,h Seva azért igazolt el vb elött mert ő is benne van a bundában tom h erröl nincs szó de annyira hihhetetlennek tűnik h angolul akar tanulni vagy mi![]()
![]()
Sztem Podolski nem érett még meg arra, hogy egy ilyen nagy csapatban játszon mint a Barca! Majd egy-két-három év múlvamuhi írta:Itt jobb helye lett volna sztem...A sörivókkal német bajnokágon vagy kupán kívül nem sokat fog nyerni.Rajminho írta:Miért követett vna el hibát Podolski![]()
![]()
Egy nagy csapatba ment ahol sokat tud fejlődniés egyébként is Németorszég legnagyobb és "leghíresebb" csapata! Sztem jól csinálta
![]()
Ez nem realmadrid-feeling. Ez Chelsea-feeling, ami a Madrid-feelingnél fényévekkel szánalmasabb és szomorúbb...S T U P I D S H A R K írta:Én a cselzit nem értem. Megvették Ballackot, Sevát és RC-t is meg akarják.Kezdik kicsit túlzásba vinni. Lassan kezd realmadrid-feeling eluralkodni.
Itt jobb helye lett volna sztem...A sörivókkal német bajnokágon vagy kupán kívül nem sokat fog nyerni.Rajminho írta:Miért követett vna el hibát Podolski![]()
![]()
Egy nagy csapatba ment ahol sokat tud fejlődniés egyébként is Németorszég legnagyobb és "leghíresebb" csapata! Sztem jól csinálta
![]()
ezzel egyetértek. bármennyire utálom a beképzelt murinnyót és a cselzi antifociját, be kell ismerni remek játékosok és nagyon taktikus edző...Lujo írta:A Chelsea nem a Real Madrid. Szerintem ők jóval okosabban igazolnak, Mourinho pedig bizony el kell ismerni, remek edző.Beképzelt, de jó edző. A Chelsea neki köszönhetően tudatosan, posztra. Egyébként anno a Real is sikeres volt, mikor a sztárokat igazolta! Csak aztán jött nekik a hanyatlásGauchomester írta:A Chelsea úgy fog járni, mint a Real, és nekik is belekerül majd 2-3 évbe, hogy a sok sztárból álló gárdájukat kicsit "megritkítsák".
A Chelsea nem a Real Madrid. Szerintem ők jóval okosabban igazolnak, Mourinho pedig bizony el kell ismerni, remek edző.Beképzelt, de jó edző. A Chelsea neki köszönhetően tudatosan, posztra. Egyébként anno a Real is sikeres volt, mikor a sztárokat igazolta! Csak aztán jött nekik a hanyatlásGauchomester írta:A Chelsea úgy fog járni, mint a Real, és nekik is belekerül majd 2-3 évbe, hogy a sok sztárból álló gárdájukat kicsit "megritkítsák"