2017.04.12. 01:47:25
Ennyivel nem volt jobb a Juve...nekünk megint semmi nem jött össze, sztem les volt a szögletet megelőzően, két 100%-os ziccer, egy meg nem adott 11-es, 3 olyan - egyébként szép - gól, amit más csapatok röhögve levédekeznek.
De, jó pár vérlázító dolog van csapaton belül is...van jó balhátvédünk, sőt igazolunk is egyet pluszba és beteszi Matyi bakker a kezdőbe szélre, amikor egyrészt hibát hibára halmozott azon a poszton, másrészt meg szembe jön vele Cuadrado v Alves, akik finoman szólva gyorsan bánnak a labdával. Sztem dilettáns/fogyatékos döntés volt.
Egyes játékosok folyamat lötyögnek a pályán, Pique, Masch, vagy akik a közelében nem voltak a lövő játékosnak az első két gólnál. Pique sajtóbeli teljesítményétől egyébként is hányingerem van, a pályán nyújott teljesítménye fényévekre van a pofától. Egyesek rohadtul elfelejtik, h milyen mezben vannak. Elég tétmeccset játszottam életemben, h lássam ki tojik rá a meccsre, tegnap is volt néhány ilyen játékos. Köszönő viszonyban sem voltunk a Juve agresszív, lelkes játékával. És mi könyörgünk játékosoknak, h ugyan már hosszabbítsatok szerződést légyszi.
Herótom van attól, h az összes szabadrúgást Messi lövi, kivéve, amikor nincs kedve. De tegnap legalább akart, csak nem ment, nem sétálta végig a meccset, ahogy néha szokta.
Unom a folyamatos hisztiket, színészkedéseket, reklamálásokat, agyament szabálytalanságokat, és a buta játékosokat. Az ötödik perctől mutogatták a sárga lapot, hát menj oda te is, aztán verjél oda neki, ha meg nem tetszik, h faultolnak, keress más sportágat.
Ennek a csapatnak semmi stílusa, semmi koncepciója nincs, felhányjuk magunkat a pályára, felvisszük a mezt, aztán hajrá. Nekem ez kevés, voltunk mi 13-ak is a bajnokságban, de akkor sem volt így elkurvulva a csapat.
Ősz közepén megírtam, h ez egy nagy 0, mellé a nagy arccal, valamit kezdeni kellene, mert ez így nem lesz jó...voltak akik látták, csababarca, Feast, meg vannak a többiek, akik magukat optimistának nevezve valami idealista képet festettek le nekünk erről a szezonról.
A legjobban pedig az bánt, h sokan sok pénzt felvettek idény közben, és a munka szikrája sem látszik a csapaton. Tisztelet a kivételnek...TS, Robi, Neymar, Umtiti, akiknek még jogosan is jött az SMS hónap elején.
Izgultunk a sorsoláskor, feleslegesen, a Monaco vagy a Leszter ugyanilyen mélytorkossal hazaküldött volna minket, mégpedig azért, mert ők szívük mélyén tényleg meg akarják nyerni ezt a szutyok BL-t, nálunk meg a játékosok fele nagyjából.